Şimdi Ara

MERAL MASAYI DEVİRMEDİ , ATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen böyle oldu , anketlere bakmadan cb adayı seçen 5 li malum partiler direkt attılar orada kim olursa olsun kalkar , kadın boşuna kalp ritmi bozukluğu geçirmedi. Ayrıca 2 eski akpli 1 şeriatçı ile masaya oturan parti atatürkün partisi midir ? MERAL MASAYI DEVİRMEDİ , ATILDI 

-HOYOR ODOY YOPROMOSON DOYO OÇOKLOMODOK MERAL MASAYI DEVİRMEDİ , ATILDI 

• aynen aynen.

beyler benim %10-15 oyum var ona göre:

-başbakanlık adaylığını bana vereceksiniz

-cumhurbaşkanı adayları da benim istediğim kişiler olacak (bizim partimizde o kalibrede adam yok, sizin adamlarınıza sulanacağız, gerekirse ayartacağız)

-savunma, içişleri bakanlığı gibi önemli yerleri de bana vereceksiniz

-%11-13 garanti oyu, ırkçılık yaparak onlar kürt diye reddedeceksiniz

ana muhalefet lideri chp ve genel başkanından, dahası da büyükşehir başkanlarından var mı başka bir isteğiniz lütfen hemen yerine getirelim. 5 parti evet diyor, 1 parti hayır diyor, 5 parti(çoğunluk) dayatıyor, 1 parti demokrat oluyor öyle mi? hadi ucuz algılarınızı başka yerde yapın bakayım.

kendi isteğiniz masadan kalktınız, kalkarken de hiç yakışmayacak cümleleri yol arkadaşlarınıza zikrettiniz. kim ne olduğunuzu çok iyi biliyor.

kemal gibi birine hakettiği tarzda konuştu valla bence. kemal sinsisi 1.5 yıldır "ben adayım" demeyecek ama aday olmak icin masaya adam toplayıp(topladıgı adamlar da eski akp artıkları) onlara vekillik bakanlık sözü vererek akşener'in arkasından iş çevirip kendi adaylıgının zeminini hazırlayacak. adaylıgını akşener'e son 3 toplantıya kadar açıklamayıp son 3 toplantıda açıklayıp işi oldu bittiye getirip akşener'i de "bu saatten sonra benim adaylıgımı seve seve kabul edeceksin, etmeyip masadan kalkarsan bu ihanet olur ve yenilgiyi de senin üstüne atarız" diye aklı sıra tehdit edecek ve güya akşener'in elini kolunu bağladığı için o saatten sonra akşener'in masayı terkedemeyeceğini düşünecek.

ve son toplantıda da baştan beri "aday oy birliği ile belirlenecek, aday ismine 1kişi bile karşı olursa o aday cb adayı olmayacak" denilirken akşener bu ismi onaylayamayacagını söylediği anda kadına siz olmadan da olur size gerek yok denilerek kapı gösterilecek.

valla bence az bile söyledi. ben olsam o masayı özellikle kılıçdaroğlu'nun kafasında kırar öyle çıkardım. bu sinsi herife çok ağır küfür edeceğim olmayacak.

• Masa zaten 2 kisiydi

Kalan 4lüye bakkal teslim eden olmaz omg ama bay kemal bakanlik verecağmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

içişleri bakanı hdp den gelir mi

• Kazanirlarsa her şey mümkün hdp ile birlikte

Neden dersen hdp hicbir sekilde bedava yardim yapmiyor

Yerel secimlerde
    Çözüm surecinde
    2018 seciminde bunu gördük yasadik

Hdp sana 1 verse senden 5 geri ister iyip gibi belediyelerde kosulsuz destek falan vermez asla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynen aynen.

beyler benim %10-15 oyum var ona göre:

-başbakanlık adaylığını bana vereceksiniz

-cumhurbaşkanı adayları da benim istediğim kişiler olacak (bizim partimizde o kalibrede adam yok, sizin adamlarınıza sulanacağız, gerekirse ayartacağız)

-savunma, içişleri bakanlığı gibi önemli yerleri de bana vereceksiniz

-%11-13 garanti oyu, ırkçılık yaparak onlar kürt diye reddedeceksiniz

ana muhalefet lideri chp ve genel başkanından, dahası da büyükşehir başkanlarından var mı başka bir isteğiniz lütfen hemen yerine getirelim. 5 parti evet diyor, 1 parti hayır diyor, 5 parti(çoğunluk) dayatıyor, 1 parti demokrat oluyor öyle mi? hadi ucuz algılarınızı başka yerde yapın bakayım.

kendi isteğiniz masadan kalktınız, kalkarken de hiç yakışmayacak cümleleri yol arkadaşlarınıza zikrettiniz. kim ne olduğunuzu çok iyi biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 4 Mart 2023; 17:27:32 >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

ne anlatıyorsun la sen halkta gram karşılığı olmayan 4 tane parti birsürü milletvekili alacak chp iyip ten girip ayrıca bakanlıkta alacak boş konuşmussun parlementer sistem zaten bu yüzden çökmüştü

• CHP 'de iyi partide kendi adayini kabul ettirmek için masadaydı. Kılıçtaroğlu rüşvetle kazandı ama 3 . Bir aday olabilirdi ama bu kabul görmemiş görünüyor

Akşener 6li masadaki 4 küçük Parti'nin kendi adayına destek vereceğini kılıçtaroğlu 'da tek kalıp kabul edeceğini düşündü ama kılıçtaroğlu rüşvetle (20 şer vekil 2 şer bakanlık vs ) ile kendi adaylığını kabul ettirince kendisi tek başına kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 4 Mart 2023; 17:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyp erdoğanın bozulan moraline ilaç oldu umutlarını yeniden yeşertti. Bu arada algılara kanıp Babacanı küçümsemeyin akp seçmeni içinde Babacanın yönetimi zamanındaki ekonomiyi mumla arayan ve bu yüzden Babacana oy verebilecek insan sayısı hiç az değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 4 Mart 2023; 18:35:42 >
  • Sıkıntı masadan kalkması değil. Adabıyla kalkmamış olmasında. Sandalyesini fırlatarak kalkmış olmasında. Mantıklı bir hareket değildir bu. Yapılan bu sert çıkış yarar değil zarar verir bu belli bir şey.
    İyi parti ve Akşener'in başka planların peşinde olduğu belli. Kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar şimdiden fısıldanıyor zaten. Yapılacak bir şey yok, kirli siyaset işte.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

kemal gibi birine hakettiği tarzda konuştu valla bence. kemal sinsisi 1.5 yıldır "ben adayım" demeyecek ama aday olmak icin masaya adam toplayıp(topladıgı adamlar da eski akp artıkları) onlara vekillik bakanlık sözü vererek akşener'in arkasından iş çevirip kendi adaylıgının zeminini hazırlayacak. adaylıgını akşener'e son 3 toplantıya kadar açıklamayıp son 3 toplantıda açıklayıp işi oldu bittiye getirip akşener'i de "bu saatten sonra benim adaylıgımı seve seve kabul edeceksin, etmeyip masadan kalkarsan bu ihanet olur ve yenilgiyi de senin üstüne atarız" diye aklı sıra tehdit edecek ve güya akşener'in elini kolunu bağladığı için o saatten sonra akşener'in masayı terkedemeyeceğini düşünecek.

ve son toplantıda da baştan beri "aday oy birliği ile belirlenecek, aday ismine 1kişi bile karşı olursa o aday cb adayı olmayacak" denilirken akşener bu ismi onaylayamayacagını söylediği anda kadına siz olmadan da olur size gerek yok denilerek kapı gösterilecek.

valla bence az bile söyledi. ben olsam o masayı özellikle kılıçdaroğlu'nun kafasında kırar öyle çıkardım. bu sinsi herife çok ağır küfür edeceğim olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 5 Mart 2023; 16:21:3 >

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

Sanki kk'nın atılımlarını önceden görmedi, paylaşılacak bakanlıkları önceden konuşmadı ve kendine istediği bakanlıklar olmadı? Yapmayın yani her şey bu kadar toz pembe değil. Hele siyasette hiç değil. Neyse haydi dediklerinizin hepsi doğru diyelim. Şimdi sandalyeyi fırlattı da ne oldu? Cevap vermeyecekleri belli olan belediye başkanlarını çağırdı da ne oldu? Bu iş kime yaradı?

Her şey ortada azizim.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

valla onu bunu bilmem akşener'in masayı dağıtırken art niyetli olduğunu düşünenler bir zahmet kılıçdaroğlu'nun sinsi sinsi başta oybirliği olacak deyip arkadan sinsi sinsi diğer 4lüye birşeyler vadedip oylarını satın almasına, oybirliği uygulanacak olmasına güvenen akşener'in kendi adaylıgını kabul etmemesi üzerine "istersen gidebilirsin" diye kaç senedir ittifak oldugu kişiye afedersin s harfi ile başlayan birşey çekmesi hakkında ne düşünüyor mesela ?

valla sonuna kadar arkasındayım yaptığı şeyin. eğer artniyetliyse de kemal kılıçdaroğlu kat kat daha art niyetlidir. en azından akşener'in söylediği şeylerin ayakları yere basıyor. kılıçdaroğlu'nun adaylıgının ayakları yere basan tek bir tarafı bile yok. gerçi chpli hayalperestler öyle hayalperestler ki bazıları kılıçdaroğlunun seçimi 1.turda bile kazanacağını düşünüyor.

kaç seçimdir dayak yiye yiye kemal sunal filmindeki mazlum'u geçtiler. tabi bunlarla birlikte biz de dayak yiyoruz ama biz artık yokuz gidin bu sefer kendi dayağınızı yiyin. biz dayak yemeyelim bak dayak yememek için bir yol var derken illa dayak yemeyi tercih edenler gitsinler kendi dayaklarını yiyip bir güzel rahatlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 5 Mart 2023; 16:46:4 >

• Ortak adayın belirlendiği söylenen metne niye imza attı o zaman? Bu durum başlıkla çelişmiyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.