Şimdi Ara

Meral Akşener Yeni Parti Kuruyor 'MTP'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHP’deki istifalarla yeni parti iddiaları alevlendi. Meral Akşener’in kuracağı iddia edilen yeni partinin ismi de kulisleri hareketlendirdi.

Meral Akşener Yeni Parti Kuruyor "MTP"

Yeni oluşumun ‘Milliyetçi Türkiye Partisi’ (MTP) adı altında bir araya geleceği siyasi kulislerde yer aldı. Akşener’in referandumun ardından siyasi danışmandan ekonomistine, proje üreticisine ve stratejistine kadar yeni bir kadro yapılanmasına gideceği gündeme gelmişti. Bu isimlerin Akşener’in başkanlığında MTP’de bir araya geleceği ve ilk seçimlere de bu parti altında katılacağı belirtiliyor.

İNGİLİZ GAZETESİ'NDEN AKŞENER YORUMU

İngiliz Financial Times (FT) gazetesi sayfalarında, MHP içindeki muhalif kanadın lideri Meral Akşener'in arkasındaki destekçilerin 'AK Parti'nin hakimiyetine meydan okumak için parti kurmayı düşündüğü' iddiasına yer verdi.

Financial Times'nin yazısında, AK Parti oylarındaki kayıpların iktidardaki parti için sorunlu bir durum olduğu, ana muhalefet partisi CHP içinse bunun bir 'fırsat' olduğu ifade edildi.

"CHP Erdoğan'ın meşruiyetini protestoları cesaretlendirerek sağlamayabilme umudunda. Bu arada Akşener'in destekçileri yeni bir parti kurmaktan bahsediyor." MHP lideri Devlet Bahçeli'nin referandumda 'Evet' kampanyasını desteklemesiyle Akşener muhalif bir çizgi izleyerek 'Hayır' kampanyası yürütmüştü.

FT'nin analizinde şu ifadelere de yer verildi:

"Uzmanlar, merkez sağı AK Parti'nin hakimiyetine en büyük tehlike olarak görüyor. Eski İçişleri Bakanı Akşener böyle bir mücadeleye liderlik edecek en iyi isim olabilir. Savunucuları Akşener'in hem aşırı milliyetçileri, hem laikler ve İslamcıları kuşatacağını, sol ve sağdan, ve tabii ki AK Parti'den oyları çalabileceğini söylüyor."

"Uzmanlara göre, ekonomideki olası bir gerileme Akşener'in önemli sayıda AK Parti'liyi kabuğundan çıkararak kendisine çekmesini sağlayabilir"

FT'ye göre, Akşener'in parti kurmak için 'birçok engeli aşması' da gerekecek. Daha önceki kurultaylarına polis ve mahkeme engeli konulması bunlardan sadece biri.

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/yeni-parti-mtp-olacak-iddiasi-40431052

Not: MTHP nedir daha özgün ve bütün 80 milyonu kucaklayan bir isim lazım böyle kürtlerden oy alamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 19 Nisan 2017; 9:33:50 >

• Bu isimde zaten bi parti var. Haber uydurmasyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmemiştim valla hürriyet neresinden uydurdu bunu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

Bu isimde zaten bi parti var. Haber uydurmasyon.

İsim tutmayabilir fakat hareketliliğe inanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

Bu isimde zaten bi parti var. Haber uydurmasyon.

İsim tutmayabilir fakat hareketliliğe inanıyorum.

Belki

• Bu isimde parti var diyenler, partimi bıraktı Bahçeli.

Bahçeliye inat veririm oy. İster aşsın ister aşmasın barajı Bahçeliyi geçsin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meral Akşener parti kurmayacağını açıkladı Mhp'nin başına geçmek istiyor geçmelidir de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldan_dala

Cep telefonunda bylock bulunan ve bundan haberi olmayan adamlari iceri atarken, fetocunun birine benziyor diye bir profesoru iceri atanlarin, subliminal mesajin dibine vuran bu hanimefendiyle ilgili 1 tane bile dava acmamasi enteresan degil mi ?

AKP de bu hanim da FETOnun dibine kadar batmistir. Aksener AKP'nin bir derece az yanmisidir ikisi arasinda bir fark goremiyorum ben.

Ozdag veya Ogan eldeki saglam 2 alternatiftir.

Gerisi coptur tartismaya degmez.

• REV0 R kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunda bylock bulunan ve bundan haberi olmayan adamlar

hepimizde cep telefonu var. bu nasıl olur? ne demek haberi olmayan? telefonu açmak için şifre birşey yüklemek için şifre kullanmak için şifre ister iken nasıl olurda haberi olmaz? mantıklı birşey söylenmediğinde diğer söyledikleriniz mantıklıda olsa işe yaramıyor maalesef.
  • daldan_dala kullanıcısına yanıt
    sen eve gelen misafire yada komşuya wifini açarsan,onun cebindeki malum programdan dolayı seni alıyorlar zira nete çıkış ipisi seni ipin olmuş oluyor.bu şekilde malum programı kullandığı iddia edilen sorgulanan ve salınan kimseler de oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

sen eve gelen misafire yada komşuya wifini açarsan,onun cebindeki malum programdan dolayı seni alıyorlar zira nete çıkış ipisi seni ipin olmuş oluyor.bu şekilde malum programı kullandığı iddia edilen sorgulanan ve salınan kimseler de oldu.

önce okuyun. cebinde bulunduğunu sizde kabul ediyorsunuz. ilk mesajda cebinde bulunduğundan haberi olmayan diyor wifi şifresi değil. ikisi farklı.
    siz kim?yeter artık insanlara iftira atmayı kesin.ama suç bende senin gibi bi daldan dala birisine laf anlatmaya çalışıyorum.
  • Bu günlerde iftiralar ve yalan haberler yine arttı, hayırdır niye tutuştu bu siyonistler böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

siz kim?yeter artık insanlara iftira atmayı kesin.ama suç bende senin gibi bi daldan dala birisine laf anlatmaya çalışıyorum.

Allahım bu günleride mi görecektim. K.K. bile bu kadar çabuk çark etmiyor

önceki mesajında : "onun cebindeki malum programdan dolayı seni alıyorlar "

sonraki mesajında: "insanlara iftira atmayı kesin"

• Gel bizi bu faşizmden kurtar, akpden hesap soracak bir tane kurum mahkeme yok, oy atarak hesap soracağız oyları da çalıyorlar ne yapacağımızı şaşırdık birileri kurtarsın bizi.

• Gandalf, Kral Theoden'i oldurup, Rohan'i ele gecirmeyi bilmez miydi? Bilirdi.

Peki bunu yapti mi? Yapmadi. Ne yapti? Isgalci Saruman'i Rohan'dan kovdu ve dostu Theoden'i kurtardi.

MHP de su an bir cesit isgal altinda. Milliyetciler birlik olmalilar ve nasil Gandalf Rohan'i Saruman'dan kurtardiysa, ayni sekilde Milliyetciler de MHP'yi AKP'li Orklardan kurtarmalilar.
  • Meral 2019'a hazırlanıyor.Bariz bir şey.Sartlar olgunlaşırsa yatırımı arttirirlar.

Fetocu falan demiyorum yanlış anlaşılmasın daha çok Abdnin anlaştığı merkez sağ Demirel Tansu Çiller Mesut Yılmaz ekolunden biri.

Kötünün iyisi olur muhtemelen. Merkez sağdan bu ülkeye hayır mı gelmiş

hehe tamam olödu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.