Biz 2 yıl önce burada YCHP'ye ve Kılıçdar'a salladığımız için aktroll damgası yiyorduk Çözüm Süreci dönemindeki Erdoğan hayranları tarafından. Kılıçdar en büyük AKP'lidir, bunu bir kez daha ispatladı. Meral annem umarım Ekrem'i ya da Yavaş'ı yanına çekmeyi başarır da AKP'yi de Kılıçdar'ı da tarihin tozlu sayfalarına gömer. |
Meral Akşener: 'İmamoğlu ve Yavaş'ı önerdik diğer 5 parti ise Kılıçdaroğlu dedi' 🥴 (2. sayfa)

-
-
Kararı o an tek başına verip fevri davranmadı. Toplantı sonrası il başkanlarının tümünü toplayıp kendi partisinin görüşleri sonrası bu açıklamayı yaptı.
-
Bu komplocu da epeydir bloğuna komplo teorileri ya da melankolik yazılar yazmıyor. Neyse adam haklı beyler.
Bu arada muhalif oylar bölünmesin diyorduk çat diye ortada yarıldı. Meral'in kötü zamanlaması ve Kılıçdar'ın leş bencilliği birliğin içine etti.
AKP'nin iktidarı bir kez daha hayırlı uğurlu olsun. Aktrollere filan gerek kalmadı, rakibi kendi kendibi yok etti zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem partiyi HDPlileştirecek hem de siyasal islamcılaştıracak Kılıçdaroğlu. Bunu göremeyen kim varsa kördür. Daha sert konuşurdum da hesap gider şimdi şu gereksiz adam için değmez
-
Az önce izledim. Güzel konuşmuş. İmamoğlu ve Mansur çağrıları güzel ama nasıl olacak? Ayrıca bu ikiliden biri bile çıkıp çağrıya cevap verecek mi? Verirse ne âlâ vermezse yine sıkıntı. Bakalım belki yeni bir ittifak oluşur. Ama zamanlama çok kötü oldu. 2-3 ay sonra seçim olacak.
Ben şunu anladım Meral Akşener hükümetin gizli adamı olmuş ve farklı şeyler ortaya atarak seçimi bu kadar az bir zaman da kaos çıkartıp oy bölmeye çalışıyor bunun sonucu kime yarar ? mevcut hükümete demek ki meral ablamız görüldüğü gibi birisi değilmiş bunun sağlamasını yapalım KK başa geçse meral hanımın elinde yetki olacak kendisinin de yönetim de söz hakkı olacak ama ne diyor ben istediğim olmazsa olmaz diyor yani eline alacağı güçten vazgeçiyor amaç zaten yönetim de söz hakkı olması değil mi ? o zaman diye biliriz ki birileri ile güzel çıkar anlaşmaları yapmış merak hanım
-
Yalnız ufak bir pürüz var varsayımında oda Kılıçdaroğlu'nun seçimi alamayacak olması.
Kaybedecek adayı seçtiler sorun bu.
Bence herkes CHP ye yazsın kılıçdaroğlu aday olmasın, olursa oy vermeyiz diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X