Şimdi Ara

Meraklı bekleyiş sona erdi: S-400 parçaları Türkiye'de! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rezilvezir kullanıcısına yanıt
    bu vatan elden giderse yemişim corbasını başka Türkiye yok

  • V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    senin oy verdiklerin istemiyorsa bu sistemi sen onlara yana dur

  • 15 Temmuz'da kurulacak inşaalah. Her türlü engellemeye, tehdite , şantaja, ihanete rağmen bu konuda dik duran Başkan Erdoğan'a teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    emre usludan o kral hareketi bekliyoruz.
    😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Kendinizle karıştırmayın lütfen sizde sorgulayıp davranın , desteklediğiniz partinin her yaptığı doğru diye birşey yok. Gerçi sizin işiniz de zor bi sorgulasanız ortada akp kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin S400

  • Elma kullanıcısına yanıt
    quote:

    Uçak düşürme ve büyükelçinin öldürülmesiyle ilgili diplomatik krizin bedelini S400 alarak ödedik.


    Kaynaksız tamamen boş bir iddia.

    ABD ve AB'nin karşı çıkmasına rağmen Türkiye teknoloji transferi karşılığında Çin'den FD-2000 sistemini alacaktı bütün dünya ayağa kalktı Erdoğan ve Obama telefon görüşmesinden sonra iptal oldu anlaşma. Anlaşma iptal olunca Çin ile ilişkilerimiz büyük darbe yedi.

    Ayrıca Eurosam ile anlaşma imzalandı, anlaşma teknoloji transferini de içeriyor. Büyük olasılıkla AB, ABD gibi kazık atacak vermeyecek.

    Neyse ki Türk Devleti S-400 alarak sözde müttefiklerinin ve stratejik ortağının yalanlarına kanmayıp kendisini garantiye aldı.
  • S400 lerin yanına 3 - 5 tane Pantsir de yakışır.Umarım alınır. :))

  • bu konuda sonuna kadar haklılar , istediğimiz şeyi alırız kimseye de sormayız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C2560DDFD

    Bu mesaj silindi.
    Niye karakaşına karagözüne mi bayılıyor dünya 😏
    Savunma konseptinde çığır açmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    ABD Türk ekonomisini elbette çökertebilir. Ancak bu kimsenin işine gelmez. Dolayısıyla onlar için ambargo ile baskı uygulamak, ekonomiyi bunaltmak daha mantıklı bir strateji. Zaten çökmeye meyilli bir sistem üstünde baskı faktörü yaratmak meşru olmayan bir hamle addedilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih bilgim iyi değildir ama ne bileyim çıkartılmışs dersleri de unutmamak gerekir.

    Günümüzde savaşların 100 yıl ve öncesindeki gibi olmadığını hepimiz biliyoruz. Savaşlar caydırma ve ekonomik olarak yapılıyor.

    Nükleer füze savaşta en son 2. Dünya savaşında kullanıldı. En son kullanıldığında aynı zamanda ilk defa kullanılıyordu. Savaşın manasını değiştireceği için artık savaşlarda kullanılmıyor. Ha kullanımdan sorna depolar hızla nükleer silahlarla dolduruldu. Amaç: karşıdakini caydırmak. Şu yukarıda yazılan "nükleer füze atarlarsa" falan şeklindeki yorumlar çok manasız. Belki asıl tehlike bilginin kolayca yayılabilmesi ile terör ötgütlerinin kolayca nükleer silah yapabilmesi var sayılabilir. Bunda da saflaştırılmış nükleer maddeyi temin etmek ya da bir ülkeye sokmak kolay değil. Terör örgütünü destekleyecek gizli servisler bile bu işe girişmiyor çünkü silahı belki de kendilerine karşı kullanabilecek olan adamların eline veriyor olabilirler.

    300-500 yıl önce topraklara sahip olmak değerli idi. Şimdilerde bu şekilde düşünen bir kaç ülke var, Amerika'da bunlardan biri değil. Bütün güçlü ülkelerin tek bir derdi var, etkinlik alanını arttırmak. Yine söylüyorum bu alan toprak alanı gibi görülse de aslında yönetimsel. Ekonomik olarak silahını satmak, teknolojisini(Netflix, Facebook, Uber) pazarlayarak, petrol ve enerji sektörlerini kontrol ederel ekonomisini güçlü tutmak ve güçlü ekonomi ile bekasını sağlamak hatta bekasını diğer ülkelerin bekalarını ezerek korumak.

    Müttefikim dediği adama nükleer füze atarsa, yukarıda dediklerimi kime satıp ekonomisini güçü tutacak? Ki bu füze atıldığında etkisini çevre ülkeler de hissedecek, Yunanistan var, Güney Kıbrıs var, İsrail var...

    Arkadaşlar ortalıkta denge oyunları var ve bunun matematiği sandığınız kadar basit değil, bakkal matematiği ile yapılacak bir hesap da değil. Hani eğitim sistemimizden yakınırız ya hep, biz bu yakındığımız eğitim sisteminden çıktık, bizde illa eksik bir şey vardır diye öz eleştiri yapmaksızın bolca konuşuyoruz.




  • Kutu açılış videosu bekliyoruz.

  • o kadar tehdite rağmen aldık. umarım kullanmak zorunda kalmadan barış içinde yaşarız. ama tabiki bu sistemin ülkemizde bulunması bile güven veriyor insana

  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Bencede savaş filmlerini azaltman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S400 alındı. Bedeli neyse ödenecek şimdide. Hayırlı uğurlu olsun. Askeri olarak bir boşluğu doldurduğu kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Bu ülke en berbat günlerinde elden gitmemiş sizin vizyonunuz bu mu elden gitmemesi elden gitmez sen ben benim oğlum senin oğlun gidiyo askere ne erdoğanın oğlu devremiz olcak ne kılıçdaroğlunun.
    Bu halk varken gitmez siyasiler mermiye yürümedi yürümezde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.