Şimdi Ara

Menzil köyüne yapılacak otoban (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
18.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fen Lisesi 1. Sınıfta okurken İstanbul'da , Feto'nun vaaz vereceği camiye götürdüler beni.
    Millet sokaklara taşmış. Adam , salya sümük konuşuyor. Anlaşılacak bir şey yok zaten. Hep zırva...( Burada bir es veriyorum : 10 yıl önce yazsaydım bunları linç yerdim burada )

Millet ağlıyor hep. Neyse , çıkışta nasıl bir izdiham... Duvara dayandım , cami boşalsın diye bekliyorum. Geldi geldi manyak, tam burnumun dibinden geçti. Millet birbirini eziyor, buna dokunmak için. Şu popçulara ellemek için ağlayan ergen kızlar gibi...

Şimdi de bu herif var. Çobansız , putsuz yapamıyor bu insanlar.
    Bir de askerdeyken , sırf (Yersen) seyit diye elini öptüren, Siirtli tertibim vardı. Güzel içmiştik onunla da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu grubu veya kisileri savundugumdan degil de benim aklima ilk gelen şu oldu, simdi buraya cok insan gidiyor bir bakima turizm gibi görünürse yol yapılmasında bir sakinca yoktur muglaya bodruma milasa izmire turistik yerlere insanlarin akin ettigi yerlere yollar yapiliyorsa buraya da yapılması normal. Ha diyebilirsiniz ki onlar gelir getiriyor bunun geliri mezile gidiyor onu bilemem sadece giden vatandasin rahat yolculuk edebilmesi hususu düşünülmüş olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

adıyamanlıyım
    o değil de, köylülerin video çekmesi bile bir gelişme var demek. menzille ilgili video çekmenin bile büyük günah olduğu bir düşüncenin hakim olduğu yerde, inşallah o arkadaşların evleri taşlanmaz ....

menzil'e de gittim, o yola atılan asfalt, otoban asfaltı, yol sesi düşük. hem sadece asfalt mevzusu değil, telekom'da çalışan arkadaşım vardı, bölgede kurulan telefon ve internet kutuları hacmi, 100 bin nüfuslu kahta'ya verilenden daha fazla. menzildeki esnafların çoğunda yazar kasa yok, ya da kullanılmıyor

adamlar çakma kabe inşa ediyor oralarda, buhara evlerine bakabilirsiniz örnek olarak.

http://yeniyasamgazetesi1.com/menzilde-ne-oluyor/

ama bunların hepsini mit de biliyor, karışmıyorlar. hükümet değişince, bi taraflarına hacamat yaparlar o bölgedekilerin.
    Adıyamanlı bir komşumdan orda olanlara dair bişeyler dinledim de gerçekten dinden imandan soğudum. Bunlarla aynı dine mensup olduğuma inanamıyorum. Bunların Allah belasını versin. Bunlara inanan, kendini ruhunu teslim edenleri Allah ıslah etsin. Muhafazakar bir aileden geliyorum, ama cuma namazına bile gitmez oldum..

• 34 yaşındayım. 34 yıldır Kastamonunun bir köyüne yol bekliyoruz hala yok hala yok. Otobanı bırak asfalt atılsa idare ten ona da razıyız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Adıyamanlı bir komşumdan orda olanlara dair bişeyler dinledim de gerçekten dinden imandan soğudum. Bunlarla aynı dine mensup olduğuma inanamıyorum. Bunların Allah belasını versin. Bunlara inanan, kendini ruhunu teslim edenleri Allah ıslah etsin. Muhafazakar bir aileden geliyorum, ama cuma namazına bile gitmez oldum..

Alıntıları Göster
    alla alla niye cumaya gitmez oldun?

• Maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes hakkettiği gibi. Adıyaman'ı dümdüz etseler gram üzülmem.

• Fetodan ders almadılar demek ki hala, tarikatları devlete sızdırıyorlar. Ne diyelim artık...
  • Bu sefer silmedi AMDİNLER ban attılar. Herhalde denzilciymiler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.