Şimdi Ara

Menzil arttırıcı ayarında takıldım yardım lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir akrabamın evine menzil arttırıcı kurmayı denedik ve başarısız olduk.İlk defa denedim nerede hata yapıyorum bilmiyorum :/ tp-linkwa830re cihazına cat5 kabloyu taktım.Diğer ucunu bilgisayara bağlayıphttp://tplinkextender adresine girip ouick startup bölümünden ranger extender'i seçim reuscan bölümünden evdeki modemin kablosuz bağlantısını seçip ileri dedim.Çıkan ayar bölümünden menzil arttırıcıya isim ver şifre atadım.Cihazı yeniden başlatmak istiyormusunuz babında reeboot seçeneği geldi.Yeniden başlattım.Arayüz geldiğinde dissconnetted yazıyor ana menüde.Alt sekmelerde bağlantı sinyali % 0 olarak gösteriyor.Yaptığım kablosuz bağlantıya şifre ile girdiğimde ünlem çıkıyor ve bağlantı yok.Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.Klavuzda qps mi wps'mi tam hatırlamıyorum.Bu bağlantıyı açın ve menzil arttıcının arkasındaki siyah tuşa basın cihazın en sağındaki yanıp sönen led modemle eşleşecek ve sabitlenecek diyor.Bu durum olmuyor.Yanıp sönüyor 2-3 dk sonra tamamiyle sönüyor.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Sorunum nedir?

• Yardımcı olacak biri yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Merhaba arkadaşlar.Bir akrabamın evine menzil arttırıcı kurmayı denedik ve başarısız olduk.İlk defa denedim nerede hata yapıyorum bilmiyorum :/ tp-linkwa830re cihazına cat5 kabloyu taktım.Diğer ucunu bilgisayara bağlayıphttp://tplinkextender adresine girip ouick startup bölümünden ranger extender'i seçim reuscan bölümünden evdeki modemin kablosuz bağlantısını seçip ileri dedim.Çıkan ayar bölümünden menzil arttırıcıya isim ver şifre atadım.Cihazı yeniden başlatmak istiyormusunuz babında reeboot seçeneği geldi.Yeniden başlattım.Arayüz geldiğinde dissconnetted yazıyor ana menüde.Alt sekmelerde bağlantı sinyali % 0 olarak gösteriyor.Yaptığım kablosuz bağlantıya şifre ile girdiğimde ünlem çıkıyor ve bağlantı yok.Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.Klavuzda qps mi wps'mi tam hatırlamıyorum.Bu bağlantıyı açın ve menzil arttıcının arkasındaki siyah tuşa basın cihazın en sağındaki yanıp sönen led modemle eşleşecek ve sabitlenecek diyor.Bu durum olmuyor.Yanıp sönüyor 2-3 dk sonra tamamiyle sönüyor.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Sorunum nedir?

Ethernet Kablosu sorunlu olabilir
    Ethernet driver guncelleyin pc nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.