Şimdi Ara

Menfezmatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kisin gelmesiyle beraber herkesin oldugu gibi benimde en buyuk sorunlarimdan biri menfezden gelen soguk hava.

Menfezi kapatmiyorun cunku bu durum kotu sonuclar dogurabiliyor. Ne yapiyim diye dusunurken internetten menfezmatige denk geldim.

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/menfez-soguk-onleyici-hava-sirkulasyonu-saglar-menfezmatik-318913808

https://m.n11.com/hayat-kurtaran-menfezmatik-soguk-geliyor-diye-menfezi-kapatmayin-P159605597

Menfezmatik diye tabir edilen urunler sizce etkili olabilir mi? Insan dusunmeden edemiyor eger soguyu kesebiliyorsa bir cok binanin isinmasini engelleyen menfezlerde neden bu uruni goremiyoruz?

Kullanipta memnun kalan veya konu hakkinda teknik bilgisi olan arkadaslarin fikirlerini bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanirim kullanan olmadi. Siparisi verdim. Bakalim nasil olacak.

• Hocam merhaba,

ürünü alıp kullandınız mı? Kullandınız sa sonuçlarını yazmanızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garbard G kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum şehirde bir firmanın ürettiği bir malzeme.

Cam balkon menfez deliğine taktım. Söylendiği gibi soğuğu vs. kestiği yok. Nihayetinde hava akışı devam ediyor.
  • garbard G kullanıcısına yanıt
    Eskiden menfezden gelen soguk hava icerde pufur pufur eserken, simdi soguk hava bariz bir sekilde azaldi. Kesinlikle alinabilir bir urun.

• Ben aldim memnunum.ayari var benim aldigimin istersen cevirip soguk havayi kesebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima önüne plexiglass levha
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.