< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Ekim 2020; 15:20:47 > |
Menajerimi Ara | Barış Falay

-
-
-
Çöp
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Geçen televizyonda denk geldim ve kadroyu görünce bi şans vereyim dedim.
5.bölüme geldim, yalan yok ben beğendim. Klişe sahneler farklı bir konu çerçevesinde işleniyor. Aşk sahneleri gereksiz ve beceriksizce, komedi sahneleri tatlı ve hoş, duygusal sahnelerin oyunculukları oldukça iyi(Barış Falay fazla mum gibi duruyor, azcık mimik kullansa daha iyi olacak; Ahsen Eroğlu ise baya iyi)
Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi ünlü isimler varken Ahsen Eroğlu gibi yeni birine başrol vermek cesaret ve kalite göstergesi bence. Ayça Eren şirinliği var gibi kızda, belki de Behzat Ç. kadrosu görmek öyle hissettirdi bana.
Her bölüm farklı oyuncuları konuk olarak almaları da güzel olmuş. %90 tahmin edilebilir şekilde ilerliyor konuklarla olan sahneler ama oyuncuları oyuncu olarak görmek ilginçlik katıyor.
Kısacası ben farklı bulup beğendim. Ahsen Eroğlu'nu ilk defa izleyip çok sevdim.
Fakat dizinin reytinglerinin düşük olduğunu duydum, bi bakayım dedim ve evet bu gidişle erken final ya da finalsiz bitirme olur.
Salı günü yayınlanıyor ve aynı gün birçok dizi var ve malesef aradan sıyrılamamış gibi duruyor. Farklı konu, iyi oyuncular ve oyunculuklara rağmen ilgi görmemesi üzdü beni. Son olarak Erdal Beşikçioğlu'nu konuk olarak almadan biterse gerçekten yıkılırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Geçen televizyonda denk geldim ve kadroyu görünce bi şans vereyim dedim.
5.bölüme geldim, yalan yok ben beğendim. Klişe sahneler farklı bir konu çerçevesinde işleniyor. Aşk sahneleri gereksiz ve beceriksizce, komedi sahneleri tatlı ve hoş, duygusal sahnelerin oyunculukları oldukça iyi(Barış Falay fazla mum gibi duruyor, azcık mimik kullansa daha iyi olacak; Ahsen Eroğlu ise baya iyi)
Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi ünlü isimler varken Ahsen Eroğlu gibi yeni birine başrol vermek cesaret ve kalite göstergesi bence. Ayça Eren şirinliği var gibi kızda, belki de Behzat Ç. kadrosu görmek öyle hissettirdi bana.
Her bölüm farklı oyuncuları konuk olarak almaları da güzel olmuş. %90 tahmin edilebilir şekilde ilerliyor konuklarla olan sahneler ama oyuncuları oyuncu olarak görmek ilginçlik katıyor.
Kısacası ben farklı bulup beğendim. Ahsen Eroğlu'nu ilk defa izleyip çok sevdim.
Fakat dizinin reytinglerinin düşük olduğunu duydum, bi bakayım dedim ve evet bu gidişle erken final ya da finalsiz bitirme olur.
Salı günü yayınlanıyor ve aynı gün birçok dizi var ve malesef aradan sıyrılamamış gibi duruyor. Farklı konu, iyi oyuncular ve oyunculuklara rağmen ilgi görmemesi üzdü beni. Son olarak Erdal Beşikçioğlu'nu konuk olarak almadan biterse gerçekten yıkılırım.erdal reis diziye başladı diye biliyorum herhalde boş vakti olmaz.bende ilk 3 bölüm izledim bıraktım şahsen sarmadı beni. harun ve savcı esrayı tekrardan bir projede görmek güzel oldu.
Babil ve Menajerimi Ara yı ay yapım tahminim fişini çekecek.reytingleri baya kötü iki dizininde
-
Kutsal Motor'da Barış Falay videosunu izledikten sonra bu dizi izlenir diyip başladım. İlk bölüm gayet güzel. Keşke TV dizisi değil de İnternet üzerinden yayınlanan bir dizi olsaydı. Genç kesim artık TV izlemiyor, yaşlılar töre cinayet namus teması olmayan dizileri sevmiyor. O yüzden bu dizinin ömrü kısa gibi duruyor. Ayrıca Savcı Esra hanım ne kadar harika bir oyuncusunuz, sırf sizin için bile izlenir.
-
Ayrıca youtubeda kalt kanalını bilenleri dizinin ilk bölümünde bir sürpriz bekliyor
-
Birazdan yeni bölüm... Heyecanla bekliyorum
-
Puhuya ne zaman geliyor bir gün sonra mı?
-
-
-
dün akşam tempo biraz düşük geldi sanki bana
-
Ben dizi hakkında ettiğim tüm iltifatları geri almaya geldim :)
İlk 7 bölüm ve sonrası diye ayrılır bu dizi. İlk parça ne kadar güzelse devamı da o kadar kötü. Ki galiba 6.bölümden sonra senarist değişmiş.
İlk 7 bölüm farklı konu, ünlülerin sorunları, karakterlerin sağlamlığı, akıcı sahneler ile beni yakalamışken diziye birden bir şeyler oldu..
Gri karakterden villain yaratmalar, her bölümün sonunu bir klişeye bağlayıp ertesi bölümde o konuyu boşa çıkarmalar (hayır klişe zaten kötü, gösterip devam etmemek daha eğreti duruyor), aşk üçgeni yaratma çabaları, güçlü karakterleri jöle kıvamına getirmeler(dicle ve feris..), konuk oyuncu isimlerinde ciddi düşüş, saçma sapan reklamlar ve daha neler neler..
50dakikalık bir diziyi 2.5saate uyarlamak için ortaya yaz aşkı kıvamında bir şey koymanızı anlarım. Hatta sadece bunu yaparak neredeyse orijinaline sadık bölümleri uzatmanızı takdir bile ederim (dix pour cent'in sadece ilk 2 bölümünü izledim. Peşin konuşuyo olabilirim ama ilk 2 bölüm bizimkiyle neredeyse tıpatıp aynıydı. Ve ne yalan söyleyeyim fransızca sevmediğimden midir bizimki çok daha hoşuma gitti) ama son bölümler gerçekten izlerken çok sıkıyor, şuanki senaryoyu izlemek istesem 10 kanalın 11inde izleyebilirim zaten. Nerede kaldı bu dizinin farklılığı??
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Birebir katılıyorum çok güzel yazmışsınız. Klasik türk dizisine çevirdiler aşk üçgenleri, birbirinin arkasından iş çeviren kızlar. Olmadı, yakışmadı böyle bir yapıma. Yazık oldu.
-
-
daha yeni ikinci bölümünü izledim şimdilik orjinal duruyor
-
Serkan Tahtacı karakterini diziye eklemeleri iyi oldu.Adam hem iyi oyuncu hemde rakip ajans olması rekabet iyi oldu.
İrem dericili sahneleride eğlenceli buluyorum.Kadın hem samimi hemde kendini güzel içten oynuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X