Mena serverında Elysium guildine gelmek isteyenler TheLurtz veya Blackhawk a pm atabilirler. Arkadaşlar buradan devam edelim
quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid Lv. 9 ne kaldı 110 a Fazla bir şey kalmamış Önemli olan lvl değil işlevidir
quote:Orijinalden alıntı: ZGSRĞLquote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid Lv. 9 ne kaldı 110 a Fazla bir şey kalmamış Önemli olan lvl değil işlevidirAlıntıları Göster Mümkünse 23:00'dan itibaren mesaj yazınız o vakitler oyunda ben oluyorum çünkü
quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid Lv. 9 ne kaldı 110 a Fazla bir şey kalmamış Önemli olan lvl değil işlevidir kesinlikle.. az önce denedim weasel lara tek atabiliyorum. item'lere blue basarsam yeoha'larada atarım
quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid Lv. 9 ne kaldı 110 a Fazla bir şey kalmamış Önemli olan lvl değil işlevidir kesinlikle.. az önce denedim weasel lara tek atabiliyorum. item'lere blue basarsam yeoha'larada atarım hahaha
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunKquote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid quote:Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKid Lv. 9 ne kaldı 110 a Fazla bir şey kalmamış Önemli olan lvl değil işlevidir kesinlikle.. az önce denedim weasel lara tek atabiliyorum. item'lere blue basarsam yeoha'larada atarım hahahaAlıntıları Göster guildede giriştik.. allah sonumuzu hayır etsin
quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKidguildede giriştik.. allah sonumuzu hayır etsin Alıntıları Göster bende mi başlasam ne yapsam bırak bota gerisi gelir hesabı
quote:Orijinalden alıntı: Eoudoxiasbende mi başlasam ne yapsam bırak bota gerisi gelir hesabı Alıntıları Göster bnde baslamayi düsünüyorumda hangi serverde karar veremedim ortam olan bi server önerseniz
quote:Orijinalden alıntı: z3xabnde baslamayi düsünüyorumda hangi serverde karar veremedim ortam olan bi server önerseniz Alıntıları Göster Geliyorum, geliyorum..
quote:Orijinalden alıntı: ZGSRĞLGelin gelin bekleriz Alıntıları Göster bu gidişle bir guild yetmiycek bize
quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKidbu gidişle bir guild yetmiycek bize Alıntıları Göster Yavaş brr Guild'de güzel ortam oldu yalnız.
quote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Yavaş brr Guild'de güzel ortam oldu yalnız. daha da güzelleşicek gibi görünüyor
quote:Orijinalden alıntı: BillyTheKidquote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Yavaş brr Guild'de güzel ortam oldu yalnız. daha da güzelleşicek gibi görünüyor Alıntıları Göster aynen bide herkes bot olmasa daha iyi olcak
quote:Orijinalden alıntı: IOquote:Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai Yavaş brr Guild'de güzel ortam oldu yalnız. Hep ben hep ben Alıntıları Göster bende gelmeyi düşünüyorum pt fln yapıyormusunuz?
quote:Orijinalden alıntı: Johnnie-Walkerbende gelmeyi düşünüyorum pt fln yapıyormusunuz?Alıntıları Göster Bu yeterli olur heralde (dün çekmiştim)
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunKBu yeterli olur heralde (dün çekmiştim) Alıntıları Göster warrior/cleric olarak geliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Johnnie-Walkerwarrior/cleric olarak geliyorumAlıntıları Göster ismim BozukMotor pm atarsanız guildinize gelirim.