Şimdi Ara

Memuriyet Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Uzun zamandır özel sektörde Bilişimciyim ve artık deyim yerindeyse anam ağladı. Ne kendime ayıracak zamanım kalıyor ne cebime giren paradan bi miktar biriktirebiliyorum.


    Bazı memuriyet şartlarını karşılayabiliyorum alımlarda ama bunların çoğunluğu mesleğim ile alakalı değil.


    Sormak istediğim Devletin herhangi bir kurumunda çalışırken (Zabıta polis itfaiye destek personeli bilişim personeli vs) Yarın birgün okul ve kpss puanında daha iyi bir yer elde ettiğimde bu bölümlerden başka bölümlere geçiş yapabiliyor muyum?


    Örnek olarak Zabıta olarak devlette işe başladım yarın birgün eğitimim sona erdiğinde farklı bir kurumda mesleğim ile alakalı bir pozisyona geçebiliyor muyum?



    NOT :


    Önlisans Mezunuyum Bilgisayar Programcılığı okudum bir yandan Bilgisayar Mühendisliği için hazırlanıyorum. Kazanamamak durumunda yaşım gereği çok kere sınava hazırlanabilecek durumda değilim en azından bir İşletme ile lisansa tamamlamayı düşünüyorum.








  • 1- Kurum içi görevde yükselme sınavları yoluyla geçebilirsin. Yoksa diplomayı aldım devlet hemen beni mühendis yapar diye bir durum söz konusu değil. Önce yazılı sınav sonra sözlü mülakatı geçmen gerek.


    2-Tekrar KPSS :=)

  • sen dövlete kapağı at da gerisini koyuvergitsin  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.