Şimdi Ara

Memrise + duolingo kasıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
7
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingilizce icin kasiyorum ve ayrica her gun 20 dk ingilizce cizgi film izliyorum. zamanla dizi izlemeye baslarim.

memrise pro apk buldum 7. gezegen bitti cok guzel uygulama. bitmesi cok uzun surucek galiba 1 yılı bulabilir.

duolingoda 1800 puanım. temel düzey gramer de öğretiyor. kulüp kurdum gelin beraber öğrenelim ingilizce S6HP2C

canım sıkılıyo diyen, depresyondayım diyen, yabancı kızlarla mesajlasmak isteyen hem bunlara cozum bulur, hem ogrenebilir gayet buradan ingilizceyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he

• haddini bil

• apk link gönderebilir misin
  • Rhollor kullanıcısına yanıt
    hocam 1 2 ay oldu indireli yok linki ama. youtube dan arayin mutlaka bulursunuz. uygulamaya girince ayarlarda PRO yaziyorsa dogru apkdir memrise da ismim cadog98 bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hergün 15 Dk Voscreen yapıyorum. İntermediate seviyesindeyim. Tavsiye ederim. Sıkılınca instada gezeceğine iki video izle kapat.

• Voscreen kullanmanı öneririm dizi kitap ve yazma çok önemli dinleyip bilmedigini çevirmen gerek ingilizce altyazı ile kitapları okuyup çevirmen gerek anlamadıgın kelimeleri tahmin etmeye cümle içinden çıkarmaya çalışman gerek ve essay yaz demiyorum ama en azından bi günlük tut her gün yeni kelime kullandığın 9 ay içinde 0 dan ileri düzeye getirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mondly duolingo gibi uygulamalar
    7 yıl önce açıldı
    Duolingo Süper
    7 ay önce açıldı
    Gramer Kitapları Tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirdim voscreen bunu da 5 10 dakika yaparım her gün.

• arkadaslar ben cizgi film izliyorum ama cok anladigimdan degil. rutin haline getirdim bunu ve soylenilenlere gore bir sure sonra yavas yavas anlamaya baslayacakmisim. bir de duolingo ve memrise daki tum cumleleri kelimeleri kendim sesli bir sekilde tekrar ediyorum. bu cok onemli bir nevi refleks kazaniyorsunuz.

• Memrise'ye para verdim aldım gayet güzel uygulama.

• depresyona napıcak kardeşim ingilizce öğrenmeye çalışmak
  • hocam önerim dizi bul kendine veya south park gibi uzun soluklu bir çizgi film de olur. önce ing alt yazı sonra tr alt yazı izle çok etkisi oluyor

• sadece kelime bilgisi için "Drops" uygulamasın öneririm günde 5 dakikası ücretsiz
  • Son zamanlarda bu söylediğinizi "Supernatural" dizisinde yapmayı planlıyorum 5 senedir türkçe altyazılı takip ederim acaba inglizce altyazılı tekrar mı başlasam diyorum
  • bu tür etkinlikleri arttırır ve fazla düşünmessen 1 haftaya depresyon falan kalmaz

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    hocam bana ağır geldi ben de vokids ten basladım. ne diyorsunuz bu duruma?

• İşin başındasınız demek ki daha. Youtubede ingilizce konuşmalar olan videoları anlayabiliyor musunuz mesela ? Ben genellikle anlıyorum fakat filmleri ve dizileri anlayamıyorum. Cümle kalıplarını ve dilbilgisini öğrendikten sonra bol bol kelime öğrenmek gerekiyor. Aksi halde ne konuşabiliyor ne de konuşulanları anlayabiliyorsunuz. Tabi okuduğunu anlamak ayrı, duyduğunu anlamak ayrı hele konuşmak apayrı bir mesele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba ben memriseden ingilice 7ye geçtim çok faydasını gördüm ama duolingoyu tam anlamadım. Nasıl çalışıyorsunuz hiç bişey öğretmenden direk soruyor sanki. Duolingoyu herkes övüyor ama sistemini anlamadım

• Bendede memrise pro var ama ben satın aldım italyanca öğreniyorum baya yardımcı oldu valla 1 2 sene sürcek galiba öğretmesi 8.gezegene geldim.

• hocam kelimelerin ustune tiklayinca soyluyor ne anlama geldigini ama kendiniz de biraz arastirma yapmalisiniz bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.