Şimdi Ara

Memnun kaldığınız, sağlam logitech mouse önerisi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl vx nano kullandım malum hepsinde olan çift tıklama sorunu yüzünden emekliye ayırdım ki sakın vatandan almayın bu kadar dandik bir servis olamaz tamamen müşteri düşmanı bir şirket az daha kalsın adamın tekini dövüyordum neyse sonuçta bu lanet şirket ve vx nanodan muzdaribim kullandığınız sağlam olduğuna inandığınız kablolu/kablosuz bir mouse önerisi var mıdır oyuncu mouseları dahil şimdiden teşekkürler

• Bunu kullanmıştım çok iyi '' logitech m705 ''
  • Logitech M110. 2 yıl önce 20 liraya almıştım. Tavsiye ederim.
  • teşekkürler bu ikisini incelemeye aldım bi aralar a4 tech kaliteli derdik oyunlar için mouselar falan alırdık yaklaşık 6-7 yıl öncesi için konuşuyorum acaba hala öyle midir?

@Nassarien
    @Jokerr12
  • Sanmam Hocam en iyisi Logitech zaten dediğin A4 Tech mouseleri pek piyasada görüyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerr12

Sanmam Hocam en iyisi Logitech zaten dediğin A4 Tech mouseleri pek piyasada görüyorum bile

hmm yani mantıklı vx nano dan sonra m705 den tırsmıyorum değil çift tıklama hadisesi gerçekten sinir bozucu tekrar teşekkür ederim deneyimleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

teşekkürler bu ikisini incelemeye aldım bi aralar a4 tech kaliteli derdik oyunlar için mouselar falan alırdık yaklaşık 6-7 yıl öncesi için konuşuyorum acaba hala öyle midir?

@Nassarien
    @Jokerr12

A4tech'in tek klavyeleri iyi ya mouseları dandik. Hem oyun faresini kullandım hem normal/ofis faresini hiç memnun kalmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Klavye Ve Mouse Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S510 KLAVYE-MOUSE seti var. Ben bu setin içindeki mouse yi kullanıyorum ve çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

S510 KLAVYE-MOUSE seti var. Ben bu setin içindeki mouse yi kullanıyorum ve çok memnunum

açıkcası kablolu oyuncu mouselarına bakmaya başladım tıklama darbelerine dayanıklı olacağını düşünüyorum ama dediğin sete de bakacağım mouse u tek alma ihtimalim yoktur muhtemelen
  • quote:

quote:

S510 KLAVYE-MOUSE seti var. Ben bu setin içindeki mouse yi kullanıyorum ve çok memnunum

açıkcası kablolu oyuncu mouselarına bakmaya başladım tıklama darbelerine dayanıklı olacağını düşünüyorum ama dediğin sete de bakacağım mouse u tek alma ihtimalim yoktur muhtemelen

Pişman olmazsın emin ol. 1 buçuk yıldır kullanıyorum hem oyunlar için ideal. Ele çok iyi oturuyor. Klavye zaten harika. Su geçirmeme özelliği var. Çok dayanıklı. Tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

Pişman olmazsın emin ol. 1 buçuk yıldır kullanıyorum hem oyunlar için ideal. Ele çok iyi oturuyor. Klavye zaten harika. Su geçirmeme özelliği var. Çok dayanıklı. Tavsiye ederim

dün logitechin sitesinden ingilizce olarak sorunu anlatmıştım bugün türkçe olarak dönüş yaptılar yeni bir mouse göndermeyi hemde bir üst modelini teklif ettiler direk kabul ettim darkfield gönderecekler bakalım hayırlısı beklicez:D

• quote:

2 yıl vx nano kullandım malum hepsinde olan çift tıklama sorunu yüzünden emekliye ayırdım ki sakın vatandan almayın bu kadar dandik bir servis olamaz tamamen müşteri düşmanı bir şirket az daha kalsın adamın tekini dövüyordum neyse sonuçta bu lanet şirket ve vx nanodan muzdaribim kullandığınız sağlam olduğuna inandığınız kablolu/kablosuz bir mouse önerisi var mıdır oyuncu mouseları dahil şimdiden teşekkürler

m500 ve g100 üstü tüm fareleri düşünebilirsiniz. Ne için alıyorsunuz belirtmemişsiniz ama kablolu her zaman en sorunsuz olanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerr12

Bunu kullanmıştım çok iyi '' logitech m705 ''

ilk görüşte aşk gibi bir fare...
  • Ayni mouse bendede var tabii cift tiklama sorunu ile birlikte... Uzun bir arastirma yaptim bana en kullanilabilir ve hosuma giden logitech g9x mw3 edition oldu.Mw3 edition secme nedenim su bir kac forum sitesinde normal g9x lerde bazi sorunlar oldugunu duydum mw3 editionda bunlar giderilmis ustune bide mousepad var ekstra para vermicem mousepad icin.150 lira civari bir mouse bence deger yaza alicam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güne kadar kullandığım en iyi mouse kesinlikle Logitech G700.Ondan sonrada Logitech MX Darkfield.
  • anywhere darkfieldım geldi artık yeni mouse aramaya gerek kalmadı kral logitech
  • 6 senedir Logitech G5 kullanıyorum maşallahı var yarı yolda bırakmadı. Beraberinde G15 klavye ile almıştım fakat G15 1.5 sene sonra bozuldu yerine V2 G15 verdiler o da 4.5 senedir falan kullanıyorum bir sıkıntı çıkartmadılar.
  • 2 yil kadar g9x kullandım. Cok iyi bir mouse kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M705

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun süredir vx nano kullanıyorum ergonomisi çok iyi ama bugün tekerlek kısmı bozuldu aslinda çokda yüzey seçiyordu ama yinede memnundum.Şimdi bu mouse u aratmıycak bir ürün arıyorum ne tavsiye edersiniz? Parası önemlli değil küçük ergonomik ve fonksiyonel olsun.Oyun oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 20 Nisan 2013; 16:35:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.