Şimdi Ara

memlekettengelsin.com 200tl alışverişe Fakir çay makinesi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anneler günü kampanyası.

Çay makinesi 100 tl civarında.

http://m.n11.com/fakir-tea-time-cay-makinesi-kirmizi-gri-P176576159

http://www.vatanbilgisayar.com/fakir-tetime-red-cay-kahve-makinasi.html

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/fakir-teatime-cay-makinesi-kirmizi-gri-280555717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 9 Mayıs 2017; 13:15:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu site çok pahalı

• Konuşmuyosa çöp, konuşanı lazım bize .
  • Çaydanlık saatte 1625 Watt elektirik harcıyor, kar yapıcam derken zarar yaptırıyor.
  • Bilgi için teşekkürler.
    Vegan ürünlerde fiyat diğer sitelerde de pek değişmiyor, çaydanlık ihtiyacı da vardı.
    Benim için oldukça avantajlı oldu
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler su ısıtıcı lazımdı zaten doldurdum sepeti 200 tl lik..

memlekettengelsin.com 200tl alışverişe Fakir çay makinesi hediye
  • memlekettengelsin.com 200tl alışverişe Fakir çay makinesi hediye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta sonra sahibinden ve letgo dan 70-100tl ye açılan çay makinesi ilanlarından geçilmez ortalık. herkes girişimci herkes vizyon.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    70 e satılmaz mı ya ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuk mu alalım napalım

• Kaç gün geçerli acaba,bonus kampanyası falan olur belki haftasonu girerken

• Avantajix %8 para iadesi var 16 tl de oradan gelir ama fiyatlar gerçekten uçuk. Aradolu'da 6 tl ye marmelatlar vardı burada 15 - 17 tl civarı. Fakir çaydanlık alsanız daha karlısınız benden demesi :)
  • Avantajixi unutmayalım..
  • Adamlar zaten koyduğu karla 2 fakir çaydanlık parası çıkarır bu ne böyle.

13 liraya bulgur hiç görmemiştim hayatımda

• Konuyla alakasız yazacağım ama :))

memlekettengelsin de çok güzel ürünler olduğu gibi çok gereksiz ürünlerde var. şimdi gördüm. kavanozda ilikli kemik suyu yarım kilo 14,90 kilosu 30 lira.

birde yazmışlar açıklamaya '' Ninelerimizin o bin bir emekle ve özenle hazırladığı ilikli kemik suyu her zaman vazgeçilmezimiz olmuştur. Ancak yapımının zahmetli olması sebebiyle kolay ulaşılabilir bir lezzet değildi. Bizde düşündük ve sizin için bu lezzeti en doğal ve en pratik haliyle getiriyoruz '' diye

nesi zahmetli arkadaş alıyorum bir kuzu kol yada gerdan kilosu 40 lira. gerdan zaten hazır. kuzu kol alırsam parçalatıyorum bir güzel. mis gibi iliklerde çıkıyor. at düdüklüye 1 saat pişir mis gibi et mis gibi et suyu. nesi zahmetli bunun ? sürekli buzlukta et suyu bulundururum. çorbaya pilava mis gibi kullan. etine 40 lira vermek varken neden suyuna 30 lira vereyim kilosuna ? veren var ki satılıyor

• Alanlar ne aldı ondan bundan alıyorlar heralde.somon alayım dedim tükenmiş mantı alayım dedim tükenmiş sucuk alayım dedim bilindik olmayan markanın sucuğunun kilosu 60 lira.

• Fiyatlar kazık ötesi .
  • Sucuk. fındık, pastırma, fıstık aldım.
  • ÇAy makinesinin garanti durumu nasıl ? Fatura yeterli midir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 200 liraya aldığın ürünü dışardan 100 liraya alabiliyon adam sana ayrıca hediye diye makinayida satıyor vay be .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles_Kratos -- 11 Mayıs 2017; 11:53:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.