Geçen yaz memlekete gitmiştik orda da arkadaşlarım vardı onlarla takılıyorduk geziyorduk derken bir gün yine akşam saatlerinde yürürken terkedilmiş kimsenin oturmadığı bir apartman gördük biz de burada ne var diye gidip bir bakalım dedik işte öylesine girdik içeride oturduk bide bu apartmanın alt katı var işte neyse o sırada bi arkadaş ortaya korkunç bir hikaye patlattı bizde devamını getirdik anlatıyoruz ama aynı zamanda korkuyoruz neyse o sırada zamanın nasıl geçtiğini anlamadık saate 9.30 oldu bizde bi 10 dakikaya kalkalım dedik o anda aşağıdan sesler gelmeye başladı böyle garip bir ses Türkçe desen türkçe değil arapça desen arapça değil garip karışık bir ses bizde tabi anlattığımız hikayelerin etkisiyle korkup kaçtık ertesi gün yine o saatlerde ordayız o sırada yine aynı seslerden gelmeye başladı bende gelin gidip bakalım dedim merdivenlerden aşağıya indikçe sesler yükseliyordu tabi bizde inmeye cesaret edemeyip gittik ertesi gün yine buluşup bu sefer ne olduğuna bakmaya karar verdik ve yine o saatlerde o apartmana gittik tabi yine merdivenlere yöneldik yine aynı ses gelmeye başladı hafiften tırsma var ama merdivenlerden inmeye devam ediyoruz neyse en sonunda sesler daha fazla gelmeye başladı bizde merdivenlerden inip sağa doğru seslerin geldiği yöne doğru ilerledik ama öyle bir tırsıyorum ki ama yürümeye devam ediyorum ve birkaç adım attıktan sonra 10 tane inşaat çalışanı gördük meğerse bunlar biraz ilerdeki inşaatın çalışanlarıymış kaçak sigara molası için buraya geliyorlarmış bunların içlerinde 4 Türk 3 Suriyeli 3 azerbeycanlı vardı bunlar birbirleri ile kendi dilleriyle konuştukları için sesler karışmış o olaydan sonra baya bi gülmüştük ne olasıklar düşünmüştük ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim