Şimdi Ara

memento yu izlemelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adını çok duyuyorum hatta fragmanınada baktım anladığım kadarıyla aamir khanın filmine (gajini) çokca benzeyen bir film sizin yorumlarınıza göre bugün izlemek istiyorum yada başka kaliteli bir tavsiyede olabilir...teşekkürler..

• Kafa kurcalayan filmleri seviyorsan kesinlikle izlemelisin kurgusu müthiş bir film
  • izle
  • Ghajini bu filmden esinlendmiştir izle bence
  • Arkadaşlara tam katılım izle pişman olmassın
  • Izlemenen hata :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar tavsiyeler doğrultusunda filmi izledim evet gerçektende farklı ve güzel bir film, işleyiş tarzı çok hoşuma gitti gerçektende yönetmen çok kalite bir adammış tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim ...

Not: gajini bu filmden esinlenmesine ragmen nedense çok orjinal bir film...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

evet arkadaşlar tavsiyeler doğrultusunda filmi izledim evet gerçektende farklı ve güzel bir film, işleyiş tarzı çok hoşuma gitti gerçektende yönetmen çok kalite bir adammış tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim ...

Ghajini demek memento'ya yakın bir film he..Zamanında izlememiştim onuda ben izliyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epidemikbirolgu

quote:

Orijinalden alıntı: matrix22

evet arkadaşlar tavsiyeler doğrultusunda filmi izledim evet gerçektende farklı ve güzel bir film, işleyiş tarzı çok hoşuma gitti gerçektende yönetmen çok kalite bir adammış tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim ...

Ghajini demek memento'ya yakın bir film he..Zamanında izlememiştim onuda ben izliyim bari

yakından ziyade kopya gibi ama biraz da farklı onda bu kadar entrika yok çok daha doğal ama bir o kadar sürükleyici sanırım 3 saatlik bir filmdi ama amir khanın kötü filmi yok, hepsini izlemek lazım hatta bana kalırsa gajini mementodan daha iyi bir film ..

• Memento'yu izle demeye gelmiştim, Ghajini'yi izlemeye gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Memento'yu izle demeye gelmiştim, Ghajini'yi izlemeye gidiyorum

aynen con vaynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidemikbirolgu -- 8 Ağustos 2013; 5:53:08 >
  • Kafa kurcalayan filmleri sevmediğim için ben pek beğenmemiştim.Ama bu tarz filmlerden hoşlananlar için başyapıt denebilir.
  • Çok iyi filmdir tavsiye edilir
  • izlemeyin abi böyle film mi olur. Ne olduğunu anlamıyom ben normal çekin işte baştan sona :) bir ortadan bir sondan koyunca uçuyor benim kafa
  • Filmi izledim. Tabii haliyle bir kafa karışıklığı oldu. 2. Kez izlediğimde taşlar yerine oturmuştu.

• 1 kere izlemen yetmez ama ona göre
  • İzlemeni tavsiye ederim, arkadaşların dediği gibi kafa karıştıran filmleri seviyorsan kesin izle hatta.
  • Bence müthiş bir film değil , inception daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

1 kere izlemen yetmez ama ona göre

işleyiş biçimini bilerek izlediğim için filmi çözmek zor olmadı ama yinede filmin işleyişi hariç aman aman bir film değil miş.. tavsiyede bulunan herkese tekrardan teşekkür ederim bu tarz filmden hoşlananlara Gajiniyi tavsiye ederim ama tr dublajı malesef yok altyazılı izlemeniz gerekecek inanın bundan daha iyi bir film...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.