Şimdi Ara

Memento'yu izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz önce Memento adlı filmi izledim. Çok duymuştum filmi ama izlemek bugüne kısmetmiş.

Film inanılmaz güzel. Hayatımda izlediğim en güzel filmlerdendi.. Film sondan başlıyor. Başa doğru. İzlediyseniz görüşlerinizi yazın.

İzlemeyenlere de şiddetle tavsiye ederim.

http://www.imdb.com/title/tt0209144/

Memento'yu izledim

• evet güzel bir filim,
  • ben de indiriyorum , çok tavsiye ettiler güzel diye.
    hatta bir versiyonu çektim yanlış çekmişim , sondan başa gitmiyodu düz kurgu vardı filmde. (ona da altyazı bulamadım) ve önce ters kurguyu izleyeyim dedim , yani tekrar indiriyorum.. bakalım nasılmış
  • ben de hangi filmi idireyim diye bakınıyodum. indirelim bakalım
  • Anlayabilmek için şöyle yaptım, filmi en sona aldım. kısımları geriye sara sara seyretim en başa kadar geldim, o şekilde konu anlaşıldı. çok ilginç film. Eğer film sondan başa doğru yani oluş sırasına göre çekilmiş olsaydı o kadar ilginç olmayacaktı ama sondan başa doğru ilerlediği için çok ilginç bir hava katıyor
  • bende izlemiştim baya önce ama okadarda beğenmemiştim yaw.bendemi bi gariplik var acaba?
  • Ben baya beğendim valla. Ama üzerinden zaman geçince düşüncelerim değişir tabi..

Yine de IMDB'den 8.7 almış, izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin kafayla izlenmeli,
    film esnasında dikkati dağıtıcı etkenler izole edilmeli,
    keyif almak üzere önyargı edinilmeli.

.oO°Oo.
  • topiği sinema bölümüne taşıyorum
  • gerçekten çok güzel bir filmdi herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yönetim

topiği sinema bölümüne taşıyorum

sana yardim ediyorum
  • Faux film dehşet ötesi bişi...Ben çok fazla film izleyen biriyim ama bunun kadar güzel kurgulu bir film daha görmemiştim...

Bu arada sana bir tuyo...

Filmde siyah beyaz olan yerler ileri , renkli olan sahneler geri gidior...fena tüyo walla
  • bendede var ama ne zaman başlamaya kalksam bir iş çıkıyor analamadım gitti.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Faux film dehşet ötesi bişi...Ben çok fazla film izleyen biriyim ama bunun kadar güzel kurgulu bir film daha görmemiştim...

Bu arada sana bir tuyo...

Filmde siyah beyaz olan yerler ileri , renkli olan sahneler geri gidior...fena tüyo walla

Vay anasını be.. en nasıl fark edemedim..

Dün de "Gone in 60 Sec" i izledim, ilk izleyişimdi. İnanılmaz filmmiş.

Bu arada şöyle başka MUHTEŞEM filmler söyleyin bana.. Böyle acayip etkileyen sizi...

Tavsiyeniz üzerine şu an "Saw" u çekiyorum. % 7'ye geldi bile.

• 1)nerden çekıon filmi?emule deme wururm seni ((: emule tam felççççç

2)şunları mutlaka izle...

Mulholland drive

donnie darko

olağan şüpheliler

existenz

pet semetary(harbidende tırsınç film)

Ten Things i hate about you (: bu filmde romantık komedı ama hoş film...uyarmadı deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 3 Şubat 2005, 23:30:22 >
  • Memento'yu izleyenler için mutlaka okunması gereken bi sayfa

http://www.sinemafanatik.com/memento/mementoana.html

Burada filmin tam çözümü var. Okuduktan sonra tekrar izlemek isteyeceksiniz ve çok daha fazla zevk alacaksınız bu şahane filmden.
  • Açıklama bölümünde filmin çözümü var, diğer linklerde de güzel şeyler mevcut.
  • Ben izLemdim gaLiap bun uyaa

nasıL yatım boeL bi hata PeGa Bu akşm isLios...
  • Filmi ilk izlediğimde çok beğendim ama kafamda soru işaretleri kaldı. İkinci izledişğimde soru işaretlei iyice arttıi Film açok uçlu yapılmış. değişik yorumlara açık yani. Başröl oyuncusu karısını acaba kendi mi öldürdü. hatırladığı hasta şahıs kendisi miydi falan filan. Bu konular üzerinde yazarsanız iyi olur

Memento'yu izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirdilek -- 4 Şubat 2005, 11:41:54 >
  • Elbetteki karısını bu arkadaş öldürdü...Her zaman dediği remember samy jankins(isim doru olmayabilir) aslında elemanın kendisi takdir edersinki...karısıınıda kendi öldürüor...ancak bunu kendisine yediremediği için durmadan suçu başkalarında arıyor...hep kendini rahatlatmak için bir katil arıor ortalıkta...

Misal en sonda gözlüklü polisin ona gösterdiği bir fotograf war...o fotograftada yine birini öldürmüş we o hazla makineye poz wermişti...ama sonra onuda unutuyor we yeni katiller aramaya başlıor tekrardan...

Gercektende muazzam bir film
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.