Şimdi Ara

Memento I've done it manası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmi izlememin üstünden yaklaşık iki ay geçti fakat hala kafamda dönen konu bu. Bir şahs-ı muhterem şunu bir irdeleyerek anlatabilir mi? Forumda araştırdım fakat hep sinemafanetik linki ve onun ile paralel yorumlar buluyorum.

• Yok mu bir cevap?
  • Filmi izledim ama sormak istediğini anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kısımda -arabada giderken- leonard ile karısının bir görüntüsü var karısı leonard ın göğsüne yatmış bir şekilde leonard ın üstünde i've done it yazıyor. Karısının katilini öldürdüyse ve ben yaptım dövmesi yapmışsa karısı nasıl yanında ya da o kısmın tam manası nedir?

• Up

• kafana çok takma bu sorunun cevabını bulmak sana bişey kazandırmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

kafana çok takma bu sorunun cevabını bulmak sana bişey kazandırmayacak

Bana göre insanların böyle şeyleri merak etmesi yararlı bir durum. Filmin sevenleri bir araya gelip kritik yapar ve filmin belki de hiç göremediğimiz yönlerini keşfederiz.
    Örnek veriyorum; "En güçlü Süperkahraman Hangisi?" diye bir konu var. İnsanlar 47 sayfa tartışmışlar, bilgi alışverişi yapmışlar. Bu durum onlara konuyla ilgili yeni şeyler kazandırmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: synchro

kafana çok takma bu sorunun cevabını bulmak sana bişey kazandırmayacak

Bana göre insanların böyle şeyleri merak etmesi yararlı bir durum. Filmin sevenleri bir araya gelip kritik yapar ve filmin belki de hiç göremediğimiz yönlerini keşfederiz.
    Örnek veriyorum; "En güçlü Süperkahraman Hangisi?" diye bir konu var. İnsanlar 47 sayfa tartışmışlar, bilgi alışverişi yapmışlar. Bu durum onlara konuyla ilgili yeni şeyler kazandırmıştır.

Evet seninle aynı fikirdeyim ki zaten kendime ne kadar desem de takma diye biliyorum takacağım kendimi kandırmama gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: playinq

Filmi izlememin üstünden yaklaşık iki ay geçti fakat hala kafamda dönen konu bu. Bir şahs-ı muhterem şunu bir irdeleyerek anlatabilir mi? Forumda araştırdım fakat hep sinemafanetik linki ve onun ile paralel yorumlar buluyorum.

Filmi izleyeli çok olduğu için hatırlayamadım ya? Merak ettim tekrar izlettireceksin bana filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 24 Nisan 2013; 18:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Filmi izlememin üstünden yaklaşık iki ay geçti fakat hala kafamda dönen konu bu. Bir şahs-ı muhterem şunu bir irdeleyerek anlatabilir mi? Forumda araştırdım fakat hep sinemafanetik linki ve onun ile paralel yorumlar buluyorum.

Filmi izleyeli çok olduğu için hatırlayamadım ya? Merak ettim tekrar izlettireceksin bana filmi

En can alıcı noktalardan biri o bence
  • quote:

Son kısımda -arabada giderken- leonard ile karısının bir görüntüsü var karısı leonard ın göğsüne yatmış bir şekilde leonard ın üstünde i've done it yazıyor. Karısının katilini öldürdüyse ve ben yaptım dövmesi yapmışsa karısı nasıl yanında ya da o kısmın tam manası nedir?

ı have done it , karısına kendisi ilacı 2. kez verdiğinden , karımı ben öldürdüm anlamına geliyor olabilir.uzun zaman oldu izleyeli sahneyi hatırlamıyorum açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Son kısımda -arabada giderken- leonard ile karısının bir görüntüsü var karısı leonard ın göğsüne yatmış bir şekilde leonard ın üstünde i've done it yazıyor. Karısının katilini öldürdüyse ve ben yaptım dövmesi yapmışsa karısı nasıl yanında ya da o kısmın tam manası nedir?

ı have done it , karısına kendisi ilacı 2. kez verdiğinden , karımı ben öldürdüm anlamına geliyor olabilir.uzun zaman oldu izleyeli sahneyi hatırlamıyorum açıkçası..

O zaman karısı nasıl yanında iyice karıştım :)

• Mementoyu boşver çakması Hint yapımı Ghajini daha iyi
  • İzledim de o müzikaller nedir çok abes ya aşırı saçmalamışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.