Şimdi Ara

Melo'nun yerine Turk isim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alper Potuk gundemimizde alinir mi bilmemde Melo'nun yerine oynayabilir mi?Bana sorarsaniz Melo cok iyi bir oyuncu uyumda saglamis.Ancak Melo yerine eger agirligi kaldirabilecekse Turk bir ismin oynamasi cok avantaj olur.Yabanci kontenjanindan yer kazaniriz,kanatlarimiza cok iyi adamlar alabiliriz yada bir kanata iyi adam alip forvette elmanderle is yapacak yabanci forvette degerlendirilebilir.Ben aslinda Ceyhun'u cok begeniyordum Selcuk'la oynayabilecegini saniyorum,sizce Melo'nun yerine oynayabilir mi Alper yada Ceyhun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ceyhun orta sahayı kaldıramaz, yekta'yı koy daha iyi, ceyhun'dan stoper olur ama orta sahada verimsiz kalır. A.Potuk bence abartılıyor, eğer gelirse bi yiğit,sercan gibi olur
  • bi sezonda 2 gol 2 asist yerini doldurur haklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerini doldurup hatta daha iyi performans vereceğine inandığım isim gökhan inler ama gelme ihtimali dahi yok
    başkan açıkladı yarın melo ya verdikleri süre doluyormuş..melo alınmaz ise yerine alper potuk alınacak gibi gözüküyor

fb ts ve gs nin talip olduğu bir isim para sıkıntısı olmasa bjk de teklifte bulunurdu elbet

kasaplık konusunda melonun yerini dolduracağı kesin
  • Melonun yerini doldurabilecek hatta onun verdiginin yarisini verecek bile bir turk yok. Sadece Mehmet Topal ona biraz yaklasir onu da biz kulup binasina imzaya getirmisiz sanirim. Gs gecen seneki basarisini devam ettirmek istiyorsa oraya mutlaka en az Melo kalitesinde bir adam almali.

• mehmet topali neden dusunmuyorsunuz? biz aldik sanirim ama
  • Bizim oyun stilimiz önde basmak topal-ceyhun gibi adamlar geriye yaslar takımı elmander-umut-engin-selçuk gibi önde basan adamlarla uyum olmaz.Bu seneki büyük başarımızın %80 nedeni orta sahamızdır.Melo hem defansif hem ofansif açıdan alabileceğimizin en iyisi.futbola santrafor olarak başlamış,takımla uyum sağlamış,taraftar seviyor oraya sadece lass gelirse tatmin eder yoksa melonun yeri dolmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MELO 12 GOL ATMIŞ 8 ASİST YAPMIŞ

CEYHUN NUN ALPERİN 12 GOL ATICAĞININ GARANTİSİ VAR MI YADA İHTİMALİ ?
  • melonun yeri tabii zor dolar hem taraftarin gozdesi hem oyuna ofansif & defansif anlamda mukemmel katkisi var.

bize gelsin isterim ama profosyonel bir sekilde oynayacaksa
  • Ben Melo gibi pası kesebilen ve kolayca top kapabilen bir oyuncuyu bekledim hep. Ama geldi ama yine gidiyor Tabi inşallah gitmez
  • alper potuk kadar balon bir adam yok arkadaş,piyasa yaptılar resmen şişirdiler futbolcuyu.büyük takımlara iyi paralara satılsın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood10

MELO 12 GOL ATMIŞ 8 ASİST YAPMIŞ

CEYHUN NUN ALPERİN 12 GOL ATICAĞININ GARANTİSİ VAR MI YADA İHTİMALİ ?

Melo sanki bu yil o kadar gol atacakta,kariyerinde ilki basardi bir daha o kadar gol atabilecegini sanmiyorum,Tamam Melo'ya kotu diyen yokta Melo 4/4luk degil,bazi basit hatalari var.Bazi maclarda full defansta duruyor defans hattimiz semih-melo-ujfalusi oluyor.Melo'dan vazgecmek kumar olur ama merak ettigim takip edenler bilirler Ceyhun yada Alper yerini doldurabilir mi?Ceyhun defansif anlamda saglam,meloda cok ofansif degil.

• hem teknik hem hırs hemde taraftar sevgisi olarak melnun yeri kolay kolay doldurulamaz, helede bir Türk şu an mevcut futbolcular içinde asla...
  • nuri şahin,gökhan inler bu ikisinden başka aklıma gelen yok.aslında lassana daha iyi olur ama oda türk değil yada sweinstaiger
  • ...Ümit ediyorum ki; önümüzdeki 24 saatte bu konu netleşir. Yarın akşam bizim süremiz doluyor. Melo olmazsa, elimizdeki diğer alternatiflerimiz hazır...

Başkan bunları dedi. Yarın akşam Melo'nun ismi açıklanmazsa
  • Arkadaşlar Alper orta sahaya alternatif için alınmak isteniyor, gözünüzü seveyim yapmayın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Melonun yerini doldurabilecek hatta onun verdiginin yarisini verecek bile bir turk yok. Sadece Mehmet Topal ona biraz yaklasir onu da biz kulup binasina imzaya getirmisiz sanirim. Gs gecen seneki basarisini devam ettirmek istiyorsa oraya mutlaka en az Melo kalitesinde bir adam almali.

mehmet topal melonun vericeği ofansif katkının %1ini veremez melo çift yönlü mehmet topal kesici ortasaha
  • quote:

Melonun yerini doldurabilecek hatta onun verdiginin yarisini verecek bile bir turk yok. Sadece Mehmet Topal ona biraz yaklasir onu da biz kulup binasina imzaya getirmisiz sanirim. Gs gecen seneki basarisini devam ettirmek istiyorsa oraya mutlaka en az Melo kalitesinde bir adam almali.

Melonun yerini Mehmet de dolduramaz,onunla kıyaslanabilecek tek oyuncu emre.Mehmet oyunu defans yönünden oynuyor dakat melo ve emre 2 yönüde oynuyabiliyor.Fatih terim oyunu tek yönde oynayan oyuncuları hiç sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

mehmet topal melonun vericeği ofansif katkının %1ini veremez melo çift yönlü mehmet topal kesici ortasaha

Biraz yaklaşır dedim zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Biraz yaklaşır dedim zaten.

Yaklaşıp yaklaşmaması da oyun şablonuna bağlı biraz. Terim'in oynatmak istediği sistemde Topal sırıtır mesela, her ne kadar Mehmet benim gözümde sayılı önliberolardan biri olsa da.
    Ancak dengeli bir 3 lü orta saha ile oynuyorsan Mehmet Topal muazzam bir oyuncu, yerli ya da yabancı fark etmez, Türkiye'de oynayabilecek en iyi adamlardan biri. Siz de Selçuk'un o mevkide oynadığını düşününce gerçekten çağ atlarsınız.
    Gerçi oynatmak istediği şablona % 1 bile uymayan Ceyhun'u Fatih Hoca nasıl aldı anlamıyorum hala, böyle düşününce kesinlikle Topal bize gelsin isterdim, Fener iyi iş yapar alırsa.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.