Şimdi Ara

MEKTANILS GİBİSİ YOOOOOOK... IHHH YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldüm tek kelime yeterli sanırım gerçekten bu ülkede üniversite mezunu olmak lazım ancak o zaman insan yerine konuyorsunuz.Dün konu açtım işimden bahsettim sizlere gerçekten çok zormuş resmen pestilim çıktı öldüm bittim ilk günden 3 kat temizlik çöp işlerine ben baktım geberdim.Üstüne üstlük ukala müşterilere cevap vermek zorunda kaldım.Bunlardan bazıları mesela sular kesildi tuvaletleri kilitlemek zorunda kaldık tüm güzel kızlarda bana sordular tuvalet neden kapalı diye sular olmadığından kilitledik dedim kızdan gelen cevap şu; ''Ya neden yok suuuu'' benden gelen okkalı cevap ''bilemiyorum iskiyle bi bağlantım yok onlara yakının'' kız arkasına bakmadan gitti.Biliyorum bu yaptığım marifet değil ama 3 kişilik bir arkadaş grbunu güldürmeye yetti.Mesela sular yok ne yapmam lazım diyen çıktı bilemiyorum dedim ya offf siz de hiç yardımcı olmuyorsunuz deyince benden gelen cevap parmaklarını yala o zaman

Güzel yanları bence onlardı ve yemek yediğim yarım saatlik hiç unutamayacağım dilimdi.Çok eğlendim bir o kadarda yoruldum çok yoruldum bir o kadarda güzel kız görüp muhattap oldum haftanın iki günü için pek şikayetçi olmamam lazım galiba..

Kısacası güzeldi haftanın iki günü çekebileceğim bir yorgunluğa benziyor bakalım ama bugün öldüm daha yarını var

Konuyu kavramak için tıhla =>http://forum.donanimhaber.com/m_18631176/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 27 Ekim 2007; 20:20:33 >

• Alacağın maaşın bu kadar emeğin karşılığı olduğuna inanıyor musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Maiden

Alacağın maaşın bu kadar emeğin karşılığı olduğuna inanıyor musun ?

Hayır ama başka kimsede işe almıyor Home stüdyo kurucaz o yüzden para lazım mecburum bu işkenceye
  • ne bu şaka mı? şaka altı gerçek mi?

yazdıklarından bir şey anladıysam arap olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

ne bu şaka mı? şaka altı gerçek mi?

yazdıklarından bir şey anladıysam arap olayım

Dünkü konuyu bulursam anlarsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_18631176/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 27 Ekim 2007; 20:20:54 >

• pardon kardeşimde sen dün ailemin durumu kötü ondan çalışıcam diyordun şimdide home studio kurucaz para yok diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yalnız kalmak gibisi yok
    10 yıl önce açıldı
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

pardon kardeşimde sen dün ailemin durumu kötü ondan çalışıcam diyordun şimdide home studio kurucaz para yok diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ben aileme bakıyorum vs. bi şey demedim ki tamamen yanlış anlaşılmış o söylediğim.Ailemin yeri geliyor parası olmuyor yani bu yiyecek ekmek bulamıyoruz anlamında değil taksinler vs. üst üste biniyor istediğim kıyafet olsun vs. bu tür şeyleri alacak para kalmıyor o anlamda sıkışıyoruz demiştim ama neyse şimdi anlamışsındır umarım hem öyle olsa benim evimde internet nasıl olsun ki

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

pardon kardeşimde sen dün ailemin durumu kötü ondan çalışıcam diyordun şimdide home studio kurucaz para yok diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ben aileme bakıyorum vs. bi şey demedim ki tamamen yanlış anlaşılmış o söylediğim.Ailemin yeri geliyor parası olmuyor yani bu yiyecek ekmek bulamıyoruz anlamında değil taksinler vs. üst üste biniyor istediğim kıyafet olsun vs. bu tür şeyleri alacak para kalmıyor o anlamda sıkışıyoruz demiştim ama neyse şimdi anlamışsındır umarım hem öyle olsa benim evimde internet nasıl olsun ki

bak işte sen benim yazdıklarımı düzgün okumamışsın ben ailene bakıyorsun lafını etmedim ailemin durumu benimde masraflarımı karşılayacak durumda değil bende bunun için çalışıyorum anlamında dedim yani zevk için değil ihityacım olduğu için çalışıyorum anlamında

• Gözen hayırlı olsun iş bulmuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

bugün mekdanılsa gittik 3 arkdaş full dolyudu turkcell kampanyası olduğu için yer yokdu bende menüyü aldum yere oturdum beni gören herkes oturdu o anda mekin halini görmeniz lazımda

a.q para tuzağı orası 10 milyon küçük bi hamburgere verdim gider bi kuru pilav tatlı salata filan yerdim

ulan gidip orda kuru üstü pilav yeseydin ya elin şerefsizlerine para kazandırma sende.

• Sen üni. mezunlarının ne iş yaptığını biliyormusun? Çoğu hiçbirşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

bugün mekdanılsa gittik 3 arkdaş full dolyudu turkcell kampanyası olduğu için yer yokdu bende menüyü aldum yere oturdum beni gören herkes oturdu o anda mekin halini görmeniz lazımda

a.q para tuzağı orası 10 milyon küçük bi hamburgere verdim gider bi kuru pilav tatlı salata filan yerdim

ulan gidip orda kuru üstü pilav yeseydin ya elin şerefsizlerine para kazandırma sende.

ya hocam kızlar vardı şimdi kızlar lokantaya gelmez ki biz öğrenci adamız yedik bi halt verdik parayı bidaha nah veririm zaten yerken barğıyırodum emperyalist şerefsziler bu ne lan böle diye bağırıyodum

• quote:

turkcell kampanyası mı çıktı gene

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

ya hocam kızlar vardı şimdi kızlar lokantaya gelmez ki biz öğrenci adamız yedik bi halt verdik parayı bidaha nah veririm zaten yerken barğıyırodum emperyalist şerefsziler bu ne lan böle diye bağırıyodum

yürü be aslanım!!!...

• @ ŞakaAltıGerçek

Vasıfsız elemansın, ne bekliyorsun ki.
  • Üniversite mezunları çok mu iyi yerlerde bu düşünceye nerden kapılıyorsunuz?? sanırım yine kendi söylediğim lafı doğruluyorum Üniversite mezunu İnsanlar Hep Yüksek-Elit yerlerde Çalışır Mantığı böyle bişey yok herkes aynı durumda
  • Ya sen okumadıktan sonra üniversite mezunu olsan ne olur.Çoğu kişi üniversite diplomam olsun yeter diye okuyor ama iş sadece diplomada değil diplomayla beraber işini iyi bilmekte bitiyor
  • başlıksüper
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Üniversite mezunları çok mu iyi yerlerde bu düşünceye nerden kapılıyorsunuz?? sanırım yine kendi söylediğim lafı doğruluyorum Üniversite mezunu İnsanlar Hep Yüksek-Elit yerlerde Çalışır Mantığı böyle bişey yok herkes aynı durumda

Hiç değilse diploman olacak toplumda iyi bir izlenim iyi bir kariyerin olur.Dediklerinde sana haksızsın diyemem ülkemizin şartlarında cebe indirilen paralar yüzünden işsizlik artıyor ama yinede üniversite bitirmek lazım kim ne derse desin dağdaki çobanla üniversite mezunu aynı olmaz bunu herkes bilebilr.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.