Şimdi Ara

İŞE GİRDİM SİZCE NASIL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mc Donald's da işe girdim (Hamburgerci) part time yani sadece hafta sonları çalışıcam ve aylık 128 lira para vericekler malum össye hazırlanıyorum.Ailem bundan iyisini bekleme dedi 17 yaşındayım ve sigortamı başlattılar bana 18 puanlık bilet vericekler ona göre ordan istediğimi yiyp içeceğim bu ortalama şu oluyor bir adet en kral menu yanında çayı tatlısı vs vs. gibi seçenekler.

Sizce nasıl yav fiyat pek içime sinmedi ama ailem bundan iyisini bekleme dedi sonuçta 2 gün çalışıcaksın dediler yorumlarnızı bekliyorum sorularınız olursa söyleyinde yarın gidip sorayım yarın ilk iş günüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 26 Ekim 2007; 12:37:32 >

• İyi
  • daha iyisi, bill gatesin yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemis -- 26 Ekim 2007; 12:43:30 >
  • banada şoyle bi iş bulun 7/24 çalışym
  • Bence tüm öğrenciler bu tür yerlerde işe girmeliler. Avrupa'da sistem bu şekilde işler ve tüm öğrenciler bu tarz fast food tarzı dükkanlarda çalışırlar. Bizim ülkemizde ise yanlış bir olaymış gibi algılanır. Bu imajı düzeltmek yine bizim elimizde. Arkadaşımızı tebrik ederim. Saat kaç arasında ve hangi günler çalışacaksın? Başvuruyu nerye ve nasıl yaptın, 18 yaşından küçük olmanız sorun yaratmadı mı?
  • arkadaşım ben burger kingde çalıştım mc_donaldsla hemen hemen aynı iş şartları ve ortamları var bende üniversitede okurken part time çalışmıştım, ama o kadar emeğe o kadar maaş çok azdı ikiside amerikan firması zaten it gibi çalıştırıp az para verirler, o emeğe o kadar para az ama vasıfsız bir işçisin sonuçta, sigorta ve yemek olayı iyi sadece ama fazlasıyla karşılığını alıyolar çalışma ortamı sana zevkli gelecek çünkü hep aynı yaş gurubu gençler çalışıyor hani başka alternatifin yoksa kötünün iyisi derim hayırlısı olsun şimdilik aklıma bi şey gelmiyo sormak istediğin varsa cevaplarım..
  • üstüne mekdanıltın bir örnek kıyafetlerinden de giydin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi Takas Yaptım Sizce Nasıl ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Bence tüm öğrenciler bu tür yerlerde işe girmeliler. Avrupa'da sistem bu şekilde işler ve tüm öğrenciler bu tarz fast food tarzı dükkanlarda çalışırlar. Bizim ülkemizde ise yanlış bir olaymış gibi algılanır. Bu imajı düzeltmek yine bizim elimizde. Arkadaşımızı tebrik ederim. Saat kaç arasında ve hangi günler çalışacaksın? Başvuruyu nerye ve nasıl yaptın, 18 yaşından küçük olmanız sorun yaratmadı mı?

aslında sana tamamiyle hak veriyorum ben eğitim hayatım boyunca bi yandan çalıştım aileme neredeyse hiç yük olmadım hatta ev aldık o sırada 2 milyar eve para gönderdim (üniversite okurken üstelik) ama bi yandan bazı şeyler koyuyor sana bi hikayemi anlatayım bi gün burger king restoranında çalışıyorum yerlere kola döküldü bende daha fazla kirlenmesin diye hızlıbi şekilde paspaslıyodum kan ter içindeyim tabii derken hızlı hızlı paspas yaparken paspas demiri arkamdan gelen birine çarptı hemen arkama dönerek özür diledim ama özür dilediğim ve beni orada paspas yaparkenkanter içinde gören kişi sınıf arkadaşımdı kendisi benim orada bir günde kazandığım parayı sadece bi menüye verip benden hizmet bekliyor yani utanmıyorum ama kendinizi benim yerime bi koyun genede etkiliyor insanı

• Sonuçta haftada 2 gün çalışıcaksın bide sigortan başlamış ii gibi
  • mek danılsın tavuk burgeri var yiyen varmı bilmiyorum zuhaha çalışan kız osmanlıda geliyor bu tavuk burger diyo ağzına vurcakdım 2 tane fındık varmı diyorum o ne diyo fınfık lahmacun at bakıyım 2 tane diyorum bey efendi bizde lahmacun yok diyor
  • bende part time çalışıyorum haftada 2 gün cumartesi pazar ..haftada 100 ytl +bahşiş alıyorum kendime kızıyordum az diye ücret .. benim işyerindende kötü yerler varmış ...
  • Şu anki şartlar için iyi. Parasını şimdilik esgeç. Emin ol iş hayatında edinmen gereken birçok tecrübe var.
  • Ekmek Paranı çıkardığın her iş güzeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_akin83

arkadaşım ben burger kingde çalıştım mc_donaldsla hemen hemen aynı iş şartları ve ortamları var bende üniversitede okurken part time çalışmıştım, ama o kadar emeğe o kadar maaş çok azdı ikiside amerikan firması zaten it gibi çalıştırıp az para verirler, o emeğe o kadar para az ama vasıfsız bir işçisin sonuçta, sigorta ve yemek olayı iyi sadece ama fazlasıyla karşılığını alıyolar çalışma ortamı sana zevkli gelecek çünkü hep aynı yaş gurubu gençler çalışıyor hani başka alternatifin yoksa kötünün iyisi derim hayırlısı olsun şimdilik aklıma bi şey gelmiyo sormak istediğin varsa cevaplarım..

Almanca öğretmenimiz almanyadan geldi ..
    Anlatıyo işte küçüklüğünden beri Çiçekcide çalışmış biriktirdiği para ile 18 yaşında şimdiki arabasını almış.
    Ve en cokta 1 yıl zorunlu kamu görevinde fakir ülkelerde felen öğretmenlik yapma zorunlulukları varmış
    Ya üniversiteden önce yada sonra ama mutlka yapılıyor.
    Buda şu oluyorki Avrupada 18 yaşında insanlar dünyayı gezerek hayata atılırken biz öss için ders çalışıyor oluyoruz

• Mc Donalds ın verdiği paraya bakıp aldanmayın. Orada çalışmak eziyettir ve dikkat ederseniz sürekli elemanlar değişir. Ya işten çıkarlar ya atılırlar. Köpek gibi çalışır emeğinizin karşılığını alamazsınız. Birde dip temizliğe girdiniz mi elinizde diş fırçasıyla köşelerde bulursunuz kendinizi. Yeni girdiyseniz size yağ kazanı temizletirler ve nasıl bir illet olduğunu çalışmayan bilemez. Eğlencesine iş gırgırına diyecek laf yok ama kesinlikle 2 hafta sonra başlarsınız ah vah etmeye. Neyse uzun uzun anlatıcak çok şey var. Senden ricam Tuvaleti temizledikten sonra buraya bir kaç görüşünü yazman. hayırlı işler
  • çok vermişler bir 100 kontör verselerdi iyiydi helalinden
  • Bence çok güzel bol bol boş zamanında olucak derslerine ailene arkadaşlarına ayırıcam , sigortan ödenecek para da alıcaksın bence hiç kaçırma . Ayrıca azmin icin de tbr ediyorum seni bende öğrenci iken iş yapardım mesela el işi :) evde yane
  • bizim arkadaş play station 3 almak için girdi geçen ay köpek gibi çalıştırıyolarmış para mara da biriktiremiyomuş ben dedim sen kafayımı yedin a.q yum play station 3 için değermi o dedi canım feda hakkatende canı feda oldu
  • günde 64 ytl az para değil.. yaşın için çok uygun hatta daha iyisi şamda kayısı..
  • Hafta sonlari toplam kac saat calisiyorsun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.