Şimdi Ara

Mekkede iphone xs max nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    mayıs ayında arkadasım umreye gidecek.kendisine mekkeden iphone xs max 64 gb aldırmak ıstıyorum. jarir bookstore diye bir site buldum ancak fiyatlar cok yüksek.
    amazon patentlihttps://saudi.souq.com/sa-en/apple-iphone-xs-max-with-facetime-64gb-4g-lte-space-gray-38545152/i/ site var ama bundada alısverıs yapıp ordaki adrese yollatmak sıkıntı

    yakın zamanda mekkede bulunup telefon alan ve satıcı tavsiye eden olursa cok minnettar kalırım.



  • Ocak ayinda umreye gittim.medinede bin davudun alt katinda telefoncu HARUN diye bir dukkandan xs max aldim 64 gb lik facetime li .1200 (4500 riyall)dolara.ilgilenen mustafa diye birisi var turkceye ve turk piyasasina cok hakim.telefonun kurulumunu orada yapiyor.kilif ve kirilmaz camini takip faturanida kesip veriyor.genelde turkler musterisi ..tavsiye ederim. Cihaz 2101 model numarasi.simkilitsiz.usa fiyati ile ayni ..kesin tavsiye ederim.BU ARADA bir arkadasim da xr 128 gb almisti .850 dolar odemisti..

    Eger mekkeye bakacak olursaniz zemzem towerin altinda ki alisveris merkezindeki simit sarayinin oldugu katta samsung shop var .(abdulwahed di sanirim )oradada sormustum ayni telefona 1230 dolar demisti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkan45 -- 5 Mart 2019; 23:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alkan45

    Ocak ayinda umreye gittim.medinede bin davudun alt katinda telefoncu HARUN diye bir dukkandan xs max aldim 64 gb lik facetime li .1200 (4500 riyall)dolara.ilgilenen mustafa diye birisi var turkceye ve turk piyasasina cok hakim.telefonun kurulumunu orada yapiyor.kilif ve kirilmaz camini takip faturanida kesip veriyor.genelde turkler musterisi ..tavsiye ederim. Cihaz 2101 model numarasi.simkilitsiz.usa fiyati ile ayni ..kesin tavsiye ederim.BU ARADA bir arkadasim da xr 128 gb almisti .850 dolar odemisti..

    Eger mekkeye bakacak olursaniz zemzem towerin altinda ki alisveris merkezindeki simit sarayinin oldugu katta samsung shop var .(abdulwahed di sanirim )oradada sormustum ayni telefona 1230 dolar demisti..
    bu harunla bi şekilde iletişime geçebilirmiyiz acaba web sitesi vs varmıdır?
  • Web sitesi yok.bende zaten https://forum.donanimhaber.com/umreye-gideceklere-mekke-medine-hakkinda-pratik-bilgiler--77087928 Buradan on bilgi sahibi olmustum.telefonu var sadece.aranmasi lazim dedigim gibi turkce biliyor ve baya ilgili bir kisi..

    Bir de mekkede extra store diye biryer var ama taxi ile gidilmesi gerekiyor .teknosa gibi bir yer . .gidis donus 15+15 riyal (45 tl civari ) yol masrafi var.ama haruna gore fiyatlari daha pahali.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.