Şimdi Ara

Mekanik? Manyetik? Kondisyon bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 3 yil vucut gelistirmeyle ugrastim.(2 yil yarismaci gibi duzenli ve istikrarli, son sene bazen gittim bazen gitmedim) Sirf beslenmeyi ayarlamak icin ev tuttum ve yurttan ayrildim. Virus ortaya cikinca da memlekete dondum fakat artik yeni evime gitme vakti. Salona bir sure daha gitmeyi dusunmuyorum. Bomba gibi geri donucem insallah(Zaten makrolar, hareketler, supplementler hakkinda bilgimin oldugunu dusunuyorum). Sabah cardiolari icin eve kondisyon bisikleti almak istedim. Su an fiyatlari cok fahis olsa da ikinci el bakiyorum zaten. Fakat bilmedigim seyler var. Yardimci olabilirseniz memnun olurum.

1- Bu isi yapan ve takip ettigim kisiler dikey kondisyon bisikleti ve spin bike kullaniyor. Oncelikle ben hangisini almaliyim? Aradaki farki iyice anlatacak birisi var mi? Bu arada eliptik ve kosu bandi dusunmuyorum. Kondisyon bisikletinde karar kildim diyebilirim ama farkli bakis acisini da dinlemek isterim.

2- Dikey kondisyon bisikletine bakayim dedim bu sefer de manyetik ve mekanik diye bir fark cikti. Internetten okduguma gore mekanik olanlar pedala verdigimiz guce gore zorluk seviyesini ayarliyormus. Manyetik olanlar ise zorlugu en basta biz belirliyoruz. Yani 8 kademeli zorluk varsa biz 2'ye takarsak hep 2'de kaliyor alet. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim?

3- Bazi bisikletlerin adaptoru var. Fise takinca calisiyor. Bazilari ise fissiz normal kullaniyoruz. Anlamadim bu isi. Hangisini almaliyim? Fise takilanlar fazla elektrik yer mi :D Malum ogrenciyiz sadece merak ettigim icin soruyorum.

Tesekkurler

• bir başka öneri bisikletin varsa arka tekeri kaldıran aparatlar var. sadece onu alıp daha ucuza getirebilirsin. arka teker havada boşa döner. bisikletin vitesliyse vitesi arttırıp zorluğu da ayarlayabilirsin. ben de bakmıştım da fiyatlar uçuk diye en son bunu okumuştum bir yerden.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 9:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

Aldınız mı hocam? Ben de bakınıyorum da bu aralar.

• analitikduzlem A kullanıcısına yanıt

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 13:8:20 >
  • İyi yapmışsınız. Benim de hevesim kaçtı pandemi başında 600 lira olan bisiklet 1800 lira olmuş.Tabi kurun da etkisi var da o fiyatı görünce vazgeçtim almaktan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kondisyon bisikleti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.