Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
393.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz nerden ogrendiniz cumartesi cikacagini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Ayni telefonlardan mi bahsediyoruz biz? Mx4 kullaniyorum bende anlatsana hangi kullanimda 2 gun olucak. Bekleme modunda mi? Bekleme modunda 10 sene dursa nolur ki bi telefon. Meizuyu kotulemiyorum harika bi telefon ama gercekleri konusalim. En fazla 5 bucuk saat ekran suresi alabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkings

Hocam 4.5.2A'yı kurdum :D otomatik parlaklık afedersiniz it gibi çalışıyor :D bu kadar hızlı parlaklık ayarlaması yapan telefon görmemiştim şöyle ki format bitti telefonu açtım ekran parlak değil ALLAH ALLAH diyorum acaba rom mu sıkıntı çıkardı otomatik açıkken ekran ayarlaması yapamıyorsunuz ancak betada sonra otomatiği kapattım ekran parlaklığını fulledim ve tekrar otomatiğe tıkladım hemen ayarlandı sırf buraya kalsa acayip gelişmiş olacakmış gibi :D

Hocam ben de 4.5.2A'dayım. Beta olarak resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz geçtim. Şu an Türkçe olmaması dışında bir sorun göremedim. Beta olmasına rağmen gayet kararlı. Bu telefon yazılım oturdukça gelecek vaad ediyor.

• erdiozgor54 kullanıcısına yanıt
    Profilime gir resimlerime bak. Benim bizzat paylaştığım 6 saat ekran süresi olan ss var bu konuda. Bilinçli kullanıcı olarak neyi nasıl ve ne kadar kullandığını bilmediğin takdirde tabii ki 3 saat ekran süresiyle yetinirsin. Kimse parlaklığı fulleyip mobil veri gps bluetooth açarak 20 saat ekran süresi alırım demiyor zaten. Tamamen kullanım senaryosuyla alakalı diyorum. Eğer sadece arama mesaj yapacaksan 3 gün de gider bu batarya 2 günde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Profilime gir resimlerime bak. Benim bizzat paylaştığım 6 saat ekran süresi olan ss var bu konuda. Bilinçli kullanıcı olarak neyi nasıl ve ne kadar kullandığını bilmediğin takdirde tabii ki 3 saat ekran süresiyle yetinirsin. Kimse parlaklığı fulleyip mobil veri gps bluetooth açarak 20 saat ekran süresi alırım demiyor zaten. Tamamen kullanım senaryosuyla alakalı diyorum. Eğer sadece arama mesaj yapacaksan 3 gün de gider bu batarya 2 günde.

+1 katılıyorum hocam.
  • Beyaz renk almak istiyorum yurtiçi yurtdışı farketmez. 800 tl verebilirim saygılar

• Tüm arkdaşlar tekrar görsün, 4.2.8.2 sürümü pil performansı.

• quote:

Tüm arkdaşlar tekrar görsün, 4.2.8.2 sürümü pil performansı.

Hileyle olmaz bu isler arkadasim. Bak bende hikeli bi ekran suresi atayim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor54

quote:

Bakın hocam. Sizin neye inanıp inanmadığınız açıkcası zerre umrumda değil, bu güne kadar yalansız geldik, bundan sonra da öyle olur İnşallah merak etmeyin. Burda cihazı hiçbir şekilde yüceltmiyorum. En basitinden 2600mah lık s6 bu cihazdan daha yüksek performansa sahip. Burda matematik konuşuyor. Benim ve duruma bakılırsa çoğu kullanıcının tepkisi gerek burda olsun, gerekse teknik konusunda olsun sizin üslubunuzdur. İnsanlara hakaret ederek laubali bir sokak ağzı ile konuşmaya ne sizin hakkınız var ne de buna burda müsaade edilir. Umarım bu sefer dediklerimi anlamış olur, üslubunuz hakkında bir düzenlemeye gidersiniz. Saygılar.

• malum arkadaş tam muhalefet nerden geldi foruma böylr
  • Hocam arama yapınca ekranı karartma ile ilgili bir sorun var :) Ve sanırsam benim telefonun şebeke sorunu da mevcut çünkü ilk aldığım yani değişimden önceki telefonum evin içinde 3g'de çalışırken değişim yapılıp gönderilen telefon 2g'de bile çekmiyor . Avea prime kullanıyorum. Bu halde bile interneti pek tatmin edici bulmadım diğer telefonda çok daha hızlıydı :D ikiside mx4 ama bana yine arızalısı denk gelmiş sanırsam neyse bir daha değişim işlemi gerçekleşecek bu yüzden bu konuyu pek takmıyorum.
    Ancak uygulamalarla çalışması da biraz hantal geldi hocam misal ben müzik çalar olarak playerpro kullanyorum ve dsppack ile gerçekten iyi işler çıkarıyor . Ancak uygulama çok geç tepki veriyor ve donarak çalışıyor tester olmak için meizu'ya mail attım bakalım eğer sonuç olumlu olursa sizlerden de bilgi toplayarak daha iyi bir işletim sistemi için geri bildirim yaparım :) Ama bittiğim kısım telefonu kilitlerken yaşanıyor önce siyah beyaza dönüyor ardından kilitliyor ya ağzım açık kaldı fark ettiğimde mükemmel bir animasyon gerçekten :)

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Uslubum gayet duzgun. Forum yoneticileri karar verir neyin ne olduguna sen zahmet etmevyani. Ayrica sin bisey deyim. Hic bi Allahin kulu 6 bucuk saat ekran suresi alamaz bu telefonla. İyi forumlar

• Hocam uğraşmayın bildiği gibi yapsın gerçi ne biliyor o da meçhul ya neyse uzatmayalım .

Evet arkadaşım sen prof biz çöm bizim sana çapımız yetmez hadi içimizde durma git ötede oyna.
  • Arkadaşın mesajları şikayet edildi zaten yönetime. Buraların kurallarını öğrenmesi gerek demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor54

quote:

O arkadaşın ekran süresi 6 saat ama ''uygulamalar tarafından kullanılan'' diye bi ibare var bak hemen üst tarafında. Oraya dikkat et, o arkadaşınki %59

Senin ''hileyle bende aldım bak'' diyerek verdiğin görüntüde ise o değer %6, yani ''uygulamalar tarafından kullanılan'' ibareli kısım.

Yani seninkine göre ''uygulamalar tarafından kullanılan'''ın %6'sı 7 saat oluyorsa, o arkadaşınkine göre %59-%60'ı 70 saat gibi bi ekran süresi olması gerekiyor, yani imkansız saçma bi değer çıkıyor...

Anlatmaya çalıştığım şey; bi hareket yapıyorsun, birşey iddia edeceksin ama senin dayandırdığın ''bak o değeri ben böyle hileyle de gösterebiliyorum'' olayı hiç olmamış ki olmaz yani, görünüyor o hile

Edit: Kısacası boş konuşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 27 Mayıs 2015; 1:50:25 >

• vadi V kullanıcısına yanıt
    Amin cümlemizden İNŞAALLAH hocam :)
  • Arkadaşlar 4.2.8.2 yi kurduktan sonra 3g de şöyle bir problem oluyor,internet H+ dan 3g ye geçiyor ve orada takılıyor, haliyle giriş sağlanamıyor. 2g ye alıp tekrar 3g ye aldığımda ancak düzeliyor ama bir süre sonra tekrar takılmalar yaşanıyor.

• 4.2.5A ya geçeyim dedim telefon açılıyor com.android.phone durdu hatası veriyor ve son flyme ekranı tekrar ediyor hata veriyor sonra flyme ekranı yine geliyor telefon bir türlü açılmadı
  • Arkadaşlar fazla tartışmaya gerek yok. Zaoms arkadaşımızın söylediği doğrudur. Ekran süresi tamamen kullanım senaryosu ile alakalıdır. Hiç hile yapmadan 12 saat bile ekran süresi alınabilir. Şöyle söyleyeyim ben 1 saat oyun oynamama rağmen 7 saat 40 dk almuştım. Kendinizde deneyebilirsiniz. Güç tasarruf modunda 3g kapalı wifi açık otomatik parlaklık ekran uyku süresini 30 dk yapın ve hiçbir şey yapmadan ekran açık kalmasını sağlayın. 12 saate kadar ekran süresi alabilirsiniz. Diğer yandan bakarsak telefon kesinlikle bataryanın hakkını vermiyor ama ben memnunum benim kullanımımla 2-3 saat oyun ve diğer işlerim
    için günü çıkartıyor. Bu da bana yeter.

• yclsnnzkrtl23 Y kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede oldu eski sürüme döndüm teli kapat power ve ses açma tusuna basılı tut iki seçenek çıkıyor alt alta alttakini işaretle clear data gibi bişey yazıyordu sanırım eski sürüme döndü benmki

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.