Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
393.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talsuv61

Ayrıca iyice Türkçeleşmiş

Ayarlar > Güvenlik sekmesindeki "telefon belleğitan yükle" yazım hatası aynen duruyor ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 23 Mayıs 2015; 15:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz mı siyah mı sizce? gold malesef yok yoksa gold efsane :D
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    evet ya, onu bi türkçeleştiremediler, lolilopta artık :)
  • Siz kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum olacak arkadaşlar,

1- Benim için en önemli şey batarya ve ısınma. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?
    2- Pek oyun oynamam ama özellikleri baya bi iyi duruyor, antutu skorunu gerçeğe yansıtabiliyor mu ?
    3- Cihaz ben kaliteliyim diyor mu ele alınca?

Fiyatı da uygun ve anladığım kadarıyla 16 ve 32 gb versiyonları arasında hiç bi fark yok aynı iphone gibi.(zaten İphonun çakması olmuş ama tipini beğendim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

Siz kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum olacak arkadaşlar,

1- Benim için en önemli şey batarya ve ısınma. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?
    2- Pek oyun oynamam ama özellikleri baya bi iyi duruyor, antutu skorunu gerçeğe yansıtabiliyor mu ?
    3- Cihaz ben kaliteliyim diyor mu ele alınca?

Fiyatı da uygun ve anladığım kadarıyla 16 ve 32 gb versiyonları arasında hiç bi fark yok aynı iphone gibi.(zaten İphonun çakması olmuş ama tipini beğendim :))

Şunu açıkça ifade edeyim ; ayfon Meızu'nun çakması :) Meızu ayfondan önce üretildi bildiğim kadarıyla. zaten aynı fabrikadan çıkıyor.

Batarya akşama kadar götürür ama fazlasını bekleme. Isınma her telefonda olduğu kadar ama öyle çok ısınmıyor.
    En ufak takılma kasma donma yaşamazsın, istediğin oyunu oynayabilirsin.
    Cihazı eline alıncayı geç, şöyle çıkar masanın sehpanın üstüne koy, gören eline alıp bu hangi tel çok iyiymiş diyecekler emin ol.

ayfon kullanan arkadaşlarım gördüklerinde hemen ellerine aldılar dış görüntüsü çok iyi olduğu için, sonra biraz kurcaladıktan sonra "vay be" dedi hepsi istisnasız. Sonra ellerinden almak için ben uğraştım yeter artık verin şunu diye.

saygılar,

• murat010 kullanıcısına yanıt
    Ortadaki tuşu çok tatlı duruyo
    Beyaz olanını beğendim ve sanırım onun 16 gb versiyonu da yok.
    En uygun nerden ne kadara alabilirim bunun beyazını?
    Bide fotoğraf da çok çekmem ama iyidir dimi idare etse yeter
  • Arkadaşlar takvimde yeni etkinlik deyince maalesef takvim durdu hatası alıyorum lütfensizdede oluyormu denerseniz cçoksevinirim.

• tekinaz T kullanıcısına yanıt
    Şuanda bende öyle bir sorun oluşmadı, isterseniz telefonu sıfırlayın faydası olabilir

• quote:

Ben gri kullanıyorum gold alacaktım ama yok malum, 16 gb alma 32 gb al tavsiye ederim bazen hafıza lazım oluyor müzik resim video derken doluyo cihaz. İnternette araştır şu anda nerede var bilgim yok açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat010

quote:

Ben gri kullanıyorum gold alacaktım ama yok malum, 16 gb alma 32 gb al tavsiye ederim bazen hafıza lazım oluyor müzik resim video derken doluyo cihaz. İnternette araştır şu anda nerede var bilgim yok açıkçası.

Meizu türkiye distribitörün'de cihaz yok ya böyle saçma şey mi olur bir de güvenip bunlardan alcaz allah korusun bişey olsa garanti servisi bizi nasıl süründürür kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

Lollipop direk 5.1.0 ile gelseydi çok sorun olmazdı ancak 5.0 ile gelirse sancılı bir dönem illaki olacaktır çoğu markada olduğu gibi vede 5.1.1 kullanan cihazlarda uygulamalarda sorun yaşıyor yani basit uygulamalar bile geçiş dönemi sorun yaşıyorken işletim sisteminin tek seferde stabilite vermesini beklemek yanlış olur

Evet hocam haklısınız, keşke 5.1 ile gelse. Zaten lolipop gelince hemen geçmeyeceğim şu an cihazın stabilitesine maşallah demek lazım. Meizu'nun forumundaki yorumlara göre geçeceğim. Buradakihttp://forum.meizu.com/ Yoksa bu kadar düzgün çalışan bir sistemi mahvetmek istemiyorum.

• Evet sistem değişikliğinde acele etmemek gerek heleki kapalı beta rom denemek bence riskli kalıcı hasar bırakabilir
    Ben daha önce kernel ve rom işleri ile çok uğraştım tecrübe ile sabittir

• benim telefonda ışık sızması vardı hemen yenisini verdiler

• Gerçekten ısınma bi nebze düştü gibi lakin bu 4k videolarda 5 dk içerisinde telefon 42 derecelere yükseliyor ve kayıt duruyor...buna bi çare lazım bu sorun nasıl çözülecek....

• ayhan-71 A kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda dakika sınırı yoktu. O zamanda bunu sağlayan tek cihazdı. Gelen güncellemelerle sınırlandırılmış. 4K çekimde ısınmayan telefon yok. Benim bildigim hepsindede dakika sınırı var. Bu konuda pek bir değişim beklemeyin

• arkadaşlar 32gb olan versiyonunu almak istiyorum; en güvenli biçimde nereden temin edebilirim acaba ?
  • ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    N11 den sipsakal dan al ben ordan aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum ama yaklaşık 2 saat forundaki yorumları okudum yok dili Çince rom atmak lazim yok bazi hatalar için program kurmak lazım falan filan... pek anlamiyrum bu işlerden bir samsung yaa lg gibi direk kullanamıyor muyuz illada bu tarz işlemler yapilmali mi ? Tsk ederim

• nazlibeyza kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir işleme gerek yok kutudan çıktığı gibi kullanabilirsin
    Beta rom deneyenler işlem yapıyor

• Zey4li kullanıcısına yanıt
    Meizunun mediatek ile yaptığı işbirliğinden dolayı bunu yapabileceğini sanmıyorum ama

Mediatek 6795 Features

64-bit True Octa-core™ LTE SoC with clock speed up to 2.2GHz
    MediaTek CorePilot™ unlocking the full power of all eight cores
    Dual-channel LPDDR3 memory clocked at 933MHz
    2K on device display (2560x1600)
    120Hz mobile display with Response Time Enhancement Technology and MediaTek ClearMotion™
    480fps 1080p Full HD Super-Slow Motion video feature
    Integrated, low-power hardware support for H.265 Ultra HD (4K2K) video record & playback
    Ultra HD video playback support for H.264 & VP9, as well as for graphics-intensive games and apps
    Support for Rel. 9, Category 4 FDD and TDD LTE (150Mbps/50Mbps), as well as modems for 2G/3G networks
    Support for Wi-Fi 802.11ac/Bluetooth®/FM/GPS/Glonass/Beidou/ANT+
    Multi-mode wireless charging supported by MediaTek’s companion multi-mode wireless power receiver IC

Bu işlemci ile gelse seve seve alırım adamlar 480 fps video imkanı sunuyorlar çıldırmış bunlar

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.