Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
399.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinizi çabuk tutun önümüzdeki ay Vestel Vergisi geliyormuş
    http://forum.donanimhaber.com/m_103410337/f_//tm.htm#103411559

Orijinalden alıntı: ayisça

MSI CX61 2OD-231XTR kullandığım dizüstü 8gb rami var oyun bilgisayarı yani. gerçi yine de az gelebilir işyerindekinde deneyeyim bir de. ve de gom player deneyeyim. peki hocam bu 4k videoların yüksek yer kaplamasını önlemek için ekstra bir ayar yapıyor muyuz, yoksa kendiliğinden ayarlı mı, bu arada siz de olmasanız biz ne yapardık bilmiyorum birkaç arkadaş daha var böyle kasai gibi...

4K vidyoların fazla yer kaplaması normal durum adı üstünde UHD vidyo

Orijinalden alıntı: amrothmiriel

quote:

Orijinalden alıntı: warrior33

Arkadaşlar kargoda kuryeye zimmetlenmiş telefon açtım öğleden sonra teslim eder dediler... Kutunun içinden kulaklık çıkmadığını biliyorum ama otg kablosu çıkıyormu tam olarak kutu içeriği nedir cevaplarsanız sevinirim......
    Arkadaşlar bnirde cihazın şarzını ilk bir kaç defa kapalı 12 saat yapmayı düşünüyorum ki şarzıda tam otursun cihazın. ancak yeni teknolojilerde gerek yok diye biliyorum? dolduğu zaman çek diyorlar. cihaz sağlam çıkınca ali babadan nilkin aksesuara bakıcam n11 de nilkin kırılmaz ekran koruyucu mevcut değil bir kulaklık birde sağlam bir kılıf önerilere açığım arkadaşlar...

güzel kılıf bulursan benide haberdar edermisin

ben türkiyede bulamadım ama çinden güzel aksesuarlar var linkleri aşağıda veriyorum

cam koruyucu kırılmaz deniyor bilmiyorum artık

koruyucu çerçeve

meizu MX4 sıcak satış alüminyum metal çerçeve temperli cam sert arka kapak meizu MX4

ücretsiz kargo nillkin doğa serisi meizu MX4 durumda TPU durumda meizu MX4 yumuşak kılıf hediye ekran koruyucusu

Meizu MX4/MX4 pro durumda kapak" düşmeye dayanıklılık"/" anti- vurmak" arka kapak tpu+pc 360- Derece kenar koruyucu tasarım

yumuşak kılıf meizu MX4 şeffaf serisi nillkin TPU şeffaf renk durumda + retaill paketi

yüksek kalite ipaky marka meizu MX4 durumda silikon koruyucu kapak meizu MX4 ince cep telefonu setleri

şok- geçirmez düşmeye dayanıklılık yumuşak zırh hibrid kapak çantası meizu MX4

bunların gelmesi 20 ila 35, 40 gün arası çayna postasıyla türkiyede bulamadım bunları bu kaliteleri....

• quote:

Orijinalden alıntı: ayisça

MSI CX61 2OD-231XTR kullandığım dizüstü 8gb rami var oyun bilgisayarı yani. gerçi yine de az gelebilir işyerindekinde deneyeyim bir de. ve de gom player deneyeyim. peki hocam bu 4k videoların yüksek yer kaplamasını önlemek için ekstra bir ayar yapıyor muyuz, yoksa kendiliğinden ayarlı mı, bu arada siz de olmasanız biz ne yapardık bilmiyorum birkaç arkadaş daha var böyle kasai gibi...

Aslına bakarsanız meizudaki bir codec sayesinde bu miktar zaten azaltılması bir miktar diğer cihazları bu boyut çok daha fazla

Gom Player deneyin olumlu sonuç alicaksinizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fazla yer kaplayacağını biliyordum zaten videoların da, ama telefona özel bi sıkıştırma programı var h265 diye. onunla ilgili bir ayar yapacak mıyız yoksa kendinden ayarlı mıdır, yani 3 dakikalık 4k video 1gb a yakın yer kaplaması normal midir, yoksa bu programın aktif edilme gibi bir durumu var mıdır hani daha az yer kaplaması için videoların... teşekkürler.
  • Arkadaşlar acil telefon ihtiyacım olduğu için meizu mx4 16 gb gri alamak istiyorum, alışverişimi n11 stoktanal mağazasından yapmayı düşünüyorum daha önce n11'den alan oldu mu ? ceveplarsanız sevinirim.

NOTE 4 GOLD modeli ile takas yapıcam farkı konuşuruz hallederiz mali gözünde değerli biri değilimdir

Mx4 Pro GOLD 32 gb olupta kayıtlı kayıtsız fark etmez satacaklar var ise takaslariz detaylari özelde hallederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: amrothmiriel

sizdede girince site çince mi ? ingilizce yokmu bu sayfada birde ben telefonda sizin buldugunuz telefon üzerinden güncellemeyi bulamadım nerede acaba

çince harici baklıabiliyor mu?

Orijinalden alıntı: strom 43

Arkadaşlar acil telefon ihtiyacım olduğu için meizu mx4 16 gb gri alamak istiyorum, alışverişimi n11 stoktanal mağazasından yapmayı düşünüyorum daha önce n11'den alan oldu mu ? ceveplarsanız sevinirim.

ben n11 uzerinden aldim. Saticilar yeterince ilgili, aldigim gun kargolandi, varsa alabilirsin.

stoktanal dan sorunsuz alabilirsin, yerleri kağıthanede imkanın varsa ödeme sonrası telde görüş elden teslim derim. ben öyle yaptım memnunum. Cihazı alırken herşeyini test etmenizi istiyorlar, ölü piksel-toz vb durumlara vakit kaybı olmadan direkt olarak müdahele edebilirsin.

• Arkadaşlar telefonum geldi daha kutusundan çıkarmadım krkuyorum ölü piksel ve ekran altı toz , ekran sarılığı için Rahman ve rahim olan ALLAH ın adyla . ya ALLLAH ya bismillah deyip elimi pakete atıyorum..... çıkarıyorum

Arkadaşlar telefonum geldi daha kutusundan çıkarmadım krkuyorum ölü piksel ve ekran altı toz , ekran sarılığı için Rahman ve rahim olan ALLAH ın adyla . ya ALLLAH ya bismillah deyip elimi pakete atıyorum..... çıkarıyorum

Kalpten Gitti Ekranda 7 Ölü Piksel Sarı Leke ve Sarı Ekran Yüzünden.

Birde Bataryanın Bozuk Olduğunu Öğrenince Kemikleri Sızlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

quote:

Arkadaşlar telefonum geldi daha kutusundan çıkarmadım krkuyorum ölü piksel ve ekran altı toz , ekran sarılığı için Rahman ve rahim olan ALLAH ın adyla . ya ALLLAH ya bismillah deyip elimi pakete atıyorum..... çıkarıyorum

Arkadaşlar ekranda ölü piksel, ekran sarılığı falan hissetmedim ekran altı toz falan yok
    şükürler olsun ALLAH' ıma sim kart takıcam yalnız karıştırırken çok hafif ısınma hissettim.. onun harici 20 numara 10 yıldız olmuş yapıyor adamlar öğretmen arkadaşlar bayıldı hemen satarsan alalım diyorlar dipleri düştü telefonu görünce

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warrior3

Arkadaşlar ekranda ölü piksel, ekran sarılığı falan hissetmedim ekran altı toz falan yok
    şükürler olsun ALLAH' ıma sim kart takıcam yalnız karıştırırken çok hafif ısınma hissettim.. onun harici 20 numara 10 yıldız olmuş yapıyor adamlar öğretmen arkadaşlar bayıldı hemen satarsan alalım diyorlar dipleri düştü telefonu görünce

Hayirli olsun yasiyorsun heralde cihaz cok ilgi cekiyor bu arada kurcalarken isinmaz hangi modda olduguna bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 5 Mart 2015; 15:22:50 >

• Üstat bu işlerle baya ilgili olduğunu gördüm. Sana bir sorum olacak, bildiğin üzere A test versiyonları hafta da 1 gün güncelleme alırdı. çin tatili falan derken tam 1 aydır güncelleme almıyor test sürümleri. Neden 1 aydır güncelleme alamadığımız hakkında bilgin var mı acaba? Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: warrior3

Hayirli olsun yasiyorsun heralde cihaz cok ilgi cekiyor bu arada kurcalarken isinmaz hangi modda olduguna bakin

Üstadım performans modun da değilmiş tasarruf modundaymış. antutu 5.6.1 le iki kere test ettim 1. çıktı test resimleri almıştım paylaşıyorum birde dikkatimi çekti kutunun içinde kulaklık yeri var veya otg yeri ama boş
     Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 6 Mart 2015; 9:02:56 >

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.