Şimdi Ara

Meireles ve Fenerbahçe'ye ne ceza gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine cezalar başımızı ağrıtacak gibi duruyor. Maçta küfürlü tezahürat ve atılan cisim vardı. Ordan 1 maç ceza alırız diye düşünüyorum. Volkan'a da 2 ya da 3 maç ceza gelir. Ama esas problem Meireles ile taraftarın muz hareketi. Meireles konusunda bir şey diyemem ama muzu gösteren şahsın kimliği belli fotoğraflarda görünüyor. Rahatça yakalanıp spor müsbakalarından men edilebilir. Adam muzu her yerine koyup getirebilir kulüp buna nasıl engel olabilir ki? 2-3 Kişinin yaptığı ayıbı 25 milyon kişi neden ödesin?

• Fenerbahçe Spor Kulübü muz gösteren kişinin kombinesini iptal etmiş.Ayrıca muz gösteren kişi yemeye götürdüm olarak açıkladı durumu dün.Spor müsabakalarından belli bir süre ya da tamamen men edilecek veya nefret söylemi,kişiye saldırı hakaret olarak ele alırlarsa 6 ay ile 3 yıl arası hapis cezası alacak.Ben bu şekilde udydum bugün 1 kaç tv kanalında.
  • Caner'in kafasını yardılar, durmaksızın küfürler ettiler, doktorumuzun kafasına çakmak attılar, ne oldu Ordu'nun cezası?
  • Muzu,meıreles ve volkanı savunacak bir durum maalesef yok. Yönetici olsam volkanla sözleşme yenilemem. Meırelesıde satış listesine korum.

Yalnız meırelesın olayından hemen önce melonun sabrıyı taraftara onunu gösterecek sekılde havaya kaldırmasıda ağır tahriktir. Ne melo gs ye nede meıreles bıze yakışmıyor.
  • Ceza falan gelmez, bizden önce ceza alması gereken ne kişiler var!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Caner'in kafasını yardılar, durmaksızın küfürler ettiler, doktorumuzun kafasına çakmak attılar, ne oldu Ordu'nun cezası?

Hiçbir şey malesef. Onlar da var da şimdi konu başka yere gitmesin diye yazmıyorum. Yoksa benzer çok şey var. Beşiktaş-Galatasaray maçında da bir taraftar maymun taklidi yapmıştı mesela bu denli olay olmadı. Yine de basın Fenerbahçe olunca diğerlerinden fazla üzerine gidiyor onun için merak ediyorum kulüp bir ceza alır mı diye
  • Volkan artık çok oldu gerçekten hadi Meirelesi anlarım adam yabancı ama sen bu yaşına gelmişsin hala mı akıllanmadın zaten bu sezon berbat bence yönetim gereğini yapmalı demek istiyorum ama bizim yönetimin onu da yapacağını düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meireles işi tam muamma.Kestirmek zor.Saha kapatma da en fazla 1 maç gelir o da tahkimle para cezasına çevrilir.Volkanın da alacağı cezanın bir bölümünün erteleneceğini düşünüyorum.
  • ben Fenerbahçeli biri olarak
    bu meirelesin derhal fenerden postalanmasını istiyorum
    fenere ceza gelmez meirelese versinler

şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere sevgili gs li arkadaşlarım
    hadi meireles 30 yaşında genç sayılır

peki sizin 65 yaşındaki çok değerli hocanızın yaptığını neden konuşmuyorsunuz
    onu çekme bunu çek lafı sizce neyi çağrıştırıyor

bence başta fatih terim hocanında türk futbolundan elayak çektirilmesi gerekir

emreyede hiç kızmaya hakkınız yok emrede sizin hocanızın talebesi aynen hasan şaşın olduğu gibi
  • Onu cekmeyip bunu cektirene ceza gelmiyorsa bize de gelmelei, gecin bu isleri artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meireles ile volkana sağlam ceza versinler,üzülmem.
    muzcuyu da spor müsabakalarından men etsinler.ama hapis cezası ayıp olur.hizbullahçılar bile serbest bırakıldı bu ülkede.

yukarıdaki olaylardan dolayı kulübe ceza verirlerse tff ye söverim.ama küfürden yada atılan maddelerden dolayı ne gerekiyorsa o ceza verilsin.
  • Şimdi 2009'daki olaylı maçın cezalarına baktım. Lugano 5 Semih 2 maç ceza almış. Lugano kafa falan atmıştı Emre aşık'a. Bayağı sertti. Sabriyle Volkan boğazını falan sıktılar sadece Semih'le Arda gibi. Volkan'a 2-3 maç ceza geleceği kesin diyebiliriz. Viski şişesinden ve küfürden dolayı da 2011'deki rakı şişesi gibi bir maç ceza gelir. Meireles'in hareketini ne kapsamda değerlendirecekleri önemli.
  • Bence ceza verilmesin hiç kimseye , gerek yok çünkü ceza vermek bizim ülkemizde anlamını yitirmiştir...

Fenerli arkadaşlar bu derbiyi siz katlettiniz bu hale siz getirdiniz Galatasaray bu hale getirecek kıvılcımları asla oluşturmamıştır bunu sizde biliyorsunuz ...

Tutturdu birileri drogba soyunma odası diye olay sivas maçı sonrası tt arena soyunma odasında geçiyor bunu fenere yaptığını gösteren bir durum var mı ? kanal gs tv ...ee...

Artık hangi yüzle neyi savunuyorsunuz birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Muzu,meıreles ve volkanı savunacak bir durum maalesef yok. Yönetici olsam volkanla sözleşme yenilemem. Meırelesıde satış listesine korum.

Yalnız meırelesın olayından hemen önce melonun sabrıyı taraftara onunu gösterecek sekılde havaya kaldırmasıda ağır tahriktir. Ne melo gs ye nede meıreles bıze yakışmıyor.

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum. Böyle spor olmaz. Benfica maçında veya Schalke maçında Türkler Portekizliler Almanlar içiçe maç izledi. Hem de bizim için ne kadar stresli maçlardı ne oldu. Hiçbir şey.

Kardeşim hala şunu anlamıyor insanlar. Bırakın artık bu düşmanlığı rakip takımı kendinize bakın. Kendi takımınıza destek verin veya kızın. Strese sinire kine öfkeye ne gerek var ki. Adamlar dışarda içiçe maç izliyor herkes kendi golüne seviniyor. Kimse kimseyi ne duyuyor ne görüyor. ama bizim buradaki kültürümüze bak. Bu mu Türkiyenin maç kültürü. Bir kere de birşey de biz örnek alınalım. Dünyada desinler ki bak Türkiye de böyle izliyorlar. Ama nerde. illaki gırtlaklayacak. Aynı aileden Fenerli var GSli var. Maça gidiyor ayrı tribünlere geçiyor sonra karşılıklı ana avrat küfrediyor. Birbirini taşlıyor. Buna şahit oldum ben. Bu nedir ya. Anlayan varsa biri bana bunun psikolojil sosyolojik çözümünü yapsın.

Biz de EMRE, VOLKAN, MEIRELLES. Bunlar adam bile değil net söylüyorum. tetikçi bunlar provakatör.

GS da MELO, RIERA, EBOE Bunlar adam bile değil net söylüyorum. tetikçi bunlar provakatör.

FATİH TERİM aynı şekilde öfkeli sinirli sporla centilmenlikle alakası olmayan yenilmeyi bile hazmedemeyen hazımsız birisi. Adam diye yazamıyorum bile. Aynı şekilde Bizim başkan. Aynı şekilde hocamız sinsi Aykut.

TÜRK SPORUNDAN BU VE BUNA BENZERLER GİDERSE KURTULUR. Yoksa işimiz zor. Kavga dövüş devam eder. Bugün Burak Yıldırıma olanın yarın sana kardeşine akrabana olmayacağını nerden bilebilirsin.
    KAVGANIN DÖVÜŞÜN BİR NUMARALI SUÇLUSU YÖNETİCİLER BAŞKANLAR FUTBOLCULARDIR. SONRA MEDYA GELİR. SEN BASINA MALZEME VERMEZSEN O DA SULANDIRMAZ.

ALLAH BİZİ BU LANET SPORCU MÜSVETTELERİNDEN KURTARSIN.

• bizler fenerli olarak meirelesin yaptığı pislik haraketi savunmuyoruz
    siz gs lilerin sevgili hocalarının söylediği onu çekme bunu çek lafını savunduğu kadar
  • Muzcu adamın kombinesinin iptal olduğundan emin misiniz ? Ben şu an aziz yıldırım'ın kendisine 1 kombine daha hediye ettiğini düşünüyorum açıkçası.

Şimdi normalde gelmesi gereken cezaları konuşalım:

Fenerbahçe 2 ya da 3 maç saha kapatma cezası. (En az 30 dakika hiç aralıksız küfürlü tezahurat ve sahaya atılan yabancı cisimler)

Volkan ve Sabri 3 ile 4 maç arası ceza.

Meireles 10 maç ceza. (Nouma avuçlarken linç, meireles avuçlayınca portekizcede iyi dilek manasına gelme geyikleri)

Muzcunun ise ömür boyu maçlardan men.

Şimdi gelelim Türkiye şartlarında Fenerbahçe'ye verilecek cezalara. 1 maç saha kapatma cezası ertelenme ihtimali yüksek. Volkana 2 maç ceza. Meireles eğer soruşturma açılırsa Portekizce lisanını bize gönüllü olarak öğrettiği için kendisine bir adet devlet nişanı.

• 3 ncü dünya ülkesiyiz bunu anladımda

futbolda muz cumhuriyetlerinin bile gerisinden geliriz
  • derbinin katledilen bi tarafı yok maç gayet iyiydi, sabrinin hakem kırmızı kart gösterdiğindeki memnuniyeti bence provakasyonu ve amacını ortaya koyuyo bilader
  • Meireles satılmalı.Pfdk ne kapsamda değerlendirecek,rapora yazılmış mı o da önemli.Ama yollayalım piyasası varken.

Volkana 3-5 maç kesin gelir keşke fazlası gelse.Yonetim ve Kocamandan torpilli olduğu için Volkan yollanmaz.Umarim ağır ceza veririz biz kulüp olarak.

Muz olayinda faili yakalarsak,dava edersek ve spordan ömür boyu men edersek kulübe ceza gelmemeli ama bu konuda kulüplere uygulanan yaptırımlar olabiliyor.

Viski şişesinden de 1 maç kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Muzu,meıreles ve volkanı savunacak bir durum maalesef yok. Yönetici olsam volkanla sözleşme yenilemem. Meırelesıde satış listesine korum.

Kesinlikle yazdıklarına katılıyorum. Böyle spor olmaz. Benfica maçında veya Schalke maçında Türkler Portekizliler Almanlar içiçe maç izledi. Hem de bizim için ne kadar stresli maçlardı ne oldu. Hiçbir şey.

Kardeşim hala şunu anlamıyor insanlar. Bırakın artık bu düşmanlığı rakip takımı kendinize bakın. Kendi takımınıza destek verin veya kızın. Strese sinire kine öfkeye ne gerek var ki. Adamlar dışarda içiçe maç izliyor herkes kendi golüne seviniyor. Kimse kimseyi ne duyuyor ne görüyor. ama bizim buradaki kültürümüze bak. Bu mu Türkiyenin maç kültürü. Bir kere de birşey de biz örnek alınalım. Dünyada desinler ki bak Türkiye de böyle izliyorlar. Ama nerde. illaki gırtlaklayacak. Aynı aileden Fenerli var GSli var. Maça gidiyor ayrı tribünlere geçiyor sonra karşılıklı ana avrat küfrediyor. Birbirini taşlıyor. Buna şahit oldum ben. Bu nedir ya. Anlayan varsa biri bana bunun psikolojil sosyolojik çözümünü yapsın.

Biz de EMRE, VOLKAN, MEIRELLES. Bunlar adam bile değil net söylüyorum. tetikçi bunlar provakatör.

GS da MELO, RIERA, EBOE Bunlar adam bile değil net söylüyorum. tetikçi bunlar provakatör.

FATİH TERİM aynı şekilde öfkeli sinirli sporla centilmenlikle alakası olmayan yenilmeyi bile hazmedemeyen hazımsız birisi. Adam diye yazamıyorum bile. Aynı şekilde Bizim başkan. Aynı şekilde hocamız sinsi Aykut.

TÜRK SPORUNDAN BU VE BUNA BENZERLER GİDERSE KURTULUR. Yoksa işimiz zor. Kavga dövüş devam eder. Bugün Burak Yıldırıma olanın yarın sana kardeşine akrabana olmayacağını nerden bilebilirsin.
    KAVGANIN DÖVÜŞÜN BİR NUMARALI SUÇLUSU YÖNETİCİLER BAŞKANLAR FUTBOLCULARDIR. SONRA MEDYA GELİR. SEN BASINA MALZEME VERMEZSEN O DA SULANDIRMAZ.

ALLAH BİZİ BU LANET SPORCU MÜSVETTELERİNDEN KURTARSIN.

Şimdide hasan şaş ın göüntüleri ortaya çıkmış. Taraftarla munakaşa ve el hareketleri. Nerden tutsan elinde kalıyor. Toptan temizlik lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.