Şimdi Ara

Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
7.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. resimde mermiye daha yakın silahlar, simetrisi bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

tankın helikopterin bütün parçaları başka ülkeden alınıp, üzerine etiketini biz yapıştırınca %100 türk malı oluyor. evet.

yahu bu zamana kadar civata üretememiş bir ülke, helikopter üretebilir mi.

halka açık açık yalan söyleniyor. %100 türk malı değil, %1 bile değil.

bu ülke helikopterin bir civatasını bile üretebilecek kapasitede değildir. herşeyi hazır yeriz biz. üretim işi fakir ülkelerin işidir. biz %500 kdv verir, %250 ötv, üstüne bir ton daha vergi veririz, zenginiz biz.

teröristler davul zurnayla sınırlarda karşılanabiliyorsa, teröristler polisi tokatlayıp ceza almıyorlarsa, kimliksiz hainler bayrak indirmeye cesaret edebiliyorlarsa, teröristbaşına sekreter tahsil edilecekse, su tabancasıda aynı işi görürdü..

Mehmetçik’in yeni silahı ‘Kılınç’

Ne yazık ki çok doğru. Ve bu dedikleriniz, hayata bakış açımız değişmediği sürece hiç bir zaman üretici, öncü bir ülke olamayacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

B 1-4 ün(deagle)çakması

Deagle uzaktan yakından alakası yok yalnız.

Latife ediyorum knk

:(
  • Arkadaslar üreteci olmak sabır işidir aşama aşama belli bir uretimle birlikte kalıte de gelir.

Tecrube birikim zamanla olgunlasır, basıt veya çok işlevli demeden ne olursa olsun üretmemiz basırıdır.

çakma diyeni bayıra karsı yatırıp kılınc'ı o arkadasa cakmalıki ufku acılsın.

Burada misyoner ermeni yahudi soyu sopu belirsizi , her cinsden insan var. her yazılana inanmayın

Türk evladı sen üret durma üret üret...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Fuat -- 30 Ağustos 2014; 23:52:13 >
  • babam asker olduğu için bu silahtan satın aldı ordudan, bakımlarını vs yapınca bir sorun çıkarmadı, kullanılabilir. ama amerikan ordusundaki m16'lar colt 1911ler smith wesson'lar gibi uzun süre kullanılır mı bilmem.
  • Attığınız yorumlarla bu konu hakkında ne kadar bilgisiz ve ön yargılı olduğunuzu belli ediyorsunuz, yapmayın. Adam Türk yapımı tank istiyormuş... Üretim hattındaki sorunları biliyor musun desem üretim hattı ne diyecek insanlar bunlar. Halka laf atmışsınız, iddia ettiklerinizden farklı değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi. -- 31 Ağustos 2014; 0:11:36 >
  • rumi. kullanıcısına yanıt
    bana mi dediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sig sauer veya five seven'a daha çok benziyor, deagle gibi kaba/büyük bir silaha nasıl benzettiniz anlamadım. hiç mi göz nizam yok sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohler

butun atak helipkopterini toplasan pakistan islam ordusunun insansız hava aracı khalifha

kadar etmez.

Fat Man, ABD tarafından 9 Ağustos 1945 günü Nagasaki'ye atılan atom bombasının takma ismi. II. Dünya Savaşı sırasında kullanılan nükleer silahların ikincisidir ve o güne kadar yapılmış üçüncü nükleer patlamayı gerçekleştirmiştir. Gerçekleşmiş ilk nükleer patlama Trinity Testi ve ikinci patlama ise Little Boy'un patlatılmasıdır. Fat Man, iç patlamalı plütonyum çekirdekli bir atom bombasıydı.

hırsız amerika zaten bunun formülünü pakistandan çaldı.

Bu vesile ile şunu da ifade edelim ki, güneş ziyasında bile çok zor görülebilecek olan atomun da küçüğünden, daha doğ­rusu parçasından bahseden ayetler yok değildir. Hâlâ bir sır olmakla beraber, atom enerjisinin, atomun parçalanmasiyle meydana geldiği bilinmektedir. İşte bu çok müthiş buluşun anahtarını şu iki ayet, 14 asır evvel vermiş bulunuyor.
    “Ne yerde ne de gökte, zerre ağırlığında bir şey, ALLAH'tan gizli kalmaz. Ondan (zerreden) daha küçük ve daha büyük hiç bir şey yoktur ki, açıkça kitapta bulunmasın,» Yunus: 10/61
    “Ne göklerde ne yerde, ALLAH'ın ilminden, bir zerre ağır­lığınca bir şey kaçmaz. Bundan (zerreden) daha küçük ve da­ha büyük hiç bir şey yoktur ki, hepsi muhakkak kitapta apa­çık bulunmasın.» ] Sebe: 34/3.
    Görülüyorki şu iki ayette bahsi geçen zerrenin, yâni ato­mun daha da küçüğü vardır. Yukarda da izah olunduğu üze­re, atomun parçası denen bu varlığın elde edilmesiyle. atom enerjisi bulunmuştur.

• yerli bir otomobil de uretilse dovizler yurtdisina cikmasa ne guzel olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Orijinalden alıntı: Avusturyalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MULTİ_tasking

quote:

Millet tank, heli üretir, biz daha tabanca

%100 yerli deil ama her şeye de karşı olmayın

sonraki üretimlerde yurt dışından motor alınmayacak

Karşılıkla alakasi yok, utaniyorum ülkenin bu halinden.. %100 türk malı olmadikca..

Ben iğreniyorum. Araba yapiyolar motoru almancı

Aynen öyle valla. Bide herkes eksilemiş

Sen bu kafayla iyiyaşamışsın mübarek.

• Bu tabancadan öncede Zigana T alınmıştı jandarmalara, ilk yerli tabanca değil sanıldığı gibi.
  • Habere bak Karadenizde bu tabancaları küçük dükkanlarda yapıyorlar.
    Yıllardır tabanca üreten dev firmalar bile bu gün kıyaslanıp tercih edilmezken bu silaha hiç güven olmaz. Baretta 92 serisi tabancalar en dayanıklı ve sağlam tabancadır.
  • NİYE KILIÇ DEĞİL DE KILINÇ ?
  • hainleri film izler gibi izleyeceklerse, bellerine birer adet su tabancası vermeli ordunun.

bu şuna benziyor. bir baba oğluna 1 trilyona ferrari araç alıyor. içine benzin koyuyor. ama arabayı yerinden oynatmayacaksın diyor.

• Sadece oyunlarda deagle görmüş gençler çakma diye sallamasın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son gelen açıklamaya göre yeni üretilcek silah için taramalı bonba yapılma kararı alınmış ucunada kılınç takılıcakmuş
  • Adamlar bir savaş uçağı yapıyor süper .biz bir silah yapıyoruz milli bayram ilan edecez. Ben de seviniyorum ama daha çok yol kat etmemiz lazım.

• bir defa Mehmetcik diye bizde er ve erbaşlara denir ,ki uzmanlar hariç erlere tabanca verilmez (özel koruma vs. hariç)

ayrıca uzay çağında tabanca üretiyoruz diye övünen başka kaç ülke vardır ?

yanlış bilmiyorsam hemen her ülke kendileri tabanca üretebilecek yeteneğe sahiptir (asırlardır tabanca üretimi yapılır)

ve ayrıca çok uzunca bir süredir özellikle karadeniz bölgesinde tabanca yapımı vardır (hatta illegal olarak çok uzun süredir yapılmaktadır)

8 bin sayısı bizim için çok küçük bir rakamdır

unutmadan söyleyeyim ,zaten yıllardır isteyen silahlı kuvvetler personeline mke aracılığı ile bu tür tabanca satışları yapılmaktadır (bir dönem uzmanlar alıp satıyor ve para kazanma yoluna gidiyordu)

tabanca yakın savunma silahıdır ve ordularda asıl muharebe aracı tüfektir (kara birlikleri için)

bir konu açmadan önce keşke biraz araştırma yapsanız daha iyi olmaz mı (tabi siyasi bir amacınız yok ise)

• Keşke atılım olarak sadece top tüfek savaş helikopteri yerine barışçıl anlamda insan kullanımınada satılacak şeyler yapılsa malesef bugun ürettiğin silah 15 yıl sonra tırt olabiliyor en basiti tanklar uçakların sürekli yenilenmesi gerekmesi ama gidip bir lab aleti yapsan veya bir hastalık tedavisi için kullanılan birşey uzun süreli satış yapar kar edersin.Amerikayı karşılaştırmayın adamlar her şeyin üretimini yapıyorlar malesef
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.