Şimdi Ara

Mehmet Topuz'a Vereceğim Parayla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllık 2,5 euro mehmet topuz'a vereceğime belhanda'ya 5 milyon euro yıllık net para verir alırım daha iyi.

• tamamdır
  • Topuz 2.5 mu alıyor vay canına. maç başılarla primlerle filan 3 bile alıyordur o. Vallahi yazık günah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akepa

yıllık 2,5 euro mehmet topuz'a vereceğime belhanda'ya 5 milyon euro yıllık net para verir alırım daha iyi.

ohoo o hesaplara girersen hiç çıkamazsın . ona bakacak olursak caner , bekir , selçuk , bien , krasiç , hasan ali , baroni gibi adamlara verecegimiz para ile xavi getirilir
  • Her şey sandığınız kadar kolay olsa keşke.
  • topuz kötü bir oyuncu değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

topuz kötü bir oyuncu değil ki

antremanın izlemiş herhalde bende izledim takımın en yavaşı en ağırıydı ama sakatlıktan çıktı biraz çekinerek oynaması normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini'ye bir ŞANS verin !!!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

quote:

antremanın izlemiş herhalde bende izledim takımın en yavaşı en ağırıydı ama sakatlıktan çıktı biraz çekinerek oynaması normal

sahada ki performansından bahsediyorum ikili mücadelelerdeki ayakta duruşu ve hırsı çok hoşuma gidiyor.
  • Topuz'a kadar 10 tane topçu var takımda aldığı parayı hak etmeyen bence hakkını yemeyelim çünkü şampiyon olduğumuz sene ve sakatlanana kadar geçen sene Volkanla birlikte en çok forma giyip en çok çabalayan futbolcumuzdu
  • Bu takımda parasını hak etmeyen biri varsa o da Baroni'dir.
    Diğerleri hiç değilse kendini geliştirme çabasındalar. Yeri geldiğinde Selçuk bile iyi oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bu takımda parasını hak etmeyen biri varsa o da Baroni'dir.
    Diğerleri hiç değilse kendini geliştirme çabasındalar. Yeri geldiğinde Selçuk bile iyi oynuyor.

Selçuk elinden geleni yapıyor aslında kapasitesi bu kadar adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

quote:

Daha büyük imza yok muydu ?
  • külübü messinin üstüne yapalım haftada bir şow yapar izleriz bu daha iyi fikir bence
  • Beyler Mehmet Topuz Kayserispor'da oyun kurucu mu oynuyordu yoksa ileri geri mi yoksa sağ kanat mı ?

• Allah rahmet eylesin ikisine de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Beyler Mehmet Topuz Kayserispor'da oyun kurucu mu oynuyordu yoksa ileri geri mi yoksa sağ kanat mı ?

Defansif Orta saha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.