Şimdi Ara

Mehmet Topal Yuhalandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer öyleyse ayıp denen bişey var arkadaş, o adam seneye 5 yabancı hakkından dolayı velinimet olacak. küstürmek anlamsız... gerekirse aykutu cristianı aziz yuhalayın ama mehmet'e değil..... şuanki oyununu bende beğenmiyorum ama takım takım olunca ilk sırıtmayacak adam topal olacaktır tıpkı valenciadaki gibi....

destek çıkarsak volkan kadar banko yerli olacaktır, gslilerin kakaladık, kakalandınız mesajlarına itibar etmeyin, kendi egolarını tatmin ediyorlar...

Mehmet Topal Yuhalandı mı?

KİMSE UYUYAMADI
    Süper Lig’in ilk maçında İzmir’de Sanica Boru Elazığspor karşısında oynanan kötü futbol ve alınan beraberlik Fenerbahçeli futbolcuların keyfini fazlasıyla kaçırdı... Spartak Moskova ile oynanacak maç öncesinde yaşanan bu durum tüm Sarı-Lacivertli futbolcuların yüzünün asılmasına neden oldu. Bunun için de futbolcularda moral bozukluğu hakim. Karşılaşma sonrasında İzmir’den Moskova’ya giden uçakta hiç kimsenin ağzını bıçak açmadığı öğrenildi. Aynı zamanda futbolcuların bir çoğunun da moral bozukluğu nedeniyle uyuyamamışlar.

‘İYİ NİYETLE ÇALIŞIYORUM’
    Fenerbahçe’de herkesin morali bozuk ancak bir kişi var ki diğerlerine oranla daha büyük üzüntü yaşıyor. O da yeni transfer Mehmet Topal. Özellikle Sarı-Lacivertli taraftarların oyundan çıkarken yuhaladığı Mehmet Topal’ın morali çok bozuk. Bu durumla ilgili olarak arkadaşlarına dert yanan Topal’ın, “Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Onlar haklılar ancak ben de tüm iyi niyetimle çalışıyorum. İnşallah iyi oynayarak takıma yaptığım katkılarla birlikte galibiyetler de gelecek ve taraftarın sevgi gösterisiyle bu kez yüzümüz gülecek” dediği öğrenildi

fanatik.

• bu senenin en gereksiz transferi orta sahaya hiç bi katkısı yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

bu senenin en gereksiz transferi orta sahaya hiç bi katkısı yok .

bu sene hangi futbolcunun nereye katkısı var ? Ya da kulüpte futbol bölümü sorumlularının nereye katkısı var ?

Adam 2 maç oynadı takım en rezil döneminde yüklenmeyin hemen.
  • Öyle bir şey varsa saçmalık.Daha takımda kim ne oynadiki Topal'a yüklenilsin.Harbiden asmayı kesmeyi çok seviyoruz ya.
  • aslında burada cevabı var, ayıp yaptığımız. taraftarlık anlayışımız Futbolcuya saygıya geldiğinde bitiyor...

http://www.ligtv.com.tr/haber/comez-krasic
  • Adam sıradan özelliklere sahip taraftar ne bekliyor ki Topal'dan.
  • Ben mactaydim acik tribun yuhalamadi, ama 3lu cektirmek icin herkesi cagirdilar bir mehmet topali cagirmadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    İşte Arda Turan
    7 yıl önce açıldı
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topal'dan ne bekliyorsunuz? Emre'nin görevini falan yapmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz.
  • Beyler. Cok ciddi soyluyorum. Tamam mecburdunuz belki ama inanin Mehmet Topal gercekten abartilan bir futbolcu.

Ne olur GS den sonra FB ye gecti muamelesi yapmayin bu yorumuma.

Mehmet Topal GS de son zamanlarinda hep ilk seneki performansinin rkedisini yedi. 1-2 guzel gol atti ama orta sahada ne toplar kaybetti. Ne sacma paslar atti bunu GS maclarini son zamanlarda izliyenler bilir.

Topal'i Valencia ya sattigimizda inanin cok mutlu olmustum.

FB keske Nuri'ye yogunlassaydi Mehmet Topal yerine.

Inanin bana aldigi parayi asla haketmiyecek bir futbolcu.

Medyanin ve zamaninda bazi futboldan cok bilen GSlilerin gazi ile abartilan birisi Mehmet.

Maldonado tarzi bir adam. Maldonado yu asla sevmiyen FB camiasi, Mehmet Topal'ida cok sevmez.
  • Selçuk Şahinin avrupa görmüş versiyonu dediğimde forumda bi iki yerde laf sokan olmuştu neymiş Topal çok iyiymiş. Aman ne iyiymiş. Selçuk Topal Baroni bi adam bile etmiyo gözümde.
  • Yuhalandıysa ayıp olmuş. Sanki takımda tek kötü oynayan adam o. Baroni'yi yuhalamayan taraftar topalı mı görüyor. Bir garip olaylar
  • Cristian'dan kurtulduğumuz zaman bu adam da düzelecek. Şu anda orta saha mevkindeki en kaliteli adam Stoch'la beraber.
  • Herkes baroniye bu kadar laf ediyorda adam oyuna girdikten sonra ancak ortasahayı rahat geçebildik yani muhtacız baronie şuanda
  • yuhalandıgı dogrudur
  • Bişeyin anlaşılması lazım bu adamın ileriye çıkan açılan meziyeti yok.Valencia da da böyle oynuyordu ağır defansif top kapma becerisi olan bi adamdır kendisi ve muhtemelen bu sebepten transfer edildi aslında yerindeydi bence bu transfer fakat kimse bu kadar kötü bi performans göstereceğini düşünmüyordu.Bizim şansımızda bu Topal büyük ihtimal elde patlar.Umarım hepimizi utandırır..
  • cok gereksiz bir transfer bence de malesef
  • yanlış tespit
    takım iyi oynarsa ilk ısırtacak adam mehmet topaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

yanlış tespit
    takım iyi oynarsa ilk ısırtacak adam mehmet topaldır.

edit
    sırıtacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.