Arkadaşlar, Geçen sezon ve Euro 2008 deki performanslarıyla Arsenal(!)in istediği Mehmet Topal bu mu ? Ama ben inanıyorum Topal kendine gelecek
Bence çok kötü değildi bugünkü maçta. Ama fazla takip etmedim. Sadece son dakikalarda bir top kaptırdı ciddi bir tehlike oldu. Ama tekrar söylüyorum çok iyi takip etmedim.
düzelir inşallah bence bu maç ne iyiydi ne kötü
Bence Mehmet Topal'dan çok ona yardım etmeyenleri düşünmeliyiz. Bükreş'le oynanan maçta Meira yanındaydı. Adamın mevkisi değildi, haliyle katkıda bulunamadı pek. Bugünkü maçta Ayhan çok kötüydü. Mehmet Topal ona rağmen gayet iyiydi bence. Linderoth yanına gelince tadından yenmez.
daha oyun sistemine alışamadı. skibbenin istediği tek pas hızlı sistem. bu topalın oyun anlayışına oymuyo. daha doprusu o bacaklarla adamdan isabetli tek pas bekleyemezsin. oda bu uyum sürecinde.. fazla geçmeden atlatacağına inanıyorum..
bu aralar çok top kaybı yapıyo. bence futboldan başka şeylere konsantre oluyor olabilir. linderoth gelsin ,bikaç maç yedek kalsın. aklı başına gelir.
arsenal ile everton isteyince bitarafi kalkti ama yonetimden uyarı alınca düzelecektir merak etmeyin