Şimdi Ara

Mehmet'in suçu ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adama valencia git demiş tek fener istemiş ve almış adamın suçu ne ..?


    5 mil € ya alper in peşinde koşucağımıza kendi evladımızı geri alsaydık



  • fazla defansif. şuanki takım taktiğimize tam uymaz. hem onun tarzında ceyhun var. çok sıkıntılı bir durum yok yani ortada.
  • valencia gitmi demiş? saçmalama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: %99

    valencia gitmi demiş? saçmalama

    satış listesine koydular onu tino costayı ve jonas ı
  • "git" mi demiş "go away" mi demiş "oğlum bak git" mi demiş Valencia. Ne dediğini bilmeden yorum yapmak yanlış olur.
  • 4-3-3'e döneceksek alınmasını isterdim açıkçası hem bonservisi de 4.5 milyon euro'ymuş.

    Ama 4-4-2'ye devam edeceğiz sanırım, yapılan transferler de onu gösteriyor. Topal'ın da bu sistemde yeri yok malesef.

    Zaten biz istesek FB'ye falan da gitmezdi, o yüzden şimdi aşırı tepki göstermek anlamsız bana göre. Hayırlı olsun deyip geçmek lazım, Topal'ın durumu diğerlerinden farklı.
  • bu adam bizim takımdayken saçma sapan kaleciye dönüşleriyle beni deli ediyordu

    valencia niye transfer etti hiç anlamıyordum şimdi fenere gitmesine sevindim. bana göre çok kalitesiz bi topçu
  • Valencia'da cok dusuk ucret aliyordu ve bunun yarisi vergiye gidiyordu. Fenerbahce'de bir Turk futbolcu icin gayet guzel bir rakam teklif etmis. Bizim transfer listemizde olan bir oyuncu da degildi. Olsaydi zaten su an bizde olurdu. Galatasaray'da top oynadi diye adamin hayati boyunca ulkesinde futbol oynatmayacak halimiz yok. Bu insanlarin da bir hayati var, azicik saygi duyun.

    Karakter olarak Galarasaray'in arkasindan konusacak biri de degil. Bence karakterli bir futbolcu. Insallah Arena'ya geldiginde isliklanmaz.
  • Suçu yok sadece kendini fanatik sanan taraftarlarımız kompleks yaptı, Türk olduğu ve görev adamı olduğu için Türk takımları dışında böyle bir sözleşme bulamazdı bizimde teklifmiz yok o halde kendisini düşünmesi normal, Ha şu olurdu dizde teklif ederdik kulüple anlaşırdık kendisi ufak bir ücret için red ederdi o zaman bir nebze haklı olabilirdi tepki verenler ama şuan adam parasını düşünüyor...
  • adamı yargılamayın. aşırılığı bırakın bence

    bence iyi oldu. en azından adam para kazanacak.
  • Ben nedense ısınamadım bu adama..Genelde atak futbolu sevdiğim içindir herhalde Mesala melo ne kadar defansif oynasada ofansif olarakta katkısı çok büyük ve tekniği üst düzey..Ama mehmet topal ofansif olarak çok zayıf , tekniği yüksek değil ve 1 çalım dahi atamaz..Mehmet gibi oyuncu büyük takımlara karşı olan maçlarda kesici olarak kullanılır veya rakip takımın önemli 1-2 oyuncusunu kitlersin..Aksi takdirde güzel bir hücum futbolu için mehmet topal uymaz..Valencia da kendini biraz geliştirdi..Baroniyi biraz daha ileri çıkarıp , mehmet topalı geride tutarak belki güzel bir sistem kurabilir fenerbahçe..Tabii ki emrenin yerini tutamaz..

    Fenere transfer olmasına da takılmayın , adam doğuştan galatasaraylıyım falan demedi hiç bir zaman..İşini yapan futbolculardır bunlar , takıma falan bakmaz..Parasına bakar , futbolunu oynar..




  • Yahu sanki biz geri dön dedik de FB'yi tercih etti gibi konuşuyor millet. Mehmet Topal FB'nin iki ön liberosundan biri olacaksa FB orta sahası Selçuk-Melo ikilisinden geride olacak demektir. Biz Melo'yu kaçırmayalım da gerisi önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.