Şimdi Ara

Mehmet Ekici Beşiktaş'ta ! Muharrem Usta Açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet Ekici'nin babası Almanya'da Beşiktaş ile görüşmüş. Başkan'da Beşiktaş benim menfaatlerime daha uygun diyerek Beşiktaş'a oyuncuyu verdiğini açıkladı hadi hayırlı olsun size

Düzenleme :

Muharrem Usta:
    Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış. Ben ne yapabilirim? Konuştum ailesiyle.

Muharrem Usta: Mehmet Ekici'nin öncelik sırasının Fenerbahçe'den yana olduğunu gördüm ama asla Beşiktaş'a gitmem de demedi!

Muharrem Usta: Mehmet Ekici konusunda ben Beşiktaş ile anlaştım! Buradan söylüyorum!

Muharrem Usta: "Bizim için konu kapanmıştır. Ekici için Beşiktaş ile anlaşmıştır. Menajeri ve ailesi gidip konuşmalı."

2. Düzenleme |

Muharrem Usta: Mehmet Ekici bana "Fenerbahçe'den başka bir kulüpte asla oynamam" deseydi, "Diren Mehmet Ekici" diyenler haklı olurdu...

Muharrem Usta: "Mehmet Ekici, Fenerbahçe'den başka yere gitmem deseydi haklı olurdu; ama Fenerbahçe ve Beşiktaş dedi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 26 Ocak 2017; 20:27:25 >

• kaymak ?
  • Babası Beşiktaş ile anlaşmış. Ekici'de gitmem dememiş. 1 Hafta içinde açıklanır ya da sezon sonu büyük ihtimalle

Muharrem Usta:
    Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış. Ben ne yapabilirim? Konuştum ailesiyle.

Muharrem Usta: Mehmet Ekici'nin öncelik sırasının Fenerbahçe'den yana olduğunu gördüm ama asla Beşiktaş'a gitmem de demedi!

Muharrem Usta: Mehmet Ekici konusunda ben Beşiktaş ile anlaştım! Buradan söylüyorum!

Muharrem Usta: "Bizim için konu kapanmıştır. Ekici için Beşiktaş ile anlaşmıştır. Menajeri ve ailesi gidip konuşmalı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 26 Ocak 2017; 20:3:45 >

• İyi dinle iyi mehmet ekici ne cevap vermiş?

Ayrıca adam beşiktaşla resmen sözleşme yapmış hala diyoki satmazsak para kaybımız olmıcak neden olmayacakmış? Nerden bulucak 2 milyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan dinliyorum Mehmet ve ailesi menejeri dansöz gibi oynamış verdikleri sözü tutmamışlar. Istanbul'da Usta'yla görüşmek yerine Fb ile görüşmüşler.

Bize gelse şimdiye kadar gelmiş olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoTingMan

İyi dinle iyi mehmet ekici ne cevap vermiş?

Ayrıca adam beşiktaşla resmen sözleşme yapmış hala diyoki satmazsak para kaybımız olmıcak neden olmayacakmış? Nerden bulucak 2 milyonu

Olcayı bedavaya aldılar işte , zaten sene sonu beleş gidecekti adam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Ekici konussa ceza alir. Bu yuzden konusamaz. Boylelikle yalan soylemek serbest olabilir. Yazik ettiniz cocuga

Muharrem ustanim yaptigi ayip suanda adam gitmek istemiyorum diyor zorla gondericek illa

Bu mobbinglere direnip sene sonu gelirse harbi omuzlarda karsilanir

• Beşiktaş alsın kendilerini istemeyen Ekici'yi tepe tepe kullansın

sırf rakibi güçlenmesin diye teknik direktörünün açık açık istemediği adamı transfer etmek isteyen Fikret Orman'ın gittikçe Aziz Yıldırım'a dönüşme dönemlerini izliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta diyorki ekici sezon sonu gitsede 2 m zararim olmayacak

Tolgaymi hediye edilecek acaba simdi

Ekici ile Fenerbahçe anlaşmasın,Fenerbahçe güçlenmesin,sene sonu Tolgay da sizin

Sene sonu uplarim konu kapanmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 26 Ocak 2017; 20:15:39 >
  • Mehmet madem sadece Fener'e gitmek istiyor söyleyecekti başkanına. Başkanı da anlaşacaktı Fener ile. Kafa yok herhalde bu çocukta almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Usta diyorki ekici sezon sonu gitsede 2 m zararim olmayacak

Tolgay'ı vermez Fikret Başgan. İnler bence...
  • Ekici gelmek istemiyor ki Trabzon satsa ne olur ? Ben olsam ben de Fener'e giderim. Beşiktaş'da Tolgay, Talisca ve Oğuzhan var önünde. Fenerde forması garanti. Büyük ihtimal daha fazla maaş vereceklerdir. Ama Trabzon da boşu boşuna kadro dışı bıraktı adamı. İstemezse gelmesin zorla güzellik olmaz. 2 milyon euro felan çok mu önemli sanki ? Ekici gibi bir oyuncu kadro dışı kalmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Usta diyorki ekici sezon sonu gitsede 2 m zararim olmayacak

Tolgay'ı vermez Fikret Başgan. İnler bence...

Ne Tolgay'ı ne İnler'i ya, biz zaten Olcay'ı verdik, daha oyuncu falan vermeyiz.

Mehmet Ekici kendine yazık etti bence, sezon sonuna kadar beklesin o zaman istediği kulübe gitsin. Ama şu an Trabzon'un oyuncusu, kafasına göre karar alamaz.
  • Şişmanoğlu gidecek Ts'ye büyük ihtimal.
  • Efendi bjk durusunuza yakistimi hic ayip ayip

Mehmet ekici yi usta suanda dogruyor camur at izi kalsin diyor neyse bu cocuk 6 ay sonra imza toreninde konusacak

• quote:

Mehmet Ekici konussa ceza alir. Bu yuzden konusamaz. Boylelikle yalan soylemek serbest olabilir. Yazik ettiniz cocuga

Muharrem ustanim yaptigi ayip suanda adam gitmek istemiyorum diyor zorla gondericek illa

Bu mobbinglere direnip sene sonu gelirse harbi omuzlarda karsilanir

Kendi fikri olmayıp başkalarının fikirlerini kendininmiş gibi söyleyenler şu tafa gitsin hele;

Alper Aslan
    ‏@h_alperaslan
    Mehmet Ekici konussa ceza alir. Bu yuzden konusamaz. Boylelikle yalan soylemek serbest olabilir. Yazik ettiniz cocuga

19:55 - 26 Oca 2017

http://twitter.com/h_alperaslan/status/824662005302845440

• "Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye gitmek için kadro dışı kalmayı göze almış."

Neden kadro dışı kalmış? Yönetim Beşiktaş'la anlaşmış ama adam gitmeyince kadro dışı kalmış bu kadar basit. Beşiktaş'a gelmek istese zaten bunlara gerek kalmazdı, demek ki adam gelmek istemiyor. Olayın doğru mantığı budur.

Zaten şu cümleden sonra hala bu adamı alıyorsan, koy yedek klübesine Kerim gibi son 5dk sok gitsin. Maksat Fener yararlanmasın. Ayrıca gönülsüz futbolcu transferinden kime hayır gelmiş de bize gelecek.

Yalnız gelirse GG, Caner'den sonra Fener camiasına ağır gelir bu çalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Mehmet madem sadece Fener'e gitmek istiyor söyleyecekti başkanına. Başkanı da anlaşacaktı Fener ile. Kafa yok herhalde bu çocukta almayalım.

Muharrem Usta: "Mehmet bana 'Sadece F.Bahçe olsun' deseydi, ben Beşiktaş ile zaten görüşmezdim."

budur işte.
  • fikret orman fenerbahçeyi bitirecek. fenere iyi ders veriyor. son yıllarda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.