Şimdi Ara

Mehmet Ali Aydınlar - Şike İtirafı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ve bu ,

http://video.haberturk.com/spor/video/besiktasi-da-kurtardik-sayemde/52881

"Beşiktaş'ı kurtardık sayemde" lafı var da kim söylüyor çözemedik. ( "Teşekkür etmeleri lazım" ve sonrası Hüsnü Güreli'nin , öncesi Aydınlar'ın gibi , sesi sona vurup dinlemekte fayda var )

• Evet onun sesi gibi.
  • Bir de o cümlesinde delil sonuç dedi.Sadece sonuç demedi.İyi dinleyince anlaşılıyor.

Ancak kıvırın.
  • Sınırları zorlayan mesajlar atmayın ki konu dursun, uçmasın.
  • bu ne iğrenç bir hitap şekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Bir de o cümlesinde delil sonuç dedi.Sadece sonuç demedi.İyi dinleyince anlaşılıyor.

Ancak kıvırın.

aynen katılıyorum sesi iyice açtım ve dikkatli dinlerseniz çok net duyuluyor eğer ben de yanlışlık varsa galatasarayı bırakırım
  • Delil ve sonuç diyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bu arada şu youtube videolarını nasıl indiririz, var mı bir yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Bu arada şu youtube videolarını nasıl indiririz, var mı bir yolu ?

idm(internet dowland manager) yi indirirsen videolarıda yükleyebilirsin
  • Eyv, IDM bu işe de yarıyormuş ha. :)
  • Şaka gibi arkadaş, izlemekten başka birşey yapamıyoruz. Abi yok mu şunların istifa etmesinin bir yolu !
  • BEŞİKTAŞ'I KURTARDIM DİYEN KİM?
    Köşenin müdavimlerinden Sedat Saydan kardeşim uyardı, ben de tekrar dinleyince aynı kanıya vardım. O konuşmayı herkes bir kez daha izlesin. "Beşiktaş'ı kurtardım" diyen Güreli değil, Mehmet Ali Aydınlar. İyi izleyin. Dolayısıyla eğer ben yanılmıyorsam Aydınlar ciddi şekilde zan altındadır. Güreli sayesinde Beşiktaş'ı neden ve nasıl kurtardığını 70 milyona anlatmalıdır. Anlatmalı ve ikna etmelidir. Aksi halde biz kendisinin sürekli birilerini kurtarmaya çalıştığını düşüneceğiz haberi olsun.

http://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/turgay_demir/2011/08/20/hodri-meydan

• Beşiktaşı kurtardım diyen MAA, teşekkür etmeleri lazım diyende yandaki herif
  • MAA değil gibi beyler.Beşiktaşı kurtardım derken herif koridorun öteki tarafında.Başka kimsede yokki bu kadar sonuçta da ağzı kıpırdamıyo maa ve adamlarının.sırıtaraktan geçiyo kameranın karşısından.
  • Medya 3 maymunu oynuyor, oynamaya(!) devam ediyor.
  • Arkadaslar ben simdi savcılığa gidip suc beyanatında bulunabiliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultraslanın açıklamaları çoğu internet sitesinde yok muhtemelen yarın gazetelerde yer vermez medya resmen sansür uyguluyor.

Ayrıca yönetimimiz üzerine , özellikle tüp satmaktan sıkılan bazı klüp başkanlarının satın aldığı gazeteler vasıtasıyla itibarsızlaştırma operasyonu var resmen her gün olumsuz haberler de cabası.Bir gün bunlar öyle bir çıkacakki bir yerlerinden ilahi adalet diyorum o günü bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Arkadaslar ben simdi savcılığa gidip suc beyanatında bulunabiliyor muyum?

Adam o konuşmasını istediği yöne çeker, sonra sırıtıp çeker gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.