Şimdi Ara

Megelli 250R Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altın elbiseli adamı izledim,sizce nasil kullanan varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altın elbiseli adam yerden yere vurdu o motoru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEA inceledikten sonra sahibi bile satmış motoru
  • o ivme konusu vardı ya. barkın reis bir kahkaha patlatır hani; abi öyle bir an ki motor bile kendinden utandı. ben olsam bende satardım yani
  • 250cc görünümlü 125-150cc'lik motor. Ses var, görüntü var... o kadar :)
  • AEA'nın videosunu izlemeişsin herhal, Gümüş Elbiseli Adam pek memnundur

Hatta motorla beraber müşterisini de alıyorsun demişti

http://youtu.be/4cBdM0AcVKY?t=11m39s
  • Hepimiz barkın abinin bildiği kadar bikiyoruz aslında motordan anlamayan insan vaay der vaay dedirtmek istiyosonda yzf125 al en azından sorun çıkarmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    125cc Scotter Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Hyosung GT 250r hakkında???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AEAyı pek takmayı gittim yakından inceledim baya hos motor titreşim dedikleri gibi değil yerden yere vursun anca . Megelli üretimi durdu bu arada

• Bir şey olmaz yeniden başlarlar üretime
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    Başlarsa iyi bir firma ile başlarlar inşallah ben bu motoru alırım . Cbr 2.ele 10 milyar veremiyeceğim , 6bin megelli bulur kıyafetimi dizerim paşa paşa gezerim .Tabii öğrenciye kredi çıkarsa

• aea kısaca anlatmış firma ingiliz markası olsada çinde toplanıyor neticed eişçilik iyi değil vibrasyon inanlılmaz derecede var ayaklarıklar tutmaklar bile tir tir titriyor.. bu paraları benim fikrim çin mallarına yatırmayın gene gidin altın elbiseli adamın dediği gibi japona para yetmiyorsa korelilere yatırın hyosung olsun daelim olsun..
  • Daelim de çok yüksek kalitelidir (yersen)

Şaka bir yana 250cc'lik motoların hemen hiçbiri o fiyatları hak etmiyor. Fiyatlar gerçekten çok çok yüksek.

O parayı 250cc'lik makineye vermektense sıfır veya sıfıra çok yakın 125-150cc'lik bir makine almak çok daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Daelim de çok yüksek kalitelidir (yersen)

Şaka bir yana 250cc'lik motoların hemen hiçbiri o fiyatları hak etmiyor. Fiyatlar gerçekten çok çok yüksek.

O parayı 250cc'lik makineye vermektense sıfır veya sıfıra çok yakın 125-150cc'lik bir makine almak çok daha mantıklı.

daelim çok kaliteli değil ama dökülmezde en azından.. daelim baya eski firmadır büyük bir holdingdir araba yedek parça tedarikçisi ve üreticisidir korede motorsiklet yaptıkları işin bir sektörü ve motorsiklettede uzmanlık alanları esasen scooterdır.. scooterda dünya şampiyonlukları var daelimin.. vitesliye bu sene geçdiler oda vitesli modelimizde bulunsun diye yapdılar.. hyo dan bir tık düşüktür kalitesi ama dediğim gidi dökülmez yolda bırakmaz en azından çinliler gibi..

250cc liklerin fiyatları talepden çok yükseldi.. motora yüksek yakıt fiyatlarından yöneliş son yıllarda çok arttı firmaların sayısıda arttı küçük hacime talep artınca ilk motor giriş sınıfı olarak bütün markalar bu sektörde ya çeşidi arttırdı yada üretime başladı.. buda fiyatları zıplattı..

bana kalsa şu anda piyasada parasını hakeden iki marka var biri bajaj pulsar nisanda super sport makineside geiyor rs modeli abs li.. biri hyosung.. 9-10 bin tl civarında alınabilicek motorlar.. japonlar 12 den başlıyor çıkıyorda çıkıyor..

piyasada motor alınıcak ise benim sıralamam şöyle : bana göre paran varsa japon yada alman vaktin ve paran çoksa italyan, paran orta halli ise kore paran azsa yerli malı yerli mallarıda çin malı neticede çinden geliyor parçalar burda montajlanıyor ama en azından bazı parçaları kaliteli ve yedek parça servisde sorunları yok.. paran yoksa çinmalı .. benim sıralamam böyle..

tabii piyasada sym,derbi, tvs, bajaj gibi ekstrem taiwan,ispanyol yada hindistan markalarıda var.. bunlarda güzel markalar kaliteli ve sorunsuzlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34
    daelim çok kaliteli değil ama dökülmezde en azından.. daelim baya eski firmadır büyük bir holdingdir araba yedek parça tedarikçisi ve üreticisidir korede motorsiklet yaptıkları işin bir sektörü ve motorsiklettede uzmanlık alanları esasen scooterdır.. scooterda dünya şampiyonlukları var daelimin.. vitesliye bu sene geçdiler oda vitesli modelimizde bulunsun diye yapdılar.. hyo dan bir tık düşüktür kalitesi ama dediğim gidi dökülmez yolda bırakmaz en azından çinliler gibi..

250cc liklerin fiyatları talepden çok yükseldi.. motora yüksek yakıt fiyatlarından yöneliş son yıllarda çok arttı firmaların sayısıda arttı küçük hacime talep artınca ilk motor giriş sınıfı olarak bütün markalar bu sektörde ya çeşidi arttırdı yada üretime başladı.. buda fiyatları zıplattı..

bana kalsa şu anda piyasada parasını hakeden iki marka var biri bajaj pulsar nisanda super sport makineside geiyor rs modeli abs li.. biri hyosung.. 9-10 bin tl civarında alınabilicek motorlar.. japonlar 12 den başlıyor çıkıyorda çıkıyor..

piyasada motor alınıcak ise benim sıralamam şöyle : bana göre paran varsa japon yada alman vaktin ve paran çoksa italyan, paran orta halli ise kore paran azsa yerli malı yerli mallarıda çin malı neticede çinden geliyor parçalar burda montajlanıyor ama en azından bazı parçaları kaliteli ve yedek parça servisde sorunları yok.. paran yoksa çinmalı .. benim sıralamam böyle..

tabii piyasada sym,derbi, tvs, bajaj gibi ekstrem taiwan,ispanyol yada hindistan markalarıda var.. bunlarda güzel markalar kaliteli ve sorunsuzlar..

cevap biraz kısa olacak ama:

katılıyorum

(arada katılmadıklarım da var ama genel itibariyle katılıyorum)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.