Şimdi Ara

MEGAWORKS 550 THX NET'TE Kİ BÜTÜN REVIEWLERİ(İNCELEME)BURDA... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bimeks...
    www.bimeks.com.tr
    1 gunle kacırdım tembellik etmeseydim almıstım..
  • Üzülme hemşo, daha iyisi çıkacak, güçlü tüyolar geldi, yeni creative hoparlörler yolda. O zaman bunlar daha da ucuzlayacak. Zaten şu an 290 dolara aslında bence indi, yenileri çıkınca daha da inecek.
  • bekliyoruz...stereo ya devam şimdilik:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Üzülme hemşo, daha iyisi çıkacak, güçlü tüyolar geldi, yeni creative hoparlörler yolda. O zaman bunlar daha da ucuzlayacak. Zaten şu an 290 dolara aslında bence indi, yenileri çıkınca daha da inecek.

yok böyle birşey arkadaşlar. güçlü tüyolar gelmişmiş yeniler çıkınca bunlar daha da ucuzlayacakmış. hoparlör fiyatı öyle ekran kartı gibi yenisi çıkınca deli gibi düşmez kolay kolay.
    290 dolar kdv dahil sadece bimeks'te. bu bile kampanya sayılır. normali 300$+kdv civarı olmalı
  • [Deleted by Admins]
  • fiyat falan düşmez bencede alamayanlar tarihi bi fırsatı kaçırdı şimdi s750 yle birlikde bu setin 5.1 versiyonu s700 gelecek büyük zaten yurt dışında mevcut 510d nin yerine nasıl thx 550 yi koydularsa thx 550 de bu fiyattan tarihe karışacak
  • Arkadaşlar woofer ın üzerindeki port u duvara doğru mu vermeliyim yoksa odanın içine doğrumu...?
  • [Deleted by Admins]
  • evet hava çıkışını kastediyorum ama şöyle anlatayım odanın tam köşe birleşim noktasına 15 cm boşluk bırakarak yerleştirdim hava çıkışının 15 cm önünde duvar var,çıkışı odaya doğru çevirmek mi doğru olur diye soruyorum....
    birde çıkışı kapatan yoktur heralde yaw...
  • teşekkürler.
  • Punisher, sanırım woofer sol tarafta, o zaman woofer'ın hava çıkış yerini hafif çapraz çevirebilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

evet hava çıkışını kastediyorum ama şöyle anlatayım odanın tam köşe birleşim noktasına 15 cm boşluk bırakarak yerleştirdim hava çıkışının 15 cm önünde duvar var,çıkışı odaya doğru çevirmek mi doğru olur diye soruyorum....
    birde çıkışı kapatan yoktur heralde yaw...
  • ok birde çapraz yapıp denerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher -- 13 Eylül 2004, 18:56:55 >
  • bimekste yok ki megaworks. var da ben mi göremiyorum?!
  • bullet, sitelerinde göremiyorsun. Çünkü tel. ile veya yüz yüze satıyolar(dı). Şimdi varsa da sanırım fiyatı artırdılar.
  • arkadaş niye kimse yazmadı foruma yaa. bak nasıl canım sıkıldı :(
  • Yanılıyosun, burda pek çok arkadaş bu konuda topic açtı. Konu dışı forumunda da açıldı. Sonra buraya taşındı. Sanırım sen 2 hafta öncesine kadar ya forumda değildin, ya da donanım kısmına bakmadın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

arkadaş niye kimse yazmadı foruma yaa. bak nasıl canım sıkıldı :(

Yazmadı mı? Kampanyayı forumdaki topicten öğrenip alan bir sürü insan var günlerdir çalkalanıyor forum MW550 diye...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.