Şimdi Ara

Megane2 stop ediyor tekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu okurken bugun sabah başıma geldi megane2im 3 defa çalışmadı sonra nazlandı sonra yolda giderken trafikte duruken stop etti çalışmakta inat etti sonra çalıştı sizce ateşleme bobinimidir yoksa oksijen sensörümüdür daha önce ateşleme bobini 2 defa değişti oksijen sensörüde 4 ay önce değişmişti ikisinden çıkardığı hata aynı stop etmeydi sabah servisin yolunu tutcam arefe arefe bide aynı gün hallolur inşallah bayramda arabasız kalmayız of megane of geçirdin gene masrafı en olmadık zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 29 Ağustos 2011; 0:23:38 >

• arkadaşlar sorunegzantrik mili kaptaründeymiş bayram üstü 143 tl mal oldu arabaya yetkili servis tarafından tabi birde tüm yetkili servisler açık değildi onuda bulmak mesela oldu oda öğelene kadar açıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 7 Eylül 2011; 18:49:57 >
  • yetkili servis nasıl yetkili servis anlamıyorum artık renault beni deli ediyor birde servisleri eklendi 140 tl verdiğim arefe günü kam mili kaptörüne güya arıza bu parçadan kaynaklanıyordu.Aradan 6 gün geçmedi arızAlaar aynı nasıl arıza tespit neye dayanarak parça değişimi anlamıyorum Yazıklar olsun birde bizim elemanlarımız eğitim alıyorlar falan diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrisimsek

yetkili servis nasıl yetkili servis anlamıyorum artık renault beni deli ediyor birde servisleri eklendi 140 tl verdiğim arefe günü kam mili kaptörüne güya arıza bu parçadan kaynaklanıyordu.Aradan 6 gün geçmedi arızAlaar aynı nasıl arıza tespit neye dayanarak parça değişimi anlamıyorum Yazıklar olsun birde bizim elemanlarımız eğitim alıyorlar falan diyorlar

ikinci bir kaptör daha var ..bu ikisinden biri arıza verdiğinde diğeride onunla bağlantılı çalıştığından diğeride sorun yaratır .Ancak bunlardan hangisinin sorunlu olduğunu anlamak güç(onların deyimi ile söyledim ) bu nedenle muhtemel olan birini değiştirirler .sorun yine devam ederse diğerini de değiştirirler..benim araçta en son bu nedenle sorunlar başladığında iş benzin pompasının değişimine kadar da gitti .ve oda değiştiği halde bu sefer başka arızalara girdiği idi .bi yeri yapınca diğer yeri patlak veriyordu .iş iyi ce çığrından çıktı haftada bir servise gidiyordum .bana bu iş iyice büyümeye başladı debriyaj balatalarından tut enjeksiyon beynine kadar iş uzayacak oldu .bu sırada araç 95 000 km de idi .anladım ki megan2 benzinli ler 100 000 civarında bir çok parçanın değişimine girmek zorunda 2 hafta içinde aracı sattım ..kurtuldum ..Bu olaylardan önce yaşadıklarımı duysanız sayfalar dolar Ancak ilk gözağrım olduğundan bunca eziyetine bi şekilde katlandık ..son olaylar bardağı taşıran son damla oldu ..

geçmiş olsun

• aynen satıp kurtulmak en iyisi ama şuan bu donanıma sahip benimkisi en fulu araç sıfırı çok para 2 eldede alınabilecek özellkikte araç yok para biriktirip öyle satıcaz artık yapıcak birşey yok
  • boğaz kelebeği temizlendi arabaya yeni yazılım yüklendi boğaz kelebeği kalibrasyonu yapıldı suan stop etme olayı ve tekleme yok denemek için arabayı 2 günde çalıştırmadım çalışmamazlık ve stop etmedi Ayrıca yeni yazılımın hikmetindenmidir nedir arabamın direksiyonu hızlandıkça sertleşiyor bunu seviyorum(lastik havalarını kontrol ettim lastiklerle alakalı değil direk yazılımla alakalı) aracı ilk sıfır aldığımdada böyleydi ama sonradan hafiflemişti 2 cisi araba daha atak hale geldi demekki pislik bayağı varmış birde frene bastığımda en ufak bir şeyde devreye giren abs şimdi kolay kolay girmiyor gerektiğinden giriyor buda hoşuma gitti.NOt Bu arada yetkili servisten yetkili servise değişiyor arefe günü nedeniyle her zaman gittiğim servis yerine başka bir yetkili servise gitmiştim egzantrik mil kaptörü değişmesine rağmen düzelmemişti bayram bittiği hafta başı her zamanki götürdüğüm yetkili servise götürdüm aracımın garanti yok bu arada herhangibir ücret almadılar onada şaşırdım İnşallah bir sorun çıkmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 7 Eylül 2011; 18:51:30 >

• quote:

boğaz kelebeği temizlendi arabaya yeni yazılım yüklendi boğaz kelebeği kalibrasyonu yapıldı suan stop etme olayı ve tekleme yok denemek için arabayı 2 günde çalıştırmadım çalışmamazlık ve stop etmedi Ayrıca yeni yazılımın hikmetindenmidir nedir arabamın direksiyonu hızlandıkça sertleşiyor bunu seviyorum(lastik havalarını kontrol ettim lastiklerle alakalı değil direk yazılımla alakalı) aracı ilk sıfır aldığımdada böyleydi ama sonradan hafiflemişti 2 cisi araba daha atak hale geldi demekki pislik bayağı varmış birde frene bastığımda en ufak bir şeyde devreye giren abs şimdi kolay kolay girmiyor gerektiğinden giriyor buda hoşuma gitti.NOt Bu arada yetkili servisten yetkili servise değişiyor arefe günü nedeniyle her zaman gittiğim servis yerine başka bir yetkili servise gitmiştim egzantrik mil kaptörü değişmesine rağmen düzelmemişti bayram bittiği hafta başı her zamanki götürdüğüm yetkili servise götürdüm aracımın garanti yok bu arada herhangibir ücret almadılar onada şaşırdım İnşallah bir sorun çıkmaz artık.

Kelebek temizlenince araba rahat nefes alır .Yazılım belki hata sorununu çözebilir.İş beyine gitmesin de ..kaptörlerden daha önce bahsettiğim ikincisini de değiştirmişlerdir ama ilkinin parasını aldıkları için diğerini almazlar ..bu bendede böyle oldu .
    hadi hayırlısı sanırım yırtmışa benziyorsun
    sevindim
    1hafta 10 gün aracı iyi dinle .eğer bu sürede sorun çıkarmazsa sonrasında uzun süre sorun çıkarmaz sanırım
    Güle güle kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım stop etmiyor !
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parça değişikliği olmamış galiba olsa bir belge felan verirlerdi sadece benim şikayetlerimin yazdığı kağıdı bana geri verdiğiler ne programlama yapıldı ne temizlendiğine dair bir belge yok bana bunlar sözlü söylendi aslında ne yaptıklarına dair bir belge vermeleri lazım ama para almadıkları için üstlerine gitmedim açıkcası niye yalan söyliyim özelliklede balka yetkili serviste parça değiştirip sonra aynı hata ile devamlı gittiğim servise gidince...
  • quote:

parça değişikliği olmamış galiba olsa bir belge felan verirlerdi sadece benim şikayetlerimin yazdığı kağıdı bana geri verdiğiler ne programlama yapıldı ne temizlendiğine dair bir belge yok bana bunlar sözlü söylendi aslında ne yaptıklarına dair bir belge vermeleri lazım ama para almadıkları için üstlerine gitmedim açıkcası niye yalan söyliyim özelliklede balka yetkili serviste parça değiştirip sonra aynı hata ile devamlı gittiğim servise gidince...

ikinci defa ''yine aynısı oldu '' diyerek gittiğimde banada dosya açmadılar hatta hemen arabayı çektiler bi köşeye hallettiler ..bazı başka durumlarda da benzer şeyler oldu dosya açılmadı belge verilmedi ...Daha başka durumlarlada karşılaştığımda benzer şeyler oldu ..

Servis çok şükür bu konularda elinden gelen yardımı yapıyor ona diyecek sözümüz yok ..yine renault seçmemin bir nedeni de aslında bu ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.