Şimdi Ara

megane sedan mı? ford focus mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar merhaba . 2. el bir sedan araba almayı düşünüyorum...sizce focus mu,megane 2 mi alayım...ne dersiniz?yorumlarınız için teşekkürler..

• focus elbette. megane 2 sorunlu bir araç.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrPinPrick

focus elbette. megane 2 sorunlu bir araç.............
    Sorunlumu sorunsuzmu o tartışılırda sabun kalıbı kılıklı focusu alacağına estetik megane 2 al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murats123

Sorunlumu sorunsuzmu o tartışılırda sabun kalıbı kılıklı focusu alacağına estetik megane 2 al daha iyi

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 2004 megane dyn. sahibiyim.Bundan önce 2000 focus ghia vardı. Hayatımfa ilk defa renault aldım, bin pişman oldum. Focus almanı tavsiye ederim. Yalnız Focusta da makyajlama operasyonu olacak. Ford sayfasından araştırabilirsin. Bunu da aklının bir köşesine yazarsan iyi olur. Ne alırsan al hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: add2000

Arkadaşım 2004 megane dyn. sahibiyim.Bundan önce 2000 focus ghia vardı. Hayatımfa ilk defa renault aldım, bin pişman oldum. Focus almanı tavsiye ederim. Yalnız Focusta da makyajlama operasyonu olacak. Ford sayfasından araştırabilirsin. Bunu da aklının bir köşesine yazarsan iyi olur. Ne alırsan al hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Megane ların 2. eli daha ucuz ve daha çabuk alım satım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF THE CARS

Megane ların 2. eli daha ucuz ve daha çabuk alım satım olur

Alıntıları Göster
    bir renault megane sahibi olarak focus tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KUZEY

Alıntıları Göster
    kesinlikle focus
  • quote:

Alıntıları Göster
    focus konusunda dogru karar vermis olursun..megane 2ler o kadar tutulan araclar degiller..sorunlu olduklarinida cogu kisi soyluyor..ben bi focus sahibiyim imzamda gordugun gibide yeni arac aldigim icin onu satiyorum.focuslar gercekten saglam araclar..inan bi megane yerine tercih edecegin focus seni daha mutlu eder :):)en azindan ole zirt birt sorun cikarmaz..yakit konusunda benzin sarfiyatinda megane da focusda birbirini aratmazlar 2sinide aldikdan sonra bi sirali lpg atman lazim ki seni üzmesin şimdilik bu kadar.yardimci olabildiysem ne mutlu..

• quote:

Orijinalden alıntı: CURSH0T

focus konusunda dogru karar vermis olursun..megane 2ler o kadar tutulan araclar degiller..sorunlu olduklarinida cogu kisi soyluyor..ben bi focus sahibiyim imzamda gordugun gibide yeni arac aldigim icin onu satiyorum.focuslar gercekten saglam araclar..inan bi megane yerine tercih edecegin focus seni daha mutlu eder :):)en azindan ole zirt birt sorun cikarmaz..yakit konusunda benzin sarfiyatinda megane da focusda birbirini aratmazlar 2sinide aldikdan sonra bi sirali lpg atman lazim ki seni üzmesin şimdilik bu kadar.yardimci olabildiysem ne mutlu..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __CurshoT__

megane 2 ler mi tutulmamış başkasının yanında söyleme kı.yla güler sana türkiyede en çok satan otomobildir kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orjinalden alıntı: __CurshoT__

megane 2 ler mi tutulmamış başkasının yanında söyleme kı.yla güler sana türkiyede en çok satan otomobildir kendisi

Alıntıları Göster
    makyajlı meganelar makyajsızlara oranla sorunsuz, bi çok sorun çözülmüş.yalıtımı çok başarılı,dizelinde bile içeri ne titreşim ne ses giriyo,focustan kat kat konforlu,ekonomik.......megane

• quote:

Orijinalden alıntı: caniceboys

makyajlı meganelar makyajsızlara oranla sorunsuz, bi çok sorun çözülmüş.yalıtımı çok başarılı,dizelinde bile içeri ne titreşim ne ses giriyo,focustan kat kat konforlu,ekonomik.......megane

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caniceboys

viraja girerken biraz daha mı yavaslasam acaba? arkadan gelen de sellektor yapıyo ama hmm... diye surekli dusunmek konforu yansıtıyosa megane 2 cok konforlu bi arac

• quote:

Orijinalden alıntı: desci

quote:

Orjinalden alıntı: caniceboys

viraja girerken biraz daha mı yavaslasam acaba? arkadan gelen de sellektor yapıyo ama hmm... diye surekli dusunmek konforu yansıtıyosa megane 2 cok konforlu bi arac

Alıntıları Göster
    focus'un bir yol tutuşu çıkmış duruyor megane'la focus arasında yol tutuşta gözle görülür bir fark yok focusta kullandım kendi aracımda megane bu kadar büyütmeyin lütfen şu focusu

• quote:

focus'un bir yol tutuşu çıkmış duruyor megane'la focus arasında yol tutuşta gözle görülür bir fark yok focusta kullandım kendi aracımda megane bu kadar büyütmeyin lütfen şu focusu

Alıntıları Göster
    arabanın içinde zıplamaktan nereye tutunacağımı şaşırcağıma virajlara arkadan gelenden 5km daha yavaş girmeyi yeğlerim..Bi megane nın arka koltuğuna otur sonra focusun arka koltuğuna otur farkı anlıcaksın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: caniceboys

arabanın içinde zıplamaktan nereye tutunacağımı şaşırcağıma virajlara arkadan gelenden 5km daha yavaş girmeyi yeğlerim..Bi megane nın arka koltuğuna otur sonra focusun arka koltuğuna otur farkı anlıcaksın zaten

Alıntıları Göster
    Focus u bilmem ama 2005 dci nin arka koltuğunda uzun bi süre yolculuk ettim. hiç memnun kalmadım. çok tangur tangur ve sert gidiyor. koltuk arası diz mesafesi çok iyi ama koltuklar hiç rahat değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrPinPrick

quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

focus2 de sorunlu bir araç focusun yol tutuşu,sorunsuzluğu focus 1 den kalmadır megane 1 lerde ona kalırsa sorunsuz bir araçtır yani araçta ne kadar fazla elektronik donanım olursa o kadar çok sorun yaratıyor mesela toyotalar niye hiç sorun yaratmaz çünkü adamlar donanım koymuyor arabaya türkiyede en fazla donanımı bulunan arabalar fransız arabalarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: magmatic

focus2 de sorunlu bir araç focusun yol tutuşu,sorunsuzluğu focus 1 den kalmadır megane 1 lerde ona kalırsa sorunsuz bir araçtır yani araçta ne kadar fazla elektronik donanım olursa o kadar çok sorun yaratıyor mesela toyotalar niye hiç sorun yaratmaz çünkü adamlar donanım koymuyor arabaya türkiyede en fazla donanımı bulunan arabalar fransız arabalarıdır

Alıntıları Göster
    kesinlikle hakli efsanea_06.. ne kadar cok donanim o kadar cok basagrisi..yukarida tutulan bi arac olmamasinin sebebini yazmayi unutmusum..abi ne kadarda olsa meganelar fransiz mali falan ama aracin tüm mekanik aksami cin mali..e haliyle bu aractaki parcalarin ömrüde cin usulu oluyo etrafimda canli gordugum 2 ornegim var o yüzden kimse megane kanitlamaya calismasin..ki su an kendi focusumu satiyorum.ve ispartada pazarda gordugum megane(2)! ler var..dikkatini cekerim megane(2) var demiyorum..megane(2)ler!!ve kullananlarda sahipleride bunu soyluyor adi fransiz ama kendisi cakma :)üzerindeki malzemeler cin mali olduktan sonra fransiz olsa ne olur olmasa ne olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CURSH0T -- 6 Ekim 2007; 0:19:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

makyajsız megane 2 ye bindim ve yeni modeller arasında sınıfında en kotu yol tutusu oldugunu gordum.. focus ise en iyisi.. aradaki fark gozle gorulur deilse o gozde bi sorun vardır.. ayrıca megane=fransız ; focus=amerikan.. megane 2 alıcagıma focus 1 alırım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

Objektiflik budur bence
    Bende focusu tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

Objektiflik budur bence
    Bende focusu tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    her zaman focus, megane dan iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ricconi

her zaman focus, megane dan iyidir

Alıntıları Göster
    birbirlerinden çok farklı olmayan 2 araç
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.