Şimdi Ara

Yeni Clio Sport Tourer Alacağım Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el araç alımından bir kez canım yandığından sıfır araç almak istiyorum. Baba olacağım için geniş bir araç olsun istedim ve yeni clio sport tourer bana göre. Ancak bütçem kısıtlı olduğundan sadece 1.2 benzinli modelini almayı düşünüyorum. Test sürüşü istedim sadece dizel araçlarda deneme sürüşü yapabiliyormuşuz. 1.2 motor sizce çok yakar mı yada araç için yetersiz bir motor mudur?

Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Clio 1.2 Sport Tourer: Kapsamlı Kullanıcı Yorumları

Yeni bir Renault Clio 1.2 Sport Tourer almayı mı düşünüyorsunuz? İşte size bu popüler station wagon hakkında kullanıcı yorumlarından derlenen bir kılavuz.

Geniş ve Çok Yönlü İç Mekan

Clio 1.2 Sport Tourer, geniş ve çok yönlü bir iç mekana sahiptir. Arka koltuklar katlandığında geniş bir bagaj alanı ortaya çıkmaktadır, bu da onu aileler ve aktif bireyler için ideal kılmaktadır.

Yakıt Verimliliği ve Performans Dengesi

1.2 litrelik motor, mükemmel yakıt verimliliği sunar ve aynı zamanda canlı bir performans sağlar. Şehir içinde ve uzun yolculuklarda tutumlu bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Konforlu ve Rahat Yolculuk

Clio 1.2 Sport Tourer, konforlu ve dengeli bir yolculuk deneyimi sunar. Güvenli ve duyarlı yol tutuşu, uzun yolculukları bile keyifli hale getirir.

Teknolojik Özellikler Bakımından Zengin

Bu model, akıllı telefon entegrasyonu, dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi ve güvenlik özellikleri gibi çeşitli teknolojik özellikler sunmaktadır. Bu özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli ve güvenli hale getirir.

Güvenilirlik ve Dayanıklılık

Renault Clio 1.2 Sport Tourer, genel olarak güvenilir ve dayanıklı bir araç olarak bilinmektedir. İyi bakım ile uzun yıllar sorunsuz bir sürüş deneyimi sunar.

Fiyatlandırma ve Değer

Clio 1.2 Sport Tourer, rekabetçi bir fiyata sunulmaktadır. Sunduğu özellikler ve pratiklik göz önüne alındığında, paranızın karşılığını fazlasıyla alırsınız.

Sonuç

Renault Clio 1.2 Sport Tourer, geniş iç mekanı, yakıt verimliliği, konforu ve teknolojik özellikleri ile aileler ve aktif bireyler için mükemmel bir seçenektir. Güvenilirliği ve rekabetçi fiyatı göz önüne alındığında, dikkate alınması gereken bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Arkadaşlar,

2. el araç alımından bir kez canım yandığından sıfır araç almak istiyorum. Baba olacağım için geniş bir araç olsun istedim ve yeni clio sport tourer bana göre. Ancak bütçem kısıtlı olduğundan sadece 1.2 benzinli modelini almayı düşünüyorum. Test sürüşü istedim sadece dizel araçlarda deneme sürüşü yapabiliyormuşuz. 1.2 motor sizce çok yakar mı yada araç için yetersiz bir motor mudur?

Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba arkadasım ılk once bende senın gıbı bu aracı almak ıstıyorum bıraz arastırdım..;

forumda okudugum kadarıyla 6-7 lt yakıyormus sehır ıcı benzınde lpg taktırırsan 9 lıtreye yakın lpg yakıyormus ...
    sımdı bende 1.2 motor alcam dıyorum ,,, cunku neden dızel motor cok pahalı o kadar parayı gozden cıkarırsam zaten kalkıpta clıo almam ust segment bır arac alırım...
    arac clıo4 ıle aynı sadece arka bagaj kapasıtesı var bugun ınceledm arkası bıraz daha genız dıyebılırım araba sekıl cogu ozellık standart...daha ne olsun ıyı fıyat verırlerse alınır...

• Saolasın kardesım bende aynı düşünüyorum. Dizel alsam aradaki farkı 4-5 senede anca amorti edeceğim. Zaten şehiriçi kullanacağım ve en fazla yapacağım km 10000 yıllık. Dizele bencede gerek yok ama dediğim gibi benim kafamı kurcalayan tek şey 1.2 motor. Hiç bilgim yok o konuda :(
  • bence 1.2 motor 75bg o arabaya az 90beygir olsa kurtarırdı.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy83

Saolasın kardesım bende aynı düşünüyorum. Dizel alsam aradaki farkı 4-5 senede anca amorti edeceğim. Zaten şehiriçi kullanacağım ve en fazla yapacağım km 10000 yıllık. Dizele bencede gerek yok ama dediğim gibi benim kafamı kurcalayan tek şey 1.2 motor. Hiç bilgim yok o konuda :(

ben aracı ınceledım cok guzel vede 1.2 motoru yakından ıncelemeye karar verdım kım ne yapmıs lpg taktıran varmı sorun varmı vss...
    sımdı pıyasa ıyıce karıstı neden dersen...şimdi mpv sınıfında araclar cıkcak reno captur gibi bunlarımı beklemek mantıklı acaba aralarında 4-5 bın tl fark olcak
  • selam ben kullanıyorum ve çok memnunum. bendeki 1.5 dizel versiyonu bir depo mazotla 1280 km yok gidiyor şehir dışı, 900 den fazlada şehir içi gidiyor. bebek için iyi ama biraz daha büyüdükten sonra sonra ayaklarını sırtında hissediyorsun koltuk mesafesi biraz dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

selam ben kullanıyorum ve çok memnunum. bendeki 1.5 dizel versiyonu bir depo mazotla 1280 km yok gidiyor şehir dışı, 900 den fazlada şehir içi gidiyor. bebek için iyi ama biraz daha büyüdükten sonra sonra ayaklarını sırtında hissediyorsun koltuk mesafesi biraz dar.

hoca ne ara arabayı aldın da çocuk içinde büyüdü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufislam

quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

selam ben kullanıyorum ve çok memnunum. bendeki 1.5 dizel versiyonu bir depo mazotla 1280 km yok gidiyor şehir dışı, 900 den fazlada şehir içi gidiyor. bebek için iyi ama biraz daha büyüdükten sonra sonra ayaklarını sırtında hissediyorsun koltuk mesafesi biraz dar.

hoca ne ara arabayı aldın da çocuk içinde büyüdü :)

arkadas eskı modelını almıs sanırsam....

yenı modelı alan arkadas yokmu acaba?
  • Selam;
    Bahsettiğiniz motor özelliklerinde bir araç kullanıyorum, eğer ki hız yapma arzunuz yok ise herhangi bir sorun olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz iç alanı biraz dar ama kullanışlı bir wagon...
  • 22 nisanda aracı aldım 1.5 90 beygir dizel modelini aldım memnunum eco modundayken çekişten düşüyo yalnız.bide 1.2 motoru aldığınızı düşünürseniz eco acıkken çok hız yapamazsınız.geri kalan herşey benim için süper yakıtıda güzel 800 km yaptım kalan yakıt 120 km şuan.
  • bence bnzinli alacaksanız yeni nesli tce 90 hp moturu alın 900cc lik motor turbo beslemeli ve yakıtı daha iyi olduğunu öğrendim daha 1.2 motorun 75 hp sinden daha iyi bir performansı var ve bunların en büyük sıkıntısı olan full modelde bile arkadaki camların manuel olması yani arkada otomatik cam yok clio 4 hb de böyleydi mühendislik hatası olduğunu söyledi bayi 1.2 clio 3 le aynı motor varsa kullandığım için söyleyebilirim çekmiyo çok malum istanbul daysanız eğer o araçla yokuşlarda çok takılır veya balatayı yersiniz 1.2 lerin dezavantajı budur ama sizin kararınız clio 4 teki hata bunda varsa pek tercih olmaz zaten bunun ama tabi bu tce motorlarda full kasada olduğu için fiyat biraz çıkıyo tabi joy paket dizelle aynı fiyata gelir ama daha iyi performans var ve donanım fazla karar sizin tabi 1.2 de yine iyidir ama çekişi göze almalısınız tek sıkıntı bu hız yok şehir içi için ve fazla yol yapmayanlar için güzel tercih bu arada yeni captur un clio 4 hb den farkı yok mpv değil crossover segmeti ama yani juke la aynı bir araç zaten motorlarıda aynı juke la fiyatlarıda çok uygun değil onun yerine clio sporttourer alın full model daha iyi hem de dizel ve uygun yakıt derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtbzkrt -- 24 Mayıs 2013; 18:21:54 >

• Clio Sporttourer 1.2 120 beygir otomatik düşünenler mutlaka şu videoyu izlesinler:
    https://www.youtube.com/watch?v=tv6e5MzZ3Gs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.