Şimdi Ara

Megane II Mercekli Farlar 1.200 Lira Ya Tamiri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Geçenlerde Başımdan Ufak Bir Kaza Gecti. Ön Farlarımın Camları Ve İç Aynaları Kırıldı. Bunların Onarımı Mümkünmüdür? Far Tamiri Varmıdır? Resimleri Ekliyorum Şimdi Bana Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim. Araç 2004 Model Megane II Dynamıque Full+Full

Yetkili Servisin Vediği Fiyat Çifti İçin 1.200 Liraİstanbul Pendik Taraflarındayım. Eğer Bildiğiniz Yerler Varsa Yardımcı Olun Lütfen

• tamiri bilmemde çıkma paça satan yerlerde çok daha ucuza bulursunuz
  • Arkadaşım bahsettiğin sadece farlar ise fiyat çok pahalı.Ama bu farlar orjinal Xenon( valeo d2s) ve otomatik far ayarına sahip eğime göre ve ışık şiddetine göre ayarlarını kendisi yapıyor.Eğer orjinal Xenon ampül , balastlar ve far ayarı yapan motor bozuksa fiyat çok uçuk değil hatta normal bile denilebilir.Sonuçta serviste yapılan iş garantili olacaktır.Yinede sana pahalı geliyorsa Xenon yerine düz dinamik farı yada çakma angel eye farlardan yaptırabilirsin.
  • bu sitede teki 387 tl diyor
    daha ucuza gelir ve kredi kartı ile taksit de yaparsın

http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=45789&k_id=5641&kn=Ayd%FDnlatma+Grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

bu sitede teki 387 tl diyor
    daha ucuza gelir ve kredi kartı ile taksit de yaparsın

http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=45789&k_id=5641&kn=Ayd%FDnlatma+Grubu

bak en güzeli bulmuş arkadaş böyle parçalarda yetkili servisten uzak duracaksın

• Çıkma merceksiz 2 tane megane farı alınsa mercekler çıkma far'a monte edilip kullanılsa olmaz mı?
  • Anlıyorum. Ama Benim Farlarımın Herşeyi Sağlam. Ampullerine Kadar. Beyni Motoru Vs. Sadece Sıkıntı Camlarda Ve Aynalarda. Bu Şekilde Zaten 1-2 Gün Kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal far alıp merceği oraya monte ettirebilirmisin hiç bir fikrim yok açıkçası. Çıkma bakmak bence en uygun çözüm olur.
  • Konuyu hoplatmak istemem ama gene de ihtiyacı olanlar için söylüyorum.
    Normal far alıp mercek montajı imkansız. Açamazsınız açılmaz.. valeo farının camı açılmaz. Açan bir kaç yer var oda 200t l civarında açıyor. kırarsa da kalıp döküyor. f. glassdan ya gidin kalıp dökün ya da tuzdan kalıp çıkaran yerler var onlara yaptırın ya da.
    gidin eser vs marka yan sanayi far alın onun camı açılır çünkü merceğini monte edin.
    Ya da kasko dan halledin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifatuning

Konuyu hoplatmak istemem ama gene de ihtiyacı olanlar için söylüyorum.
    Normal far alıp mercek montajı imkansız. Açamazsınız açılmaz.. valeo farının camı açılmaz. Açan bir kaç yer var oda 200t l civarında açıyor. kırarsa da kalıp döküyor. f. glassdan ya gidin kalıp dökün ya da tuzdan kalıp çıkaran yerler var onlara yaptırın ya da.
    gidin eser vs marka yan sanayi far alın onun camı açılır çünkü merceğini monte edin.
    Ya da kasko dan halledin.

Nasıl açılmaz?
    Hatırladığım kadarıyla bu farlar presli değil miydi? Neticede taş değil demir değil. Eriterek açarım ben bunu
  • Beyefendi yanlış anlamayın ama tofaş şahin farı açmıyoruz.
    valeo bu. az çok bende mercek montajlarını yaptım. ilanlarım falan da var.
    Ben farın kalitesinden ziyade silikonlama olayından bahsediyorum. Isı tabancı ya da fırında silikon eritmekle olmuyor.
    Megane 2 farını incelediyseniz anlarsınız ki değişik bir cam-far tası tutturma olayı var.
    Yani camın arasında silikon ile direk tutturma değil.
    Far camı kavisli ve içe doğru bükümle 3 yandan da far plastik tası geliyor. yani siz o zor olan silikonu eritene kadar far ın dış kenar camı eriyor.
    O eridiği zamanda açılıyor ama kapanırken çoğu şeyden feragat ediliyor :D ve far 1 cm civarı küçülüyor.

Ha mako eser farba vs vs vs farlar açılıyor. Ki ben ilanları olan sağlam kişileri tanıyorum bostancı da ki farcılar dahil. Açılmıyor.
    Belki üzerinde çok çalışılarak ve değişik teknik ve alet ile açılabilir . Olmaz diye birşey yok.
    Ama ısı tabancası vs şeylerle amatör bir kişi açamaz.
    Açarsa da helal olsun derim can-i gönülden.

• ha bi de DH da far camını açıp mercek takan yönetici arkadaşlarda biliyorum.
    onlarada sorabilirsiniz.
    ama onların açtığı far mako idi.
  • Meganeforum.neti imzanıza yazdığınıza göre demek ki bunlarla fazla ilgilisiniz. Ben hiç megane farı açmadım bu yüzden direk açarım diye atladım :)
    Sistem dediğiniz gibiyse onu açmak zor olabilir ve türk işi yöntemlerimizi denemekten başka çare kalmaz. Olur da bir gün elime denk gelirse son çare diye keserim o camı yine açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Meganeforum.neti imzanıza yazdığınıza göre demek ki bunlarla fazla ilgilisiniz. Ben hiç megane farı açmadım bu yüzden direk açarım diye atladım :)
    Sistem dediğiniz gibiyse onu açmak zor olabilir ve türk işi yöntemlerimizi denemekten başka çare kalmaz. Olur da bir gün elime denk gelirse son çare diye keserim o camı yine açarım

:) yok estağfirullah bende zamanında atlamıştım ve şu an 2 takım far pert halde duruyor :) Ve bıktım açamadım. Ha değişik bir taktikle ve sabırla birisi açarsa helal olsun . Ben dayanamadım sinirden ve bıraktım :)

Eğer siz açarsanız ileri de emin olun bu konuda size işte bağlarım :D
    meganeforum.net evet meggy cilerin buluşma noktası. Nickim aKhn.
    Orda da çok tartıştık konuyu ama açamadık :)

• Bu akşam hdd den meggy2 orj. farına 1 sene önce yaptığım mercek montajını koyacağım buraya.
    Gerçi yalan yok çoğunu arkadaş yaptı :)

Ha nasıl açıldı? Çıkma farlar. Kartal sanayi de her perşembe kırık ya da sağlam çoğu far atılıyor. Bizde rastgele geçerken gördük ve aldık.
    Farın teki açıktı. Tekinin de kenarlarından dremel ile kesmiştik :)
    O yerde ben yaklaşık 15-16 takım far motoru da almıştım. Ve çoğu da satıldı şans işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.