Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende 2004 megan aldım 1,6 benzinli 22,800 e kapattım en son dinamik + tekno paket var(sunroof zenon hız sabitleyici v.s.) aracı 49.000km de aldım orjinal km sinde maisten aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 26 Ocak 2011; 22:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arost

bizde megane 2 sahibi olduk bakalım 2005 model 1.6 dynamique 57 binde 22.500 tl ye aldık nasıldır fiyat ?

fiyat güzel hayırlı olsun kazasız belasız

quote:

merhaba arkadaşlar bende 2004 megan aldım 1,6 benzinli 22,800 e kapattım en son dinamik + tekno paket var(sunroof zenon hız sabitleyici v.s.) aracı 49.000km de aldım orjinal km sinde maisten aldım

size de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin güzel fiyata almışsınız

ikinizi de kulübe ekliyorum

@hasomen

megane ların motorunda kronik bir sorun yoktur hocam aracı iyice bi servise gösterdikten sonra alabilirsiniz.hb sedanlardan ucuz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

bizde megane 2 sahibi olduk bakalım 2005 model 1.6 dynamique 57 binde 22.500 tl ye aldık nasıldır fiyat ?

fiyat güzel hayırlı olsun kazasız belasız

quote:

merhaba arkadaşlar bende 2004 megan aldım 1,6 benzinli 22,800 e kapattım en son dinamik + tekno paket var(sunroof zenon hız sabitleyici v.s.) aracı 49.000km de aldım orjinal km sinde maisten aldım

size de hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin güzel fiyata almışsınız

ikinizi de kulübe ekliyorum

@hasomen

megane ların motorunda kronik bir sorun yoktur hocam aracı iyice bi servise gösterdikten sonra alabilirsiniz.hb sedanlardan ucuz olur

Teşekkürler kulube nasıl katılacaz?

• eklemiştim zaten kulübe hoşgeldiniz
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-2008-model-40-000-km-benj-rengi-41688654/detay/

bu aracı almaya niyetliyim eğer temizse, gidip göreceğim. araçtan biraz bahseder misiniz? sizce nasıldır fiyatı, donanımı vs. ?
  • quote:

eklemiştim zaten kulübe hoşgeldiniz

teşekkürler
  • 80.ÜmitSercan nickini user84 olarak değiştirebilir misin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 clio rxt aracımı sattım 22.000 tl megan iki dinamik aldım
    ,

geçmiş konuları pek incelemedim pek vaktim olmuyor araçta bi ses var aynadan geliyor fan sesi gibi nedir nasıl giderilir bu motor sürekli çalışıyormu acaba

bende 2004 clio mu satıp megane 2 2005 dinamik aldım ve benimde aynanın arkasından ses geliyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 clio rxt aracımı sattım 22.000 tl megan iki dinamik aldım
    ,

geçmiş konuları pek incelemedim pek vaktim olmuyor araçta bi ses var aynadan geliyor fan sesi gibi nedir nasıl giderilir bu motor sürekli çalışıyormu acaba

bende 2004 clio mu satıp megane 2 2005 dinamik aldım ve benimde aynanın arkasından ses geliyor :)

Aynanın içinde dijital klimanın ısı sensörü var ve sesi yapanda sensörün fanı. Zamanla tozlanıp ses yapabiliyor, söküp temizleyebilirsiniz. Beceremem derseniz servise gittiğinizde söylersiniz temizlerler ama ses bir süre sonra yine eskisi gibi çıkacaktır.Yenisini alıpta taktırmayın o da bir süre onra ses yapmaya başlar.Kafanıza takmayın herhangi bir sorun yaratmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: user84

80.ÜmitSercan nickini user84 olarak değiştirebilir misin kardeşim.

• quote:

quote:

Sağolasın
  • quote:

quote:

quote:

Sağolasın

• arkadaşlar ben de aranıza katıldım, beni de listeye ekleyeiblirsiniz.
    aracım 2006 megane II hb 1.4 authentique - bej renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimani21

arkadaşlar ben de aranıza katıldım, beni de listeye ekleyeiblirsiniz.
    aracım 2006 megane II hb 1.4 authentique - bej renk

kusura bakmayın atlamışım sizi şimdi ekliyorum
  • Arkadaşlar 2005 model full+full 77.000 km de LPG li (BRC )bir megane II buldum. fiyatı 25.500 bir ay içinde araç alıcam. sizce bu araç nasıldır? özellik olarak sunroof lu mercek farlı . daha öcneden tanıdığımızda vardı bunun aynısı araba hasta olmuştum. gerek yol tutuşu ve yaptığı hız cam tavanlı olması ayrıca güzellik katıyor. rengi MAvi.

sizce bu fiyat uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar77

Arkadaşlar 2005 model full+full 77.000 km de LPG li (BRC )bir megane II buldum. fiyatı 25.500 bir ay içinde araç alıcam. sizce bu araç nasıldır? özellik olarak sunroof lu mercek farlı . daha öcneden tanıdığımızda vardı bunun aynısı araba hasta olmuştum. gerek yol tutuşu ve yaptığı hız cam tavanlı olması ayrıca güzellik katıyor. rengi MAvi.

aracın temziliğine göre değişir bende 2004 sedan var benzinli geçen yine bir müşteri çıktı(araç durduğu yerde müşterisi çıkıyor) 25.000 tl verdi ama vermedim satmayı düşünmüyorum aracı görmeden yorum yapmak boş olur piyasada 22-23 bin lirayada full megane var ama ya çok hırpalanmış oluyor yada masraflı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: yamtar77

Arkadaşlar 2005 model full+full 77.000 km de LPG li (BRC )bir megane II buldum. fiyatı 25.500 bir ay içinde araç alıcam. sizce bu araç nasıldır? özellik olarak sunroof lu mercek farlı . daha öcneden tanıdığımızda vardı bunun aynısı araba hasta olmuştum. gerek yol tutuşu ve yaptığı hız cam tavanlı olması ayrıca güzellik katıyor. rengi MAvi.

aracın temziliğine göre değişir bende 2004 sedan var benzinli geçen yine bir müşteri çıktı(araç durduğu yerde müşterisi çıkıyor) 25.000 tl verdi ama vermedim satmayı düşünmüyorum aracı görmeden yorum yapmak boş olur piyasada 22-23 bin lirayada full megane var ama ya çok hırpalanmış oluyor yada masraflı oluyor

hocam peki megane ların parçası pahalı mı? yada sürekli sorun çıkartan bi yeri varmı? sorunların çoğu kullanıcı hatasından kaynaklanıyor ama fabrika çıkışından olan bi sorunu var mı?

• maximum 26.000tl'ye alabileceğim en iyi dizel megane hangisidir? arka camların elektrikli olması ve hız sabitleme bulunması benim için önemli. lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrin -- 19 Mart 2011; 14:32:29 >
  • bugun 2006 model 1.6 Expression plus benzinli triptonik vites sedan siyah renk megan aldım,içi bej döşeme cantları çelik jant ama dinamik modellerinden farklı bir cant,22.500 e aldım arka iki kapısı ve iki camurluk boyalı,boya takıntım olmadıgı icin sorun etmedim aldım,74.000 km de,benide aranıza eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

bugun 2006 model 1.6 Expression plus benzinli triptonik vites sedan siyah renk megan aldım,içi bej döşeme cantları çelik jant ama dinamik modellerinden farklı bir cant,22.500 e aldım arka iki kapısı ve iki camurluk boyalı,boya takıntım olmadıgı icin sorun etmedim aldım,74.000 km de,benide aranıza eklerseniz sevinirim

hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.