Bildirim
MEGANE II/KARTLI SİSTEM (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
quote:
Orjinalden alıntı: xradiancex
megane 3 ile standart gelir de biz de kurtuluruz inşallah
Değil III , 4 ile gelmesine bile şüpheyle bakıyorum
Türkiye içine verilen megane'lar,hatta renault'un Türkiye'de üretilen tüm modellerini de bunun içine alabiliriz,donanımda yapılan kısıtlamaları göz önüne aldığımızda haklısın red_power
megane III lerin 2008 yazı veya 2009 başı gibi çıkması bekleniyorMUŞ
bu arada mais'e 1.9dci veya 2.0dci getirtme ya da bir şekilde alma ihtimalimiz var mı? esp+asr de olacak ama
Orjinalden alıntı: tturnusol
süpermiş valla 1.9 dci havada kaçar uçar gider gelir bir makinedir
usta hiç kullanma fırsatın oldumu dehşet birseydir herhalde
Orjinalden alıntı: cotech
yanlış anladıysam düzeltin ama biz renaulttan bahsediyoruz mercedesten değil heralde renaultların bütün modellerinde eğer eller serbest özelliği varsa kart cebinizde ise araçtan uzaklaşınca kapılar otomatik olarak kapanır açmak için araca yönelince ise kapı kollarını tutunca sensörler yardımıyla açılır eğer eller serbest marş özelliğide varsaki ayrı bir özelliktir kartı yuvaya sokmadan marşa basarız ama bütün bu özelliklerin çalışabilmesi için kapıların uzaktan kumandayla değilde eller serbest olarak kapatılması gerekir unutmadan megane 2 lerde de eller serbest vardır ben bizzat 2 tane gördüm üstelik 1.9 dci motor
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
quote:
Orjinalden alıntı: cotech
ARABAYA 1 METRE YAKLAŞINCA DEĞİL KAPI KOLLARINA DOKUNUNCA OTOMATİK OLARAK AÇILIR
quote:
Orjinalden alıntı: NiNa
havasından ve tek marştan fazla bi şeyi yok ama olanları var fuul versiyonlarında veya yurt dışında anahtar cebinde iken araca 1 metre yaklaşdığın zaman kapılar otomatik acılıyor ve araca bindiğin zaman kartı yuvaya sokmadan marşa basın araç çalışıyor yani tam kartlı sistem (Harika Değilmi?)
hyr senin dediğin gibi öyle değil bizzat mercedes e 270 de kaylesgo denilen bir sistem var arabaya 1 metre yaklaştığın zaman anahtarın cebinde olduğu zaman açilir hiç bir düğmeye basmayada gerek yok
benim araçta araçtan uzaklaşınca otomatik kapı kilitleniyor
ama bu bildiğim kadarıyla eller serbest özelliğinden değil belirli bir süre sonra otomatik kapanıyor_____________________________
-
o özelliğin eller serbestle ilgisi yok kapılara belirli bir süre dokunmayınca kendise otomatik kilitliyo bu özellik bütün meganlarda var bildiğim kadarıyla
_____________________________ -
quote:
o özelliğin eller serbestle ilgisi yok kapılara belirli bir süre dokunmayınca kendise otomatik kilitliyo bu özellik bütün meganlarda var bildiğim kadarıyla
aynen öyle,kumandadan kilidi açtıktan sonra kapıyı açmazsan geri kitliyor._____________________________ -
-
quote:
Orjinalden alıntı: kudal
bu kartlı meganelerde arabayı çalıştırmadan camlar nasıl açılıyor?
öyle bi imkan veya özelliklek yok,sadece dinamiklerde kilit düğmesine ard arda iki defa basınca açık camları ve varsa sunroof u kapatıyor
aslında bu tüm meganlarda var kilit düğmesine iki kez basınca bendede sürücü tarafındaki camları kapatıyor
bunun gibi özellikler daha önce yazıldı buradan detaylı bilgiye ulaşılabilir
http://forum.donanimhaber.com/m_11508805/tm.htm
quote:
Orjinalden alıntı: kudal
bu kartlı meganelerde arabayı çalıştırmadan camlar nasıl açılıyor?
kartı yuvaya soktuktan sonra aracı çalıştırmak için depriyaj ve frene basıyorsun ya bunda basmadan start düğmesine bir kere bas araca elektrik verecektir o zaman aracın herşeyini konrol edebilirsin_____________________________ -
quote:
aslında bu tüm meganlarda var kilit düğmesine iki kez basınca bendede sürücü tarafındaki camları kapatıyor
bunun gibi özellikler daha önce yazıldı buradan detaylı bilgiye ulaşılabilir
http://forum.donanimhaber.com/m_11508805/tm.htm
arkadaşlar bende 2007 model 1.4 16v aut arac var ama dediğiniz gibi cam acıkken kitlediğimde camı kapanmadığını gördüm neden acaba iki kerede üçkerede kilit tuşuna basıyorum olmuyor daha fazla bilgi varmıdır bu konuda_____________________________
-
bende 2004 MeganeII dinamik var, kilit düğmesine iki kere peşpeşe basınca camlar otomatik olarak kapanıyor, ancak babamın 2007 MeganeII otantik aracında bu iki kere basmayla kilitlenme olayı olmuyor. 2007'lerde iptal etmişler. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gurhangurcan_
bende 2004 MeganeII dinamik var, kilit düğmesine iki kere peşpeşe basınca camlar otomatik olarak kapanıyor, ancak babamın 2007 MeganeII otantik aracında bu iki kere basmayla kilitlenme olayı olmuyor. 2007'lerde iptal etmişler.
2007 privilege larda var
quote:
Orjinalden alıntı: xradiancex
quote:
Orjinalden alıntı: gurhangurcan_
bende 2004 MeganeII dinamik var, kilit düğmesine iki kere peşpeşe basınca camlar otomatik olarak kapanıyor, ancak babamın 2007 MeganeII otantik aracında bu iki kere basmayla kilitlenme olayı olmuyor. 2007'lerde iptal etmişler.
2007 privilege larda var
exp. da da var_____________________________ -
2007 lerde kapıların otomatik kitlenmesi iptal edilmiş... _____________________________ Good drivers just drive !... -
quote:
Orjinalden alıntı: salatan
2007 lerde kapıların otomatik kitlenmesi iptal edilmiş...
Kapıların otomatik kitlenmesi vardır_____________________________ -
kartlı sistemler de vurdurarak çalıştırabiliyo muyuz?
anahtardaki gibi marştan önceki kademe olan ateşleme sistemini açma olayı yoktu yanlış hatırlamıyorsam bunlarda_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: salatan
2007 lerde kapıların otomatik kitlenmesi iptal edilmiş...
kapıların otomatik kilitlemesi var sadece devreye almak gerekiyor_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba.Bende 2005 Megane II HB Authentique var.Otomatik cam kapatması mevcut.Ancak 2006 larda ve 2007 lerin bazılarında bu özelliklerin bir çoğu yok.Sanırım zam yapamadıklarından kaynaklanıyor.Bir çok modellerde olmayan ESP bile 2005 lerde var.Hatta bazılarında yol bilgisayarını bile kaldırmışlar.
ayrıca bu arabaları vurdurarak çalıştıramassınız.Kart'ın pili bitse bile yine çalıştırır.Sadece kapı kumandası olmaz.Hareket sonrası kapıların otomatik kilitlenmesi bu modellerde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutahyaadnan -- 15 Mart 2007; 12:37:34 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı