Şimdi Ara

MEGANE II İÇ KAPI KOLU SOYULANLAR KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
6
Favori
140.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redline_59

ya arkadaslar nerey ne maılı atıorsunuz ben o sekmeyı tıkladıgımda bısey acılmıor beyaz bı ekran gelıor ve kalıor. bırde maıle ne yazıorsunuz plaka model vs gıbı seylerden bahsedıormusunuz? yardımcı olursanız sewınırım gercekten

browser değiştir eğer opera yada firefox ile denersen bazen açılmıyor, ie ile açacaksın. ordaki gerekli tüm bilgileri dolduracaksın.
    ayrıca yetkl, servis denen naneyi 2-3 keredir kullanıyorum, cüzi paralara çok şeyler yaptırdım. hatta kozmetik olarak herşeyi yaptırdım diyebilirim. şimdi değiştirmek istediğim birkaç parça daha var yine maise mail yolları göründü :) ayrıca bu işlemin bedeli 430 tl ve reno mais servislere 560tlye kadar işlem hakkı tanıyor. eğer gözünüze çirkin gelen noktalar varsa onları da ekleyin maile ve o şekilde yaotırın 600e falan tamamlayın üste para vermezsiniz. servis nasıl olsa maisten parasını alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekropsi -- 30 Mart 2010; 0:59:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

ya arkadaslar nerey ne maılı atıorsunuz ben o sekmeyı tıkladıgımda bısey acılmıor beyaz bı ekran gelıor ve kalıor. bırde maıle ne yazıorsunuz plaka model vs gıbı seylerden bahsedıormusunuz? yardımcı olursanız sewınırım gercekten

browser değiştir eğer opera yada firefox ile denersen bazen açılmıyor, ie ile açacaksın. ordaki gerekli tüm bilgileri dolduracaksın.
    ayrıca yetkl, servis denen naneyi 2-3 keredir kullanıyorum, cüzi paralara çok şeyler yaptırdım. hatta kozmetik olarak herşeyi yaptırdım diyebilirim. şimdi değiştirmek istediğim birkaç parça daha var yine maise mail yolları göründü :) ayrıca bu işlemin bedeli 430 tl ve reno mais servislere 560tlye kadar işlem hakkı tanıyor. eğer gözünüze çirkin gelen noktalar varsa onları da ekleyin maile ve o şekilde yaotırın 600e falan tamamlayın üste para vermezsiniz. servis nasıl olsa maisten parasını alıyor.

tesekkurler

• 2004 megane 2 için de şu kapı kolu değiştirtme olayını deneyeceğim, Renault şaşırttı beni
  • ben arka kapılar için cam açma düğmenin içinde bulunduğu plastikleri de değiştirttim. sadece ön kapılar değil yani. ön göğüsü de komple değiştirtecektim 250 lira fark istediler vermedim o kaldı.
  • bende mail atmıştım bakımlarını yaptırmadıysanız serviste yapmıyolar hatalı olmalarına rağmen
  • ben direksiyon kutusu için atmştım bakımları devamlı servisde yapılmağı için reddetmişlerdi gene aynısı olur sanırım o yüzden atamıcam

ne alakası varsa kapı kolunu devamlı servise gelmeyle iş olsun araba senin üretimin her kusurundan sorumlu olmalısın

mais bann
  • 16.04.2010 Cuma günü mesaj attım, 19.04 Pazartesi günü Renault Mais ten aradılar, tüm bakımlarının yetkili serviste yapıldığının görüldüğünü, kapı kollarının ücretsiz değişmesi için Yetkili servis K.Tepretoğulları AŞ den randevu alındığını söylediler. Bu sabah servise bıraktım, öğlen aldım. Sağolasın Renault, Sağolasın bu konuda Renault a ilk maili atan ve forumda linki paylaşan arkadaş. (Not: Aracım 2004 Megane Dynamiqe 99.000 km 2.sahibiyim.)

• bende kapı kolları için attım servise yönlerdirdiler ama servisin elinde kapı kolu yokmuş...
    beni arayacaklar...
  • YAW GELDE SİNİR OLMA NE ALAKA YETKİLİ SERVİS BAKIMI OLMASI KAPI KOLU BU AH MAİS AHH

SİZİ BAYA SOYDUK KOLLAR BİZDEN OLSUN DİYOLAR HERALDE
  • ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK

ABİLER RENO BENİ HAKSIZ ÇIKARDI VE DEĞİŞİMİ KABUL ETTİ KAPI KOLLARINI VE VİTES TOPUZUNU ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRDİLER

ARACIN ÖN FAN IZGARASIDA PARFUMDEN SOYULMUŞDU ONUDA İSTEMİŞTİM ONU KABUL ETMEDİLER

ŞİKAYETE YAZMADIĞIM SONRADAN AKLIMA GELEN VİTES TOPUZUNUDA O AN TELEFONDA SÖYLEDİM YARISINI KARŞILARIZ DEDİLER FAKAT BENİM DAHA ÖNCEDEN DİREKSİYON KUTUSU BAŞVURUMU REDDETTİKLERİ VE BEN SONRA PARAYLA YETKİLİ SERVİSDE YAPTIRDIGIMI MALİYETLİ OLDUĞU GİBİ DURUMLARIMI SÖYLEYİNCE ONUNDA TAMAMINI KABUL ETTİLER

BU KONUDA SERVİS BAKIMLI OLUNMAMASINA RAĞMEN MAİLİMDE BUNU BELİRTMİŞTİM ZATEN BUNUN SERVİS BAKIMI İLE ALAKALI OLMAYACAĞINI FALAN YAZMIŞTIM BALVURU ŞEHRİNİ İSTANBUL OLARAK SEÇİN ONDAN SANIRIM DİREK MAİS DEN ARADILAR

BU NOKTADA RENAULT MÜŞTERİSİNİ MEMNUN ETTİ KİŞİDEN KİŞİYE ARABADAN ARABAYA DURUMDAN DURUMA FARKLILIKLAR OLUYOR ANLADIĞIM KADARIYLA

MEGANE II İÇ KAPI KOLU SOYULANLAR KULÜBÜ

• SOL KAPI

• SAĞ KAPI

• Bende forumda görürgörmez mail yazdım biraz önce aradılar 87 TL karşılığında değiştirebilecekleirni söylediler.Tabi bende kabul etmedim tekrar kontrol edeceklerini söylediler ama pek kabul edecekler gibi görünmüyor.Aracım 2007 model 39 binde
  • 3 gün içinde arayıp, servise davet ettiler, kapı kollarını değiştirdiler. Aracımı arkadaşımdan almıştım, O bakımlarını yetkili servisde yaptırmış. Keşke cam açma düğmelerini de söyleseymişim. Vites topuzum sağlam, herhalde otomatiklerde o sorun yok.
  • Fatura bedelini Renault Mais in ödeyeceğini söylediler. Bu arada faturanın bir nüshasını da bana verdiler. 2 kol bedeli + işcilik 240 TL tutmuş. İşciliğe servis 14 TL gibi bir bedel yazmış. Herhalde Maise kıyak oldu.
  • Bende forum sayesinde, maise e-posta attım. Yaklaşık 10 gün sonra bulumduğum yerdeki servisten beni aradılar ve değişimin bedelinin bir kısmını mais karşılayacağını bir kısmınında kendileri tarafından karşılanacağını ve benim herhangi bir ödeme yapmama gerek olmadığını söylediler.
    Servise gittim değişimin yaklaşık 1 saatte yapılacağını söylediler ama 2 saatten fazla sürdü aracı bana teslim etmeleri. Herhangibir belge ,fatura falan vermediler.
    Bende teşekkür ederek ayrıldım.
    Teşekkürler donanımhaber, teşekkürler mais.
  • Yapmazlar diyordum ama yaptılar :) Ücretsiz olarak kapı kolları ve cam açma kapama düğmeleri değiştirildi ayrıca klima lambasına sorun vardı onuda değiştiler üstüne güzelce birde yıkayıp temizleyip verdiler :) Teşekkürler Se-Sa, teşekkürler RENAULT :)
  • Direksiyon simidinin soyulmasıda benzer bir durum bunun için başvuran oldumu?
  • benim arabam 2007 50 bin km degiştirirlermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F0730BF06 -- 7 Mayıs 2010; 21:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebe

benim arabam 2007 50 bin km degiştirirlermi acaba

Benim imzamdaki araç 2004 model ve değişim yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.