Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
27.037
Cevap
140
Favori
3.092.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimlerin hepsini sıkıştırdım tek dosya halinde içinde yükle yükle bitmiyor :) 25 adet ayrıntılı fotograf var arşivlemek isteyen linkten indirebilir.Dosya 3,5mb
    s2.dosya.tc
    dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/megane2dreksiyon.rar.html

sıkışmış dosya için şifre =www.donanimhaber.com

• Buada scenic üzerinde yapılmış olan bir su testi belli bölgeler var gerçi scenic meganeın biraz buyultulmuşu her donanımı aşağı yukarı aynı parçalara kadar fabrika bu bölgelere tazdikli su vererek sızdırmazlığı test ediyor pdf linkte mevcuttur ;)
    s2.dosya.tc
    dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/sutesti.rar.html

sıkışmış dosya için şifre =www.donanimhaber.com

• Cd li radyoya sahip olan arkadaşların sesi sonuna kadar açarlarsa uzun çalışma sonucu çıkış yanarsa yada kısa devre olursa çıkış adı verilen entegre yanar piyasada 10-20 lira civarındadır değiştiriseniz sorunsuz çalışır radyo kaset çalarlardada bulunur ama entegrenin modeli farklı olabilir.

• Çıkış değişimi 2. bölüm

• Çok güzel bir fikir . Bizim su giderleri sağlı sollu bütün spisliği toplayıp yağmur yağdığında yada araba yıkandığı zaman su giderleri ile pisliği zemine akıtıyor tabi tıkanmadı ise ancak hava sıcaksa yani yaz ise butun toplanmış olan bözek ölüsü yaprak toz toprak hepsi buyuk hava deliğinden pek delik denemez çok buyuk dikdörtgen alan hepsi havalandırmadan içeri geliyor ve butun hepsi polen filitresini gidiyor .Bir arkadaş birişe filitre takmış çok hoşuma gitti bende takacağım yani butun kaba pislikler dışarıda kalıyor içeri boşlu boşuna alınmıyor içeri artık sadece girerse toz giriyor. + Adamlar klima temizleme sprayini sağ ve soldaki delikten sokup tahliyelerin bölümünü temizletiyorlar ama kaba pisliği alamaz yinede el gibi, resimlerle sunuyorum yakın zamanda bu bölümü açacak olan arkadaş varsa en yakındaki hırdavatçıdan aliminyum delikleri biraz buyuk olan bir sineklik kestirip taksın bence çok faydalı olur içeri pislik girmez hava harici

• aleminyum sineklik takılmış halde artık sadece hava ve toz girebilir ;) Aslında araç üretilirken mühendisler bunu nasıl atlamışlar şaşıyorum çünkü çok buyuk bir delik ve gelen geçen herşeyi içeri alıyor buda kalarüfer ve klimayı kirletiyor olanda filitreye oluyor resimdeki gibi leş gibi

• evet bu fikir izgara icin iyiymis. golge olsun diye agac altina koyunca bazen inanilmaz yaprak oluyor, bocekler de cabasi tabi
  • merhaba arkadaşlar;
    2 ay önce 2004 megane hb 1,5 dci alarak aranıza katıldım.
    aslında dh ciyim fakat araç bölümüne daha yeni geldim.
    bilgiler ve paylaşım harika..
    Ben de aracı aldığımda servise götürüp ekspertiz yaptırdım. Bi kaç masraf çıktı tabii..
    Triger, amortisör vs..
    arkadaşlar aldığımda servise götürdüğümde arabayı muayeneye götürebilecdekleri sölemişlerdi cüzi bi paraya benimde işime geldi bıraktım. Akşam üstü bi telefon turbo hortumu patlamıs aracın.. eeee... 400 ytl ne yapalım.. nasıl patlattıysan değiştir falan hikaye oldu tabii sonucta bıraz sert konusunca servis sorumlusu abi sen servise bakma topkapıda yeşil kunduranın arkasındaki oto sanayide var küçük bi parça al gel takıyım değmez 400 e dedii..
    gittim (zaten 400 veremezdim) adam daha ben megane turbo borusu dedim bana 15 cm uzunluğunda 8 cm capında bi hortum verdi. Ne kadar 20 ytl.. aradığın bu al bunu tak unut orayı dedi. Bilginiz olsun servise güven olmuyor. daha neler varda sırayla yazıcam..

• n95master kardes valla helal olsun süper resimler. üşenmemiş yüklemişsin resimleri bravo yani diyecek başka bişi bulamadım
  • N95MASTER tek kelime ile süpersin aslında vakti olan birisi bu resimleri forumdaki tüm resimleri biriktirik bir arşiv hazırlayıp pdf formatına çevirse muhteşem arşiv olur
  • arkadaşlar aracımla bu gün tüvtürk müdür nedir ordan muayeneden geçtim...
    araç kusursuz olarak geçti çok şükür zaten 2-3 ay önce bakıma girmişti yetkili serviste....
    randevulu gittiğim için 30 dk da çıktım.. tabii ankara da..
    darısı muayeneye gireceklerin başına....
  • Ön sayfada paylaşmış olduğum 2 adet sıkıştırılmış dosyadaki resim ve pdf dosyayı indirin ileride işinize yarıyabilir. Vizdene geçenlere hayırlısı olsun . İlk başladığı zaman gitmiştim ben kısa falar ayarsız. janttaki bijonları göremedik motor seri nosunu göremedik demişlerdi geçmiştim ama adama dedim sorsaydın gösteriridim hepsini olmaz ben görecem dedi salak adam arabayı bilmiyorsa göremiyor sonra hafif kusur diye yazıyor. Sanıyorum şimdi işler daha rahat yürüyor .
  • Muayenede seri numaralarini goremedikleri araclari yetkili servise gonderip oradan yazili resmi kagit istedikleri de oluyormus. benimde kasimda doluyor, daha once gitsem mi diye dusunuyorum.

bir de artik tum TÜV'ler randevulu sisteme geciyor.
  • Beyler tampon sökme resmi veya videosu varmı , Arka tampon ses yapıyor, bir söküp nereden geliyor diye bakmak izole etmek istiyorum.
  • Arkdaslar YAkında İlk BAkım Olan 15.000 Bakımana Gireceğiz. Fiyat VE yapılan işlermler HAkkında Bilgi Alabilirmiyim ..

Özellikle KApı gıcırtıları BEni Sinir etmeye BAsladı Allaha Sükür Ön gögüsten Tıkırtı Gemiyor fakat bazı Sİze sorularım olcak ..

Ön amortisörlerden Hafif bir cukura giriliği zaman camlar acık ise cok az bir sekilde gırrccc şeklinde 2 metalin birbirine sürtme sesi geliyor.

ve aracım özellikle 3 viteste 1600/1800 dd arasında teklemeler yapıyor ve bu teklemeler devir saatindede gözlemlenebiliyor(ayagınız gazda sabit . gaza basma oranıyla alakalı değil)

birde arac ayagınız sabit bir sekilde debriyajdan cekildiği zaman yine aynı teklemeyi yapıyor (bu tekleme diğer tekleden daha kuvvetli özellikle rampada kalkarken ) aynı rampada 2 ile kalktıgımız zaman bu sorun yok arac 1.5 dci yardımcı olursanız sevinirim ...
  • Arka tampon yok ama ön tamponu ayrıntılı sunmuştum ön sayfalarda
  • yani muayenede bi zorluk çıkarmadılar işte sağdan soldan duyduğumuzla tarihi geçmemiş yangın tüpü reflektör
    ilk yardım çantası bunları karayollarıda istiyordu zaten araba 3 yaşında rahat geçtim... ama 2. muayene için dönenlerde yok değildi tabii...
    ücret 123.9tl fakat bi vatandaş vardı 3 gün geçmiş muayenesi 6.9tl faiz işletmişler insafsızlar biz parayı ağaçtan topluyoruzya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 1 Ağustos 2009; 9:43:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42has42

Arkdaslar YAkında İlk BAkım Olan 15.000 Bakımana Gireceğiz. Fiyat VE yapılan işlermler HAkkında Bilgi Alabilirmiyim ..

Özellikle KApı gıcırtıları BEni Sinir etmeye BAsladı Allaha Sükür Ön gögüsten Tıkırtı Gemiyor fakat bazı Sİze sorularım olcak ..

Ön amortisörlerden Hafif bir cukura giriliği zaman camlar acık ise cok az bir sekilde gırrccc şeklinde 2 metalin birbirine sürtme sesi geliyor.

ve aracım özellikle 3 viteste 1600/1800 dd arasında teklemeler yapıyor ve bu teklemeler devir saatindede gözlemlenebiliyor(ayagınız gazda sabit . gaza basma oranıyla alakalı değil)

birde arac ayagınız sabit bir sekilde debriyajdan cekildiği zaman yine aynı teklemeyi yapıyor (bu tekleme diğer tekleden daha kuvvetli özellikle rampada kalkarken ) aynı rampada 2 ile kalktıgımız zaman bu sorun yok arac 1.5 dci yardımcı olursanız sevinirim ...

Bende bu kapı gıcırtısı için bir hışımla servise gittim garanti kapsamında idi aracım.Eleman yaglayıcı sprey sıktı ses kesildi.Deneyebilirsin.

• Kapı bagaj ve kaput menteşelerine philips contac cleaner ve wd40 spray kullanabilirsin ancak yağla bir guzel temizleyip yağladıktan sonra bez ile taşanları temizle çunku spray boyaya zarar verebilir. Modor konusundada Servis yolu görünüyor gibi
  • aracaın garantili nede olsa bütün şikayetlerini sırala elleri mecbur yapacaklar hepsini
    42has42
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.