Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.038
Cevap
136
Favori
3.151.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
    Sol ön kapıyı açınca metal etiket var oradan da bakabilrisin.

quote:

Orjinalden alıntı: karlman

arkadaşlar 2004 megan2 sedan aracın 195 e 15 olan lastiklerine yaz ayında öne ve arkaya nekadar hava basıyoruz

Orjinalden alıntı: LENCER

Ben sana başımdan geçen bir vaka yı anlatayım.Biz bir aracımıza yanlış lastik seçiminden dolayı içeri yol sesini aldı.Bize dediler ki focus ta içeri ses alıyor.Onlar müzigin sesini açıyolar dedi.Bizde öyle yaptık.Birgün gece misafir lik dönüşü yegenim uyuyordu müzigin sesini kapattık aman ALLAHIM az daha arabadan atacaktım kendimi çok geçmeden Bridgestone lastik aldık kurtulduk.Siz o focuslarınıza nasıl dayanıyosunuz yol sesine.

Sesten şikayetçiysen Civic'e hiç binme istersen
    Bizim çözümlerimiz var ancak onların yok.Ben 3M bant çektirmeyi düşünüyorum.%90 kesiyor sesi.Hondacılar napar bilemem...
    Hem rüzgar sesi olsunda orası burası plastik olmasın.Ben razıyım sese.Sesten cana zarar gelmez.Ama plastikten gelir...Tabi sizin araçların içinde çelik barlar varmış.Bir Megane kullanıcısı sölemişti.Ama benim kaza halinde gördüğüm Megane'lerin hiç birinde Çelik Bar göremedim ? Kaza anında hokus pokusmu oluyor acaba ???

• resimleri doğru ekleyebildiysem hiç göremediğin çelik barları görmüş olursun

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

geldiginden yine bize gelmişsin

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orjinalden alıntı: LENCER

BU ARADA U_y_c_a UZAKLAŞTIRILMIŞ ERDEM24 TEMSİLCİSİ.

michelin daha iiyi...valla bizde var..gayet sessiz... okdar abartılıyorki bu ses hikayesi... anlayamıyorum..sanki bindikleri c sınıfları çok sessiz..neyse.

ben geldim...Erdem24 temsilci felan değil..

Forumlar dalga geçme yeri değil... bilgi paylaşma yeridir... oke...

triger
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozzi

resimleri doğru ekleyebildiysem hiç göremediğin çelik barları görmüş olursun

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

oozzi arkadaşım beni büyük bir dertten kurtardın şimdi aşagı inip arka tamponun altına yatıp o aradan çelik bar ı çekmeye çalışcaktım erdem24 için.Teşekkürler.Ben bu çelik barları tamponu gövde rengine boyatırken görmüştüm helal olsun dedim.

• Erdm24, nereye 3M bant cekiliyor, ben bilmiyorum veya soylediginizde kacirdim..
  • celik barlar tum araclarda asagi yukari ayni sekilde ve ayni yerde bu barlar var, onemli olan kaza aninda enerjiyi nasil absorbe ettikleri.

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

celik barlar tum araclarda asagi yukari ayni sekilde ve ayni yerde bu barlar var, onemli olan kaza aninda enerjiyi nasil absorbe ettikleri.

Sen araba mı arıyodun yanlış mı hatırlıyorum yoksa varmıydı araban.
  • arkadaşım ben satıyorum 2005 megane II dinamik sedan sunrooflu ateş kırmızısı tüm bakımları yetkili serviste yapıldı geçmişini öğrenebilirsin kapalı garaj arabası aracım dizel istediğim fiyat 27.500 kilometresi 110.000 uzun yolda yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 23 Mayıs 2008; 13:33:02 >

Orjinalden alıntı: meganizm

quote:

Orjinalden alıntı: oozzi

resimleri doğru ekleyebildiysem hiç göremediğin çelik barları görmüş olursun

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

oozzi arkadaşım beni büyük bir dertten kurtardın şimdi aşagı inip arka tamponun altına yatıp o aradan çelik bar ı çekmeye çalışcaktım erdem24 için.Teşekkürler.Ben bu çelik barları tamponu gövde rengine boyatırken görmüştüm helal olsun dedim.

rica ederim ben de xenon montajı sırasında görmüştüm hazır tampon sökülmüşken fotolarını çekeyim dedim

• e iyi işte, dizel otomatik verelim:)))))))))))))

quote:

cok tesekkurler, ancak senede 10-15bin km yaptigim icin ve esiminde kullanmasi acisindan benzinli otomatik bakiyorum, butcemde ne yazikki o kadar degil zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: unsal28

e iyi işte, dizel otomatik verelim:)))))))))))))

quote:

cok tesekkurler, ancak senede 10-15bin km yaptigim icin ve esiminde kullanmasi acisindan benzinli otomatik bakiyorum, butcemde ne yazikki o kadar degil zaten.

Orjinalden alıntı: meganizm

triger bana özelden adresini verirmisin.(hot).profilin kapalı.

triger
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteach_drc

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

Orjinalden alıntı: n95master

6 lı cd changerı teyip i olmadna kullanamzsın cunku teyip onu suruyor ses çıkışı teyipte 6 cd changerda pre amp i var yani ses çok duşuk teyip sesi yukseltiyor ve konsoldaki displaye bilgi gonderiyor yani onsuz kullanamazsın anca uyumlu olan başka bir teyip varsa ona bağlarsın .

^Biotech^

demiş oldugun cd changer a baktım artık bagaja konulan cd changer devri kapandı artık butun araçlarda pejoda fiatta hepsinde konsolda artık kod oldugu için çalınma olayıda yok pek , yada kasko yap çalınırsa kaskodan parasını alırsın . o dediğin changer çok buyuk bagaja konulmaz hem megan 1 ler zamanından kalma onlar çok eski cihazlar bilgine

Ben şunu sormak istedim.Aracın orjinal kaset çaları ile altta 6lı cd player olsa kullanabiliyormuyuz?

evet. zaten 6'lı changer tek başına kullanılamıyor. changırı kasetçaların altındaki boşluğa yerleştiriyorsunuz.changerın arkasından bir kablo çıkıyo, o kabloyu kasetçaların arkasındaki boş sokete takıyorsunuz, kodunu giriyorsunuz ve kullanıyorsunuz. ben de sonradan taktırdm. gittigidiyordan 200 YTL'ye aldım ve çok memnunum. direksiyon kumandanızdan cd'leri ve şarkıları değiştirebiliyorsunuz, radyo-kasetçalar-cd changer arasında geçişleri yapabiliyorsunuz.

Teşekkürler

• önler 32 arkalar 30 (32/30)
    quote:

Orjinalden alıntı: karlman

arkadaşlar 2004 megan2 sedan aracın 195 e 15 olan lastiklerine yaz ayında öne ve arkaya nekadar hava basıyoruz
    OKUYUCULAR ÜZÜLMESİN!!!
    BOZKURTLAR DİRİLECEKTİR
  • quote:

Erdm24, nereye 3M bant cekiliyor, ben bilmiyorum veya soylediginizde kacirdim..

Kapı içlerine ve cam kenarlarına çekiliyor.Saydam ve hiç belli olmuyor...

Arkadaşlar bahsettiğim çelik barlar onlar değil.Onlar bizim hurda Anadolda da var.Merak etmeyin o kadar bilgisiz olsa bu kadar kesin konuşmayız.Bahsettiğim barlar plastik olan çamurlukların altında.Tabi altındamı bilemem ama bir arkadaş plastik ama altında o kadar çelik bar var demişti.Ancak ben kırılıp ve ordan motoru gözüken çok araç gördüm....
    Xenon kitleri çok sakat yere koymuşsun.Allah göstermesin yandan bir darbede maf olur kitlerin.Bence farların altına yada çelik barların yakınına monte ettirmeliydin.Bizim araçlarda farların altına güzel oluyo.Meganelerde böyle bi boşluk yokmu far çevresinde ???
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.