Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (16 Mobil) - 7 Masaüstü16 Mobil
5 sn
27.037
Cevap
140
Favori
3.096.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yapıldığını daha detaylı anlatabilirmisiniz?Silecekler hiç sökülmeden mi temizleniyor?
    quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

arkadaslar bugun sanayide periyodik bakım yaptırdım arabama. elf 5w40 yağ 4,5 lt, yağ filtresi, hava filtresi, bujiler 140 lira tuttu. 20 lirada ustaya verdim. ayrıca benim jantların 3 ü acayip yamulmus 40 lirayada onları yaptırdım gayet güzel bi rakama hallettim bakımı. servisi aradım sordum bu bakıma 280+kdv dedi :) bu arada sileceklerin ordaki parcayı sökmeden tahliye deliğinin nası acılacagını öğrendim. deligin ordan asagıya giden boruya o kısmı sökmeden ulasılabiliyor yukardan asılınca o parca cıkıyor ve temizliği yapılabiliyor benimkinin içinden resmen kum cıktı agzına kadar dolmus. sonrada aynı sekilde yrine takılıyor gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

arkadaslar bugun sanayide periyodik bakım yaptırdım arabama. elf 5w40 yağ 4,5 lt, yağ filtresi, hava filtresi, bujiler 140 lira tuttu. 20 lirada ustaya verdim. ayrıca benim jantların 3 ü acayip yamulmus 40 lirayada onları yaptırdım gayet güzel bi rakama hallettim bakımı. servisi aradım sordum bu bakıma 280+kdv dedi :) bu arada sileceklerin ordaki parcayı sökmeden tahliye deliğinin nası acılacagını öğrendim. deligin ordan asagıya giden boruya o kısmı sökmeden ulasılabiliyor yukardan asılınca o parca cıkıyor ve temizliği yapılabiliyor benimkinin içinden resmen kum cıktı agzına kadar dolmus. sonrada aynı sekilde yrine takılıyor gayet güzel

ben 2-3 ay önce periyodik bakımını yaptırdım faturaya baktım polen filtreside(38.25 lira) içinde hepsi 149.80 tutmuş zammı gelmiş acaba??

• alttan açsanda üst tarafı açman şart çünkü esas pislik üst tarafta sanıyorum sadece hortumu temizledin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdurak

hayrican kardeş onu ben de farkettim. rç durudğu yerde çalıştığında daha az soğutuyor hreket halinde daha iyi soğutuyor. ama benimki durduğu yerde soğutuyor. seninki hiç soğutmuyorsa sorun vardır. ama hareket halinde daha iyi soğutuyor

Aracın durdugu yerde az sogutması normal çünkü devir 1000d\d de ama hareket halinde 2000d\d daha devirli oldugu için klima sogutuyor.
  • araç içine su alıyordu üst tarafı açmadan temizleme imkanınız yok üst tarafı önce plastik vidaları yarım tur çevirip çıkarıyorsunuz.karga burnu ile çıkartıyorsunuz silecekleri vidayı çıkartın alttan biraz zorlamayla çıkabilir ama benimki çıkmadı pas sökücü spreyle sıktım biraz bekledim ondan sonra çıktı..kanallara kompresörle hava bastım hemde kanallar çam yaprakları dolmuş ortada hava kanalı var ordan su almış en son yağmurlarda bayağı yağmur yağdı şimdilik bir şey yok..güzelce temizledim..açmadan temizlemek zor yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n95master

alttan açsanda üst tarafı açman şart çünkü esas pislik üst tarafta sanıyorum sadece hortumu temizledin

ustada oyle biliyorum dedi ve actı üst kısmı ama zaten üst kısımda pislik yoktu sadece hortumun için tıkalıydı yani üst kısmı acmadanda hortumu soküp temizleyebilirmişiz diyede konustuk sonra. ama tabi o sileceklerin oldugu kısımda pislik varsa ancak sökülerek temizlenebilir. yani hortumu söküp temizlendikten sonra su gidiyormu diye bakılıp üst kısmı söküp sökmeyeceğinize karar verebilirsiniz. hortumun fotografını cekip koyarım foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganizm

quote:

Orijinalden alıntı: hdurak

hayrican kardeş onu ben de farkettim. rç durudğu yerde çalıştığında daha az soğutuyor hreket halinde daha iyi soğutuyor. ama benimki durduğu yerde soğutuyor. seninki hiç soğutmuyorsa sorun vardır. ama hareket halinde daha iyi soğutuyor

Aracın durdugu yerde az sogutması normal çünkü devir 1000d\d de ama hareket halinde 2000d\d daha devirli oldugu için klima sogutuyor.

durduğu yerdede 2000-2500 devirde gaza basılı tutuncada soğutmuyor arkadaşlar
  • Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti ilk fotodaki laguna 2000 model far içinde siyah parça var 9 yıl önce orjinalinde var.

Megane 2009 da ise yeni son makyaj da orjinalinde var.buyrun fotoları.

MEGANE II BÖLÜMÜ

• Ön far kısa ampulu sökebilmek için elimizin çalışabileceği yer kısıtlı ayrıntılı resimler elime ulaştı paylaşayım dedim . Kısa farı değiştirmek kolay hemen yanında park ampulu var bunda yakınında uzun ampul var biraz uzakta orada alan daralıyor yanlız sinyaller biraz zor onun için ya tampon yada davlunbazı çıkarmak gerekiyor hepsini sunuyorum ;)

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• far ayar istorsa ayar vidasının yeri ve davlunbazı tutan tırnak ve farın katologtaki görünümü

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• Kısa ve park ampulu usten parmaklama yontemi ile değiştirmek ben yapamıyorum onu :)ve davlunbazı çıkarma

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

• Şu işi Clio da yaptım tam 1 saat ugraştım 2 ampulü degiştirmek için hiç biyeri sökmeden :(
  • Dreksiyon simidi sökülüşü ve dreksiyon göbeğinin kumanda kollarının sökümü ayrıntılı resimleir ile sunuyorum. değişen arkadaş yeni kol takımı satın almış. bazı arkadaşlarda oluyordu airbag e giden film kablo kırldığı için airbag hatası veriyor ama bu film kablo piyasada bulunabilen cinsten ayrıntılı fotoları mevcut

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 30 Temmuz 2009; 11:37:36 >

• 2. bölüm simidin sökülüşü

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 30 Temmuz 2009; 11:40:39 >
  • 3.bölüm airbag ve soketlerin sökümü

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 30 Temmuz 2009; 11:47:45 >
  • 4.bölüm

MEGANE II BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 30 Temmuz 2009; 12:17:48 >
  • 5.bölüm

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gate35 -- 30 Temmuz 2009; 12:45:57 >
  • 6. bölüm

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ
  • Ellerine sağlık n95master çok güzel olmuş.Hatta pdf ya da word belgesi olarak varsa tam arşivlik olur.
  • 7.bölüm

MEGANE II BÖLÜMÜ

MEGANE II BÖLÜMÜ
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.