Şimdi Ara

Megane II arkada kaç sis farı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Megane II extrem modelinde arka sis farı iki tane mi yoksa tek mi ?

Arka sis daha önce iki tane yanıyordu şimdi sadeca sol sis yanıyor, servis arka sis için zaten tek olur diyor, daha öncede geri vites lambası için tek demişlerdi servisdeki başka bi megane II nin geri lambalarına bakmıştık ancak öyle ikna oldu çok yüksek zekalı servis görevlisi,

Bazı modellerde tek geri lambası var ama nasıl servisse hangi aracın kaç lambası olduğunu bile bilmiyor.

arka sis farlarda iki tane yanıyordu diye hatırlıyorum ama çok kullanmadığım için tam emin değilim,

2008 extrem modelinde arka sis kaç tane bilen var mı ?

• 2 adet sis lambası var fakat bir tanesi aktif olarak çalışıyor. Çalışmayan diğer sis farının elektrik tesisatı çekili ve ampulü de içinde.Geri vites lambası ise çifttir ve ikiside aktiftir.
  • Çoğu araç gibi tek var.
    Bu arada eski broadwaymizde de tek vardı.
    Ne kadar az o kadar iyi,çoğu dengesisiz olur olmaz açıp gözümüzü kamaştırıyor
  • normalde her araçta sadece sol sis yanar fakat bazı akıllılar ikincisine de tesisat çektirip normal havada açıyorlar sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

normalde her araçta sadece sol sis yanar fakat bazı akıllılar ikincisine de tesisat çektirip normal havada açıyorlar sinir oluyorum

megané I'de mesela arka sis lambası çift, "bazı akıllılar" bence biraz daha araştırıp yazmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 29 Kasım 2010; 17:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

normalde her araçta sadece sol sis yanar fakat bazı akıllılar ikincisine de tesisat çektirip normal havada açıyorlar sinir oluyorum

megané I'de mesela arka sis lambası çift, "bazı akıllılar" bence biraz daha araştırıp yazmalı
    yeni model araçları kastetmiştim çoğunluğu öyledir fakat siz atladığınıza göre normal havada sis yakanlardansınız galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

yeni model araçları kastetmiştim çoğunluğu öyledir fakat siz atladığınıza göre normal havada sis yakanlardansınız galiba

normal havada sis lambası falan yakmam öndekileri gündüz farı olarak kullanırım uzun yolda, foruma mesaj yazmak atlamak oluyorsa siz de baya bir atlamışsınız sanırım

isterseniz yeni modellerden de örnek veririm ama bence uzatmaya gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.