Şimdi Ara

Megane Hb Touch Plus 1.5 EDC 2015

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikl, şimdi size şunu sormak istiyorum bende c4 comfort plus var dizel.Bizim kayınco renoda çalışıyor orda stand açmışlar ve renault çalışanlarına indirim yapıldığı sölenmiş ve 2015 model Megane Hb Touch Plus 1.5 EDC 58,550 Tl ye satışa sunmuş şimdi eğer bu kampanya karlıysa ve bu aracın kasası değişmiycekse bende almak istiyorum ne dersiniz.

Aracın renaulttaki satış fiyatı :
    Toplam 64.500 TL

Ama kayıncoya verilen listede 72.455 tl den 58.550 Tl ye düşüyor %19 indirim oluyor herhade böle yanında çünkü %19 indirim gösteriyor

Unutmuşken araçları şimdi alıyoruz bedelini ödüyoruz şubat ayında veya mart ayında bize veriyorlar.

• bende megan 2 dci sahibiyim ben aracımdan memnunum.yakıtı çok iyi.. sizinde mennun kalırsınsz diye düşünüyorum..
    aracın teslimi için mart gibi demişsiniz. onunda indirimden dolayı diye biliyorum..
  • ibrahim1976 İ kullanıcısına yanıt
    Peki fiyat olarak nasıl internete baktığımda 2014 2 ci eller daha pahalı sizce bu karlı bir alışveriş oluyormu sonuçta arabayı takip ediyorsunuzdur.
  • hocam sizin yerinizde olsam ikinci elle uğraşmam gider sıfırını alırdım. ikinci el alsan öncekisahibi aracı nasıl kulladı diye
    kafanda soru işareti olcağına biraz fazla veririrm sıfır alırım..kafan rahat olur.
  • ikinci elin fiyatları bu aralar biraz yükseldi. sıfır araçlardadaki yıl sonu indirimlerini takip edip.
    sıfır bakmak daha mantıklı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1976

hocam sizin yerinizde olsam ikinci elle uğraşmam gider sıfırını alırdım. ikinci el alsan öncekisahibi aracı nasıl kulladı diye
    kafanda soru işareti olcağına biraz fazla veririrm sıfır alırım..kafan rahat olur.

Yok hocam zaten yanlış cümlemi kurdum. Ben bu aracın sıfırını zaten suan alıcam ama merak ettiğim ben 2015 kasa alacağım bu aracı 1 sene sonra satıığımda 2 ci eli rahat gidermi ne kadar kaybım olur.
  • arabayı satarken dci meganlarda hiç bir sıkıntı yaşamazsın. fiyat konusuna gelince en fazla 3,4 bin gibi kaybınız olabilir.
    ama arabayı sıfır alırken indirimini güzel alırsanız o kaybında olcağını pek sanmam satarken..
  • kendimden örnek vercek olursak ben 2009 da 1.6 benzinli megan2 sıfır aldığımda ötv indirimi vardı. hemde bayii
    indirim yaptı. aracı aşağı yukarı 1.5 yıl kadar bindim satarken iki bin lira kaybım oldu.oda araç benzinli olduğu içi
    dizel olsaydı o kaybın olcağını sanmazdım..
  • ibrahim1976 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam suan benim dedigim aracin renault bursadan fiyat aldim ve interrnette baktigimda 65000 tl ye mal oluyor ama ben renaulttaki calisan kayincomdan oturu 59 bin liraya aliyorum ve bana verdikleri renaulttaki fiyat 2014 kasa fiyati benim alacagim arac 2015 makyajli kasa olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben bu yuzden megane almayi planliyorum ve kaybim sanirim satarken olmuycak gibi

• aracın fiyatını güzel almışsın. ileride arabamı satıyom dediğim zaman aracı indirimli aldığın için
    senin kaybı olacağını pek sanmam. hayırlısı olsun..
  • Hayirlisi diyelim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Arkadaşlar merhaba öncelikl, şimdi size şunu sormak istiyorum bende c4 comfort plus var dizel.Bizim kayınco renoda çalışıyor orda stand açmışlar ve renault çalışanlarına indirim yapıldığı sölenmiş ve 2015 model Megane Hb Touch Plus 1.5 EDC 58,550 Tl ye satışa sunmuş şimdi eğer bu kampanya karlıysa ve bu aracın kasası değişmiycekse bende almak istiyorum ne dersiniz.

Aracın renaulttaki satış fiyatı :
    Toplam 64.500 TL

Ama kayıncoya verilen listede 72.455 tl den 58.550 Tl ye düşüyor %19 indirim oluyor herhade böle yanında çünkü %19 indirim gösteriyor

Unutmuşken araçları şimdi alıyoruz bedelini ödüyoruz şubat ayında veya mart ayında bize veriyorlar.

Bende Megane Hb Touch Plus 1.5 DCI kaporasını verdim,Aralık başı gibi teslim edeceklerini söylediler

• hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • sezerx kullanıcısına yanıt
    Benim verdigim fiyatlar dogrultusundami hocam yani calisanmisiniz

• sezerx kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda bilgi verirmisiniz hocam acaba.
  • quote:

Fiyat konusunda bilgi verirmisiniz hocam acaba.

Megane Hb Touch Plus 1.5 DCI opak renk 57.650 TL. olarak anlaştık,umarım fiyat iyidir,yedek lastik dahil
  • Fiyat olarak sanırım iyi almışsında hocam manuel olanı oluyor sanırım bu
  • quote:

Fiyat olarak sanırım iyi almışsında hocam manuel olanı oluyor sanırım bu

Evet manuel,acaba daha ucuz alabileceğimiz yerler varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.