Şimdi Ara

Megane coupe devirdaim ve triger degisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun once arabanin su hortumunun ustunde bulunan havasini almak icin bulunan tipa gibi seyden su akitiyordu contasini degistirdim sorun gecti. Sonra ertesi gun orasi yirtildi onu hallettim bu sefer su akitmaya basladi hemen ozel servise goturdum devirdaimin degismesi gerektigini soylediler. Degistirmisken trigeride degisicem. Bana 250-300 gibi bir rakam soylediler bana ucuz geldi fiyat normal mi ve kesin devirdaimden mi yapar bunu? Yarin sabah birakicam araci ama emin olmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 5 Ağustos 2013; 0:42:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

Arkadaslar 2 gun once arabanin su hortumunun ustunde bulunan havasini almak icin bulunan tipa gibi seyden su akitiyordu contasini degistirdim sorun gecti. Sonra ertesi gun orasi yirtildi onu hallettim bu sefer su akitmaya basladi hemen ozel servise goturdum devirdaimin degismesi gerektigini soylediler. Degistirmisken trigeride degisicem. Bana 250-300 gibi bir rakam soylediler bana ucuz geldi fiyat normal mi ve kesin devirdaimden mi yapar bunu? Yarin sabah birakicam araci ama emin olmak istedim.

Sorunu tam yazmamışsınız. Su şuan nereden kaçıyor?

Devir-daim değişecekse triger kayışı ve gergiside değişir. 250 TL'ye yaptıramazsınız.(parça dahilse)

• bak dikkat et bazı uyanıklar açana kadar uygun fiyat verir açtıktan sonra nasılsa kaçmayacağından şuda değişcek buda diye fiyatı şişirir açıldıktan sonra değiştirmezsende yarın birşey oldumu dedik sen değiştirmedin der geçerler sen bir yere daha sorup fikir al muhakkak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Arkadaslar 2 gun once arabanin su hortumunun ustunde bulunan havasini almak icin bulunan tipa gibi seyden su akitiyordu contasini degistirdim sorun gecti. Sonra ertesi gun orasi yirtildi onu hallettim bu sefer su akitmaya basladi hemen ozel servise goturdum devirdaimin degismesi gerektigini soylediler. Degistirmisken trigeride degisicem. Bana 250-300 gibi bir rakam soylediler bana ucuz geldi fiyat normal mi ve kesin devirdaimden mi yapar bunu? Yarin sabah birakicam araci ama emin olmak istedim.

Devir-daim değişecekse triger kayışı ve gergiside değişir. 250 TL'ye yaptıramazsınız.(parça dahilse)

Su tam olarak arabanin altindaki yag tipasinin oradan akitiyor. 330Tlye degisiyor. Maltepe kayalarkentin oradaki koksal oto. Belki bilen vardir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Su tam olarak arabanin altindaki yag tipasinin oradan akitiyor. 330Tlye degisiyor. Maltepe kayalarkentin oradaki koksal oto. Belki bilen vardir

Genleşme kavanozuna el pompası ile hava bastırıp suyun nereden kaçtığını kesin olarak tespit ettirmeniz mümkün.

• Cevap atan arkadaslara tesekkur ederim. Sorun devirdaimdenmis. Trigeride degistim ve cikan kayis cok kotu bir haldeydi iyiki degistirmisim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    320d Triger Zinciri Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.