Şimdi Ara

Megane Coupe-Astra 1.4T+LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla konu açtım ama arkadaşlar bu son konum en geç 1 hafta içinde aracı almam gerekiyor.Spor görünümlü araçlara merak sardım ve en çok kafama bu 2 araç yattı.
    Megane coupe'ın görüntüsü motoru vs çok hoşuma gidiyor fakat yol tutuşu kalitesi vs biraz düşündürüyor.

Astra 1.4T Gtc Sport dada 2.el piyasası ve lpg olayı düşündürüyor prins veya landirenzo taktırcam fakat yinede lpg motoru köreltir çekişi ilerde daha çok düşürür gibi yorumlar duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu güncel

• Astra nın da yol tutuşunda eğer flexi ride vs gibi opsiyonları yoksa megan'dan daha iyi olacağını sanmıyorum.

Ben olsam dizel megane alır bir depo yakıt ile keyfime bakardım.

• Astranın yol tutuşu daha iyi ama 1.4t lpg uyumu sıkıntılı diye biliyorum.

•  Megane Coupe-Astra 1.4T+LPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Astra nın da yol tutuşunda eğer flexi ride vs gibi opsiyonları yoksa megan'dan daha iyi olacağını sanmıyorum.

Ben olsam dizel megane alır bir depo yakıt ile keyfime bakardım.

baktığım astralarda öyle bir özellik göremedim.Megane'ın tipi ve performansı astradan daha üstün fakat tek aklıma takılan megane'ın yol tutuşu konforu kalitesi vs nasıldır

İnternette araştırdığımda ncapten 5 yıldız almış coupe olduğu için yol tutuşunun iyi olduğu syleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat 1.8T Highline
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Standart megane'ın kapısı versiyonu olarak düşünürsek. Ben megane 3 sahibiydim.

130-140 a kadar direksiyon hisli. Sonrasında yavaş yavaş azalıyor.

Frenler yerindeydi. Zayıf değildi.

Savrulma, viraj kötü değildi ama direksiyondan aldığım tepki az geliyordu.
    Sınıfında ideal bir araç.

Süspansiyon ve arka takım vs de bir farklılık var mı bakmak lazım, yoksa bir megane 3 bulursanız deneyimlemenizi tavsiye ederim.

Gidiş olarak astra 140 hp.. tabi biraz daha fazla yürüyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Standart megane'ın kapısı versiyonu olarak düşünürsek. Ben megane 3 sahibiydim.

130-140 a kadar direksiyon hisli. Sonrasında yavaş yavaş azalıyor.

Frenler yerindeydi. Zayıf değildi.

Savrulma, viraj kötü değildi ama direksiyondan aldığım tepki az geliyordu.
    Sınıfında ideal bir araç.

Süspansiyon ve arka takım vs de bir farklılık var mı bakmak lazım, yoksa bir megane 3 bulursanız deneyimlemenizi tavsiye ederim.

Gidiş olarak astra 140 hp.. tabi biraz daha fazla yürüyecektir.

hocam megane coupe normal megane e göre biraz daha iyiymiş öyle duydum.Hocam 110 hp astra 140 hp astradan daha iyi kaçar diye gördüm 0-100 değeri daha yüksek tork ve ağırlıktan dolayı bide astraya lpg takıcam göz önünde olursa.Ama astranın ağırlığı kalitesi daha iyi gibi.

Ama 2 araçta çok hoşuma gitti çok aradayım.Sizin megane 3 150 160 dan sonra yol tutuşu zayıflıyomu direksiyon saçmalamaya başlıyomu ve yol sesi alma vs nasıldır

• Alacağınız araç Megane Coupe 1.6 dci Gt-line olsun. Ekonomi, performans ve yol tutuş bu otomobilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra GTC yol tutuşta flexride olmadan da Megane Coupe'dan daha iyi.0-100 değeri tek bir performans ölçütü değildir zira 1.4T, 1.5 dci'ın içinden geçer.
    1.4T bu benzin fiyatlarıyla LPG'siz aile içi ekonomik krize neden olabilir
    Bulabilirseniz ve hazır lpg söz konusuyken 1.6T 180 Hp'lik olanı tercih edin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 15 Ekim 2016; 18:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Astra GTC yol tutuşta flexride olmadan da Megane Coupe'dan daha iyi.0-100 değeri tek bir performans ölçütü değildir zira 1.4T, 1.5 dci'ın içinden geçer.
    1.4T bu benzin fiyatlarıyla LPG'siz aile içi ekonomik krize neden olabilir
    Bulabilirseniz ve hazır lpg söz konusuyken 1.6T 180 Hp'lik olanı tercih edin derim

hocam 1.6T ids plus lı modeller var bi tanesinde lpg hazır takılı mesela hatta arkadaşın dedğine göre lpg özel bi sistemmiş aracın yol bilgisayarında lpg'nin kalan verisini falan bile gösteriyomuş

ama bu 1.6 T j kasa değil h kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit_

Alacağınız araç Megane Coupe 1.6 dci Gt-line olsun. Ekonomi, performans ve yol tutuş bu otomobilde.

50.000 TL'ye güzel bi gt line buldum fakat bu aracın piyasası yok sanırım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

Alacağınız araç Megane Coupe 1.6 dci Gt-line olsun. Ekonomi, performans ve yol tutuş bu otomobilde.

Ülkemizde coupe araçların geneli bu konuda aynı. Alın, pişman olmazsınız.

• quote:

quote:

quote:

peki yeni astra j kasa 1.4 t gtc sport+lpg megane coupe 1.6 dci'a göre daha iyimidir sizce ?
  • uppp
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki yeni astra j kasa 1.4 t gtc sport+lpg megane coupe 1.6 dci'a göre daha iyimidir sizce ?

Tercih meselesi hocam, ama ben Lpg'den ise güçlü bir dizele binmeyi tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tercih meselesi hocam, ama ben Lpg'den ise güçlü bir dizele binmeyi tercih ederim.

güçten ziyade aklıma takılan yol tutuşu ve araç kalitesi o yüzden

• Yol tutuş olarak ikisi de çok iyi. Gt-Line'da Renault Sport şasisi var bu yüzden tutunma limitleri hayli yüksek. Astra Gtc'de Flex Ride varsa, wats bağlantılı arka aksıyla o da mükemmeldir. Bu konuda ikisinden de memnun kalacaksın. Astra'nın kabini bir kademe daha kalitelidir. Megane bozuk yollarda ve şehir içinde biraz daha sert kaçacaktır. Ama Astra'nın Lpg'li olması ileride supab ve ayar sorunuyla karşılaşmana sebep olabilir. Tabi evveliyatında çelik supablar takılmışsa ne ala. Megane'da yüksek torklu bir dizel olması dolayısıyla performansta Gtc'den geri kalmıyor. Durum bu, tercih senin.

• merhaba baska basliklar altina da yazmistim. elimden geldigince profosyonel olmayan gozle size yardimci olmaya calisayim.
    astraj kasa coupeler benimde merak ettigim bir arac olmakla birlikte hic binmedim veya kullanmadim.
    ama megane coupe ile ilgili basit kullanici olarak her sorunuza cevap verebilirim. zira
    2009model 110bg impressor benzin+lpg 2yil 65binkm ve
    2011model 1.5dci impressor105bg dizel 2 yil 55binkm olmak uzere 2 defa megane coupe kullandim.
    oncelikle kafadan megane coupe ile normal megane birbirinden motor haric ayni karakteristikte degiller. coupede kisa sanximan var. daha cabuk hizlanmasi maksadiyla diyebiliriz(2012 model 5kapi dizel megane sattiktan sonra 2009 megane coupeye gectim araci 2012meganei sifir almistim bende spor araca binecem diye sifiri satip 2009benzinliyi aldim). ozetle normal meganeda 110kmde devur 2100dd olurken megane coupede 2250dd 130kmde normal megane 2500dd olurken coupede 2750dd vivari oluyor.
    yol tutusuna gelicek olursakralli yapmiyacaksan gt line almaniza gerek yok. 150ile otobanda cok rahat vuraj alirsiniz. ben gayet memnundum dizelinden. yigilmaz yolda birakmaz. dci motor kendini her manada kanitlamis durumda vs.

opel astra coupe j kasa 2012 model cikisli. dolayisiyla daha yeni tasarim. gunumuz araclarindaki albenisi daha guzel. ic dizayni daha tatmin edici. meganeda sizi uzmez ama astra ic dizayn daha guzel duruyor. dis kasalar dahllbirbirine benziyor. megane daha fazla bulundugu icin ikinci eli daha rahat satilabilir diye dusunuyorum.

meganea karar vereceksiniz kesinlikle orjinal navigasyomlu almayin. bir boka yaramiyor. mumkunse navigasyonsuz alin. 1000tl civari uyumlu navigasyonlar var. kucuk ekrani cikartip navigasyonu takiyorlar video vs oynatiyor. orjinal navigasyonda sadece navigasyonda sadece navigasyon var.

birde para skintiniz yoksa laguna coupeye bakmanizi oneririm. ikisinde de cok daha guzel arac. 2000cc vergisi yuksek yakiti yuksek ama araba sedan coupe ve cok cok daha agir durusu var. audi a5 coupe ye benziyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yildiz-otomotiv-den-laguna-coupe-sport-emotion-2.0dci-150ps-full-349428851/detay

temiz midir bilmiyorum. ama bu arabayi ornek olsun diye koydum.

2011 dizel megane coupeyi laguna coupe almak icin sattim. bursada alacagim arac belliydi. galeriden di. benim arabayi sattiktan sonra bir gun once satildigi i ogrendim. yasadigim yer itibari ile arabasiz kalamiyacagim biryerde bulunmam sebebiyle biraz da sogudugum icin sifir 308 aldim clasic edition kampanyasindan.

eger amaciniz spor bir araca binmek istiyorsaniz. hic dusunmeyin laguna coupe alin. turkiyede satildigi yillarda 150bin tlye yaklasan fiyati olan aracti ikinci eli 50-60 arasi gidiyor. bence memnun kalirsiniz

baska merak ettiginiz hususlari sorarsaniz dilim dondugunce ceva0layayim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.