Bildirim
Megane Coupe
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alkimake söylüyorsa doğrudur, bende kefilim.
güncel...
-
Sagolasin Sevketim, aracın sahibi cok yakın arkadasım ve MAİS calısanı, daha temizi yoktur sanırım piyasada... Aracı bizzat kullandım yururu cok iyi, sorunsuzdur ilgilenenlere duyurulur -
kardeş hangi ildesin?ve fiyatı nedir? -
hem değişeni yok hem tampon yenilendi nası oluyo acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar 1999 model Megane Coupe Lacivert renkte, degisen boyanan yok, yalnızca far kırıldı ve ön tampon yenilendi. 76000 km'de ilgilenenler bana ulasabilir... Tanıyanlar her araca kefil olmayacagımı bilir zaten
-
evet bende anlamadım nasıl ??
neyse fiyat nedir araç hangi ilde?
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
hem değişeni yok hem tampon yenilendi nası oluyo acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: Alkimake
Arkadaslar 1999 model Megane Coupe Lacivert renkte, degisen boyanan yok, yalnızca far kırıldı ve ön tampon yenilendi. 76000 km'de ilgilenenler bana ulasabilir... Tanıyanlar her araca kefil olmayacagımı bilir zaten
-
On tampon harici degisen yok demek istemistim duzelttim simdi dusuk cumle icin ozurler arkadaslar Arac istanbulda gormek isteyenler benimle irtibata gecebilir, rakam 11000 YTL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkimake -- 25 Mart 2007; 23:15:04 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault teyp kodu alma
- adana renault özel servis tavsiye
- megane 4 en çok tutulan modeli hangisi
- kirli yakıt nasıl temizlenir
- araba camına yazı yazma cezası 2025
- megane e-tech fiyatı
- renault espace 2025
- en ucuz sıfır araba
- renault 5 e-tech türkiye fiyatı
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X